reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

I mnie posta pocielo
Zuzki sukienusie sa przesliczne, na zdjeciach nie wygladaja na cieple, i tak sobie pomyslalam ze chyba sie nie przydadza, ale po wyjasnieniu rozumiem. Cos slicznego. Powtorze sie kolejny raz ale ja chce dziewczynke:tak::-)
A i twoje sweterki sliczne, szczegolnie golfik ma super kolorek. Tez sie musze wybrac na zakupy, moze humor mi sie polepszy...

reklama
Zgadzam się,super zakupki kociu,sukienusie cudne,fajnie że szyja takie grubsze:tak: a twoje sweterki tak Reserved mi podjeżdżają;-),kocham ten sklep:tak:
Ja kupiłam sobie wczoraj bluzeczkę i dzis sweterek,jutro wkleję,Oliś też dostał swoje;-)

Oj Kociu, teraz to mnie dopiero zachecilas. :tak:Za takie kiecki to ja bym sie pociac dala, a co dopiero malenstwo;-) Ale jeszcze nie, moze za rok:tak:

Fajne ciuszki KOCIU ,ja cały czas wybieram się na zakupy co by kupić już coś mniejszego na siebie ale nie mam kiedy buuu a były takie fajne przeceny w H&A..Wszystko co teraz ubieram to jakieś takie wiszące :-D:-Dale jak na razie jeszcze ujdzie

reklama
Kociu cudne kieculki dla Zuzinka... a Twoje ech,.... kurcze jak ja bym sobie cos kupila! :wściekła/y:
Nie ma jak, na razie remont i teraz raczej sprzedaje Kaji małe ubranka.

Do góry