reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Hej dziewczynki...tu jagusia znad morza, zapomnialam mojego hasla wiec zarejestrowalam sie na nowo. Net chodzi strasznie wolno:( Boze jak beznadziejnie...przyjechaismy wczoraj, leje, teraz 12 stopni, ogrzewania nie wlacza bo wlipcu nie wlaczaja:(((( brudno w pokooju, ublagalam o sprzataczke, lozko mam z dziura:((( jedzenie straszne, codziennie obok dyskoteka do polnocy wiec nie spimy...tyle tylko ze osrodek zamkniety i do morza przez wydme.

Nie wiem, moze powinnismy wracac do Wawy, tylo tak mi szkoda tego morza...

A do wczoraj bylismy u rodziny Maciusia, Julinek bawil sie z rowiesnikami, chodzi za raczki:))..mielismy nadzieje odpoczac tutaj, ale nic na to nie wskazuje...:(((

Marc siedzi przy laptopie i pracuje a mnie zostala zabawa z Julinkiem na podlodze...bede zagladac od czasu do czasu tyle ze nic nie poczytam chyba bo faktycznie bardzo wolno...

Sciskamy;)

Hej hej Jagusiu! fajnie ,ze moglas wpasc na chwilke:tak: kurcze pogoda nad morzem faktycznie do bani.szkoda.A gdzie dokladnie jestescie? moze okolice Trojmiasta czy gdzies dalej?

JAGUSIA,hejo! Moze nie warto się maęczyć w taką pogodę nad morzem? Podobno tylko czwartek ma być ciepły a potem od nowa zimnica...a może zmieńcie ośrodek? Sloneczka życzę i spróbuj się zrelaksować! ucałuj rodzinkę!

Dzustta :) hihi, zrobie fotki :) kiecka jest rewelacyjna :) Pasuje jak ulał :) obiecuje po weekendzie wkleic pare :) Kurcze mam do niej klapeczki na 10 cm obcasiku, mam nadzieje ze sie nie "rozjade" na parkiecie.[/quote]

i jak z tymi fotkami kochana;-)? ja tu zerkam i zerkam a tu nic:no:

Dzustta, bardzo Cie przepraszam. Jestesmy u babci, a zdjec nie zdarzylam zrobic przed wyjazdem. Wesele 18 sierpnia, jeszcze przed wrzuce zdjecia. OBIECUJE!
Poinformuje Cie o tym na "priv message"

Hejtoja...:-) ...troche nie w temacie:confused2:
Juz z Wawy gdzie zostaje jeszcze do 24 sierpnia ale mam neta od sasiada:tak::tak: (znaczy podkradam) plus komputer z klawiatura gdzie z myli mi sie z y ...wiec z gory przepraszam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: marc polecial dzis do domu, skonczyl sie urlop niestety a ja jestem u mamy i mam nadzieje po tym szalonym urlopie i wszystkich wizytach, odpoczac:tak: Wstawiam tutaj, bo nie mam dostepu do zamknietego, dwe fotki, ktore sciagnelam cudem z aparatu, reszta po powrocie. Mam nadzieje ze u Was OK;-) Podczytam w najblizszych dniach...jak sasiad sie nie skapuje:cool: Caluski

Dzustta, bardzo Cie przepraszam. Jestesmy u babci, a zdjec nie zdarzylam zrobic przed wyjazdem. Wesele 18 sierpnia, jeszcze przed wrzuce zdjecia. OBIECUJE!
Poinformuje Cie o tym na "priv message"

Ok, ok:tak: troszkę cie męczę tą fotką ale taka ciekawośc mnie zżera jak będzie sie ta sukienka prezentowac na tobie bo strrrasznie mi sie o na podoba;-)

reklama
Mi tez sie bardzo podoba:tak: chetnie bym sobie taka kupila ale to dopiero jak wroce do dawnych rozmiarow;-)
Jagusiu slicznie zdjecia ale pogoda jak widac do bani nad morzem byla:zawstydzona/y:

Do góry