reklama
M
megii*
Gość
Nasz nowy zakup, z którego jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni, lekki zwrotny fajnie wchodzi do samochodu w w ogóle jest super.
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Aneczko, pisałaś kiedyś o niani BABYFON, wlasnie mam ulotke PLUSA w rękach i od poniedziałku będą ją mieli za 69,00 zł.
Jeśli to ta sama ktora miałaś to jako ze nie jest droga wzielabym ja Kaji. Ta jest biało zółta.
Ponadto jeśli ktoś ma PLUSa pod ręką mają duzo roznych produktów dla dzieci w tym tygodniu - spiworki, 5 szt body z długim rękawkiem za 29 zl, śpiworki. Może warto się przejechać bo całkiem fajnie wyglądają te rzeczy.
Megi fajny wózeczek!!!
Jeśli to ta sama ktora miałaś to jako ze nie jest droga wzielabym ja Kaji. Ta jest biało zółta.
Ponadto jeśli ktoś ma PLUSa pod ręką mają duzo roznych produktów dla dzieci w tym tygodniu - spiworki, 5 szt body z długim rękawkiem za 29 zl, śpiworki. Może warto się przejechać bo całkiem fajnie wyglądają te rzeczy.
Megi fajny wózeczek!!!
ale fajowy samochód znalazłam synkowi! Ola pisała, że Oliś już sam jeździ, a jak to mój dziad usłyszał to i Danonkowi konieczne chciał kupić autko, ale te w sklepie dużo droższe niz ten (przynajmniej w naszym regionie). No i matka kupiła-będzie już prezentem na gwiazdkę, bo Danonek jeszcze za malutki żeby rozumieć Mikołaja. Kurczę, jednak do tanich takie zabawki nie należą, najważniejsze, że ma pilota to będzie można nad małym zapanować
BB_ODLOTOWE BMW BLACK 6V W JESIENNEJ PROMOCJI!! (243093887) - Aukcje internetowe Allegro
BB_ODLOTOWE BMW BLACK 6V W JESIENNEJ PROMOCJI!! (243093887) - Aukcje internetowe Allegro
AneczkaK
mama bambulinkow
Ale super fura dla Danonka.napewno bedzie zachwycony.
Reamonn nie wiem czy to ta sama niania bo moja byla starego typu i byla bialo zielona ale nazwa firmy ta sama.Miala fajna funkcje , na to warto spojrzec, blokowania syganlu na wybranej czestotliwosci.Wpisywalo sie imie dziecka w nadajniku i w odbiorniku i przez to urzadzenie odbieralo tylko sygnaly z tej wlasnie czestotliwosci.Teraz mam nianie , na ktorej niby ustawia sie kanaly ale i tak potrafi lapac rozmowy z zewnatrz co jest bardzo wkurzajace.
znalazlam na allegro taka jak mialam
www.allegro.pl/item241462652_niania_elektroniczna_babyfon_bm_850.html
Reamonn nie wiem czy to ta sama niania bo moja byla starego typu i byla bialo zielona ale nazwa firmy ta sama.Miala fajna funkcje , na to warto spojrzec, blokowania syganlu na wybranej czestotliwosci.Wpisywalo sie imie dziecka w nadajniku i w odbiorniku i przez to urzadzenie odbieralo tylko sygnaly z tej wlasnie czestotliwosci.Teraz mam nianie , na ktorej niby ustawia sie kanaly ale i tak potrafi lapac rozmowy z zewnatrz co jest bardzo wkurzajace.
znalazlam na allegro taka jak mialam
www.allegro.pl/item241462652_niania_elektroniczna_babyfon_bm_850.html
Do wszystkich mamus, ktore maja coreczki: kupilam wczoraj Marysce wozek dla lalek, taka mala skladana parasolke firmy Chou Chou. No i musze Wam powiedziec, ze moje dziecko oszalalo!!! Maryska nigdzie sie juz bez swojego wozka nie rusza (wiec dobrze, ze jest skladany, bo moge go wrzucic na dol do kosza duzego wozka), wozi w nim lale i misia, ale poza tym przewozi rowniez klucze, butelke i generalnie wszystko, co sie jej podwinie pod reke. Wozek ma pasy bezpieczenstwa (dla lalki rzecz jasna) i ona caly czas przy nich gmera, zapina i odpina zabawki itd. Jeczy przy tym i gada cos pod nosem, generalnie ma totalna jazde. Na maksa polecam!!!
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Aneczko dziekuje za podpowiedz.
Kryska wklejaj linka z wózkiem i zdjecia Marysi!!!! Moze gwiazdka przyspieszona bedzie?
Kryska wklejaj linka z wózkiem i zdjecia Marysi!!!! Moze gwiazdka przyspieszona bedzie?
Kryśka ja już miesiąc temu zauwazyłam ze nasza mała oszalała jak zobaczyła wózek u swojej siostrzenicy. Miałam z niej niezły ubaw jak widziałam ją w akcji-wkładała lalki, miśli, pchała wózek mowiac brum brum.... super sprawa no i wiemy juz co jej kupić ale chcemy właśnie poczekać do gwiazki-chociaż cholerka dużo czasu jeszcze zostało może faktycznie trzeba przyspieszyć gwiazdkę w tym roku bo wózek obowiązkowo musi być!!!;-)
reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
evanku - bryka REWELACJA!!! kurcze co oni teraz nie wymyslą!
Bogdanowi az sie oczy zaswiecily i powiedzial ze "majstrujemy" teraz chłopczyka!!
Bogdanowi az sie oczy zaswiecily i powiedzial ze "majstrujemy" teraz chłopczyka!!
Podziel się: