reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Nasze dzieci mają swoje rowerki a my z mężem na zmianę ale mężulek obiecał mi kupić ,więc do niego dokupimy jakiś fotelik ,ale ty Reamonn sprezentowałaś bomba fotelik.Rowery to super sprawa ,ja dawniej bardzo dużo jeździłam i miałam super umięśnione nogi a teraz .....klapa:-D:-D

reklama
Reamon super ten fotelik, normalnie bajka. Też na wiosnę zamierzamy kupić bo bardzo mi brakuje jazdy na rowerze ale teraz czekają nas inne wydatki choćby spacerówka, zdecydowaliśmy się na Baby Designe Worker, Do końca tygodnia powinniśmy już go mieć. Mam nadzieję, że nie będę żałować zakupu.

My nie kupujemy spacerówki. Nasz trójkołowy Hauck musi wystarczyc do 3 latek.
Ma duze koła no i takie musimy miec przy terenach jakie tu mamy, a do centrum albo rowerkiem albo samochodem jezdzimy, czasem wozeczkiem.
Po hipermarketach jedzismy takimi wynajmowanymi samochodzikami albo Kaja na wozku siedzi ;)

Megi mysle ze bedziecie zadowoleni ze spacerówki. Ogladałam je i bardzo mi sie podobały!.

megii,podeslij link z wózeczkiem bo na Allegro nie ma:no:
Oliś dostał wczoraj od Darka zabawkę Arka Noego,taką łódź ze zwierzątkami które wydają odglosy,mówię wam,rewelacja! Sama się bawiłam z pół godziny:-D;-)
ja teraz kompletuję powoli garderobę małego na jesień,już kupiłam kilka rzeczy na Allegro, sweterki,bluzy,bodziaki i spodenki,jak przyjda paczki to zrobię fotki i wrzucę:tak: a jak z butkami? macie już coś na jesień? my planujemy trzewiczki Bartka albo Elefanten,drogie są ale dziadek finansuje to poszalejemy:-)

Olu my ostatnio byliśmy w smyku i były promocje-buciki bartka były przecenione o 70%:szok::szok: głównie było to obuwie letnie ale nie tylko no i kupiliśmy małej półbuty za 25 zł!!! (kosztowały przed przecenami 170 zł) -bardzo fajne:tak:rozmawialiśmy ze znajomym który tam pracuje że sprzedaja te buty poniżej kosztów bo mają już w magazynie nową kolekcję. No więc się udało- ale trochę musiałam o nie powalczyć bo była ostatnia para (w tym rozmiarze) i jeszcze jakaś kobieta się na nie napaliła, więc chodziłam z jednym butem po sklepie aż babka zrezygnowała w końcu i odeszła a ja wtedy capnęłam za drugiego buta i poleciałam do kasy:-D;-)Ja tez siedzę na allegro i szukamciepłych ubranek. Teraz poluję na kurteczkę bo już chłodno na dworzu żeby latać w sweterku-szkoda mi lata - nie lubię jesieni i zimy:zawstydzona/y::no:

Ja slyszalam od pani w obuwniczym ,ze bartek bardzo sie ostatnio popsul i trzeba dobrze patrzec na te buciki.:sorry2: widzialam jednak bardzo fajne z tej firmy.
Co do butkow to my juz mamy takie jesienne ale nie firmowe.Szukalam bardzo intensywnie butkow, ktore beda sie zginaly na wysokosci (zginania sie stopy) i z dobrze usztywniona pietka.Znalazlam bardzo fajne i tanie za 39zl ale bardzo podobaly mi sie tez te marki elefanten bo tez spelnialy wszytskie moje kryteria oceny tyle ,ze byly duzo drozsze;-)
Z bartka niestety czesto sa sztywne jak buty narciarskie co moim zdaniem nie jest dobre przy nauce chodzenia i profilowaniu sie stopy , ale pewnie jak sie dobrze poszuka to tez cos sie znajdzie

Aneczko my zazwyczaj dokladnie wybieramy buciki. Teraz Kaja chodzi w bucikach Clarks. Tu były jej pierwsze buciki - takie prawdziwe i łupi w nich non stop. Są miecutkie zginają się w paluszkach ale kupiliśmy okazjonalnie. W sklepie są bardzo drogie. Troszke się martwie bucikami jesiennymi i zimowymi bo trzeba wydac kaske a mała załozy je na pare miesiecy :(
Moze jednak w Smyku cos uda sie znalezc!

reklama
Do góry