reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

hi ih.... a u nas Artur zapatrzył się na zdjęcia naszych lipcowych panienek w sukieneczkach i stwierdził, że robimy dziewuszkę he he

reklama
ewan,ale furami się nasi synkowie rozbijają! ;-) czaderskie to BMW! Oliś ma land cruiserkę,też lubi terenowki jak tatuś ;-)
megii,wasz wózio super sie prezentuje,oby dobrze wam służył!

Ewanku,jak pokazałam Mario autko Danonka to zapytał tylko"kiedy chłopak???"Ale ja przyznam,że jeśli już to jednak skłaniałabym się ku wózeczkowi Marysi;-);-);-)Też Zuzce musimy taki kupić-pewnie na gwiazdkę...

Znowu mi pocięło posta...Chciałam się pochwalić moimi"łupami"...Zuzki sukienusie na zimę(zwłaszcza ta jasna jest rewelacyjna bo z cieplutkiego polarku)i moje sweterki-dla odmiany troszkę cienkie ale nie mogłam się oprzeć...

reklama
Do góry