reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Sliczna ta kurteczka.My jeszcze zimowej nie kupowalismy ale na jesien juzmamy bo dostal Witus na urodzinki;-) Butki na teraz sa a na zime zobaczymy co sie uda upolowac.noga mu rosnie niesamowicie wiec z zakupem bucikow zimowych poczekam do ostaniej chwili.

reklama
reamonn,ale czaderska kurteczka! My mamy...3 kurtki z wiosny,2 bojówkowe i jedną błękitną Nexta i o dziwo są dobre! A wtedy były ciut za duże...także zakup kurtki jesiennej nam odpadł ;-) tearz kupilam sweterek melanżowy na futerku Next i też może być jako kurteczka!

świetna ta kurtka, ja właśnie szukam czegoś na allegro ale nic specjalnego nie wpadło mi w oko. Na razie kupiliśmy buciki jesienne bo faktycznie że nie sposób przewidziec jak mocno urośnie nóżka do zimy:tak:kurtkę też szukam jesienną bo na puchowa jeszcze za ciepło troszkę.

My podobnie jak Ola nie kupujemy jesiennej kurteczki, powyciagałam wiosenne z szafy i okazały sie w sam raz :) Teraz szkraby wolniej nam rosną :)
A na poranki ubieramy sie na cebulke bo rzeczywiscie zimno sie juz zrobilo... brrr.

Teraz szukam niani dla Kaji - takiej elektronicznej ;o) Problem w tym ze mała budzi mi sie w nocy między 21.00 - 23.00 i czasem nie slysze jej jak popłakuje az do czasu kiedy sie zaniesie. Wszystko przez zabki zapewne. Mysle ze taka niania nam pomoze i nie bedzie trzeba do niej zagladac co chwile.

super sprawa jest z taką nianią! U nasw duzym domu sprawdza sie za każdym razem jak Oliwier spi na górze w łożeczku a ja np robie obiad i jestem na podwórku.

My tez mamy nianie bo Witus spi w pokoju na gorze a my wieczorami siedzimy na dole albo jestesmy w mieszkaniu obok u rodzicow. My mamy nianie baby talker 500 i teraz jest super bo Witek niechcacy cos w niej poprzestawial;-):-D Wczesniej lapala inne dzwieki i rozmowy.Na samym poczatku mialam rewelacyjna nianie firmy babyfone, nie mialam zadnych zastrzerzen.Niestety nie moglam jej pozniej dostac na allegro( w tamtej wylaly mi baterie i padla)

My mamy nianie Philipsa i bardzo ja sobie chwale. Slyszalam tez, ze te firmy Tomy sa rewelacyjne.
A ja kupilam wczoraj -zupelnym przypadkiem - swietna kurtke zimowa Marysce. Jest naprawde b. fajna, firmy 5-10-15 i kosztowala 49,90, tak wiec wcale nie tak duzo. Wogole bradzo polecam ten sklep, nie znalam go wczesniej, a bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl:)

Aneczko nie moge znalezc tej babyfone, ale również podoba mi sie ta philipsa!
Dziś Kaja dostala od chrzestnego na "lody" a wiec bedzie na nianie.
5-10-15 mamy w Plazie w Krakowie i w M1 ale myslalam ze tam jest drogo.
Bedziemy wiec musieli zerknac moze tez cos dostaniemy. Ta kurtka za 49.90 to naprawde niezla cena!! Moze znajdziemy cos online ;o)

reklama
REAMONN,my mamy nianię Fisher Price i nie narzekam,sprawdza się,tyle,że mamy amerykańska wersję,przerabianą polskim zasilaczem i trochę na m szumi jak siedzimy np na dworze...ale polska powinna być ok!:tak:
sklep 5-10-15 jest super,czasem na przecenie mozna kupic ciuszki za smieszne pieniądze! Musze sie teraz wybrać bo ostatnio byłam przed wakacjami,teraz jest pewnie juz jesienna kolekcja;-)

Do góry