reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Sliczna ta kurteczka.My jeszcze zimowej nie kupowalismy ale na jesien juzmamy bo dostal Witus na urodzinki;-) Butki na teraz sa a na zime zobaczymy co sie uda upolowac.noga mu rosnie niesamowicie wiec z zakupem bucikow zimowych poczekam do ostaniej chwili.

reklama
reamonn,ale czaderska kurteczka! My mamy...3 kurtki z wiosny,2 bojówkowe i jedną błękitną Nexta i o dziwo są dobre! A wtedy były ciut za duże...także zakup kurtki jesiennej nam odpadł ;-) tearz kupilam sweterek melanżowy na futerku Next i też może być jako kurteczka!

świetna ta kurtka, ja właśnie szukam czegoś na allegro ale nic specjalnego nie wpadło mi w oko. Na razie kupiliśmy buciki jesienne bo faktycznie że nie sposób przewidziec jak mocno urośnie nóżka do zimy:tak:kurtkę też szukam jesienną bo na puchowa jeszcze za ciepło troszkę.

My podobnie jak Ola nie kupujemy jesiennej kurteczki, powyciagałam wiosenne z szafy i okazały sie w sam raz :) Teraz szkraby wolniej nam rosną :)
A na poranki ubieramy sie na cebulke bo rzeczywiscie zimno sie juz zrobilo... brrr.

Teraz szukam niani dla Kaji - takiej elektronicznej ;o) Problem w tym ze mała budzi mi sie w nocy między 21.00 - 23.00 i czasem nie slysze jej jak popłakuje az do czasu kiedy sie zaniesie. Wszystko przez zabki zapewne. Mysle ze taka niania nam pomoze i nie bedzie trzeba do niej zagladac co chwile.

super sprawa jest z taką nianią! U nasw duzym domu sprawdza sie za każdym razem jak Oliwier spi na górze w łożeczku a ja np robie obiad i jestem na podwórku.

My tez mamy nianie bo Witus spi w pokoju na gorze a my wieczorami siedzimy na dole albo jestesmy w mieszkaniu obok u rodzicow. My mamy nianie baby talker 500 i teraz jest super bo Witek niechcacy cos w niej poprzestawial;-):-D Wczesniej lapala inne dzwieki i rozmowy.Na samym poczatku mialam rewelacyjna nianie firmy babyfone, nie mialam zadnych zastrzerzen.Niestety nie moglam jej pozniej dostac na allegro( w tamtej wylaly mi baterie i padla)

My mamy nianie Philipsa i bardzo ja sobie chwale. Slyszalam tez, ze te firmy Tomy sa rewelacyjne.
A ja kupilam wczoraj -zupelnym przypadkiem - swietna kurtke zimowa Marysce. Jest naprawde b. fajna, firmy 5-10-15 i kosztowala 49,90, tak wiec wcale nie tak duzo. Wogole bradzo polecam ten sklep, nie znalam go wczesniej, a bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl:)

Aneczko nie moge znalezc tej babyfone, ale również podoba mi sie ta philipsa!
Dziś Kaja dostala od chrzestnego na "lody" a wiec bedzie na nianie.
5-10-15 mamy w Plazie w Krakowie i w M1 ale myslalam ze tam jest drogo.
Bedziemy wiec musieli zerknac moze tez cos dostaniemy. Ta kurtka za 49.90 to naprawde niezla cena!! Moze znajdziemy cos online ;o)

reklama
REAMONN,my mamy nianię Fisher Price i nie narzekam,sprawdza się,tyle,że mamy amerykańska wersję,przerabianą polskim zasilaczem i trochę na m szumi jak siedzimy np na dworze...ale polska powinna być ok!:tak:
sklep 5-10-15 jest super,czasem na przecenie mozna kupic ciuszki za smieszne pieniądze! Musze sie teraz wybrać bo ostatnio byłam przed wakacjami,teraz jest pewnie juz jesienna kolekcja;-)

Do góry