reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Hej dziewczynki...tu jagusia znad morza, zapomnialam mojego hasla wiec zarejestrowalam sie na nowo. Net chodzi strasznie wolno:( Boze jak beznadziejnie...przyjechaismy wczoraj, leje, teraz 12 stopni, ogrzewania nie wlacza bo wlipcu nie wlaczaja:(((( brudno w pokooju, ublagalam o sprzataczke, lozko mam z dziura:((( jedzenie straszne, codziennie obok dyskoteka do polnocy wiec nie spimy...tyle tylko ze osrodek zamkniety i do morza przez wydme.

Nie wiem, moze powinnismy wracac do Wawy, tylo tak mi szkoda tego morza...

A do wczoraj bylismy u rodziny Maciusia, Julinek bawil sie z rowiesnikami, chodzi za raczki:))..mielismy nadzieje odpoczac tutaj, ale nic na to nie wskazuje...:(((

Marc siedzi przy laptopie i pracuje a mnie zostala zabawa z Julinkiem na podlodze...bede zagladac od czasu do czasu tyle ze nic nie poczytam chyba bo faktycznie bardzo wolno...

Sciskamy;)

Hej hej Jagusiu! fajnie ,ze moglas wpasc na chwilke:tak: kurcze pogoda nad morzem faktycznie do bani.szkoda.A gdzie dokladnie jestescie? moze okolice Trojmiasta czy gdzies dalej?

JAGUSIA,hejo! Moze nie warto się maęczyć w taką pogodę nad morzem? Podobno tylko czwartek ma być ciepły a potem od nowa zimnica...a może zmieńcie ośrodek? Sloneczka życzę i spróbuj się zrelaksować! ucałuj rodzinkę!

Dzustta :) hihi, zrobie fotki :) kiecka jest rewelacyjna :) Pasuje jak ulał :) obiecuje po weekendzie wkleic pare :) Kurcze mam do niej klapeczki na 10 cm obcasiku, mam nadzieje ze sie nie "rozjade" na parkiecie.[/quote]

i jak z tymi fotkami kochana;-)? ja tu zerkam i zerkam a tu nic:no:

Dzustta, bardzo Cie przepraszam. Jestesmy u babci, a zdjec nie zdarzylam zrobic przed wyjazdem. Wesele 18 sierpnia, jeszcze przed wrzuce zdjecia. OBIECUJE!
Poinformuje Cie o tym na "priv message"

Hejtoja...:-) ...troche nie w temacie:confused2:
Juz z Wawy gdzie zostaje jeszcze do 24 sierpnia ale mam neta od sasiada:tak::tak: (znaczy podkradam) plus komputer z klawiatura gdzie z myli mi sie z y ...wiec z gory przepraszam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: marc polecial dzis do domu, skonczyl sie urlop niestety a ja jestem u mamy i mam nadzieje po tym szalonym urlopie i wszystkich wizytach, odpoczac:tak: Wstawiam tutaj, bo nie mam dostepu do zamknietego, dwe fotki, ktore sciagnelam cudem z aparatu, reszta po powrocie. Mam nadzieje ze u Was OK;-) Podczytam w najblizszych dniach...jak sasiad sie nie skapuje:cool: Caluski

Dzustta, bardzo Cie przepraszam. Jestesmy u babci, a zdjec nie zdarzylam zrobic przed wyjazdem. Wesele 18 sierpnia, jeszcze przed wrzuce zdjecia. OBIECUJE!
Poinformuje Cie o tym na "priv message"

Ok, ok:tak: troszkę cie męczę tą fotką ale taka ciekawośc mnie zżera jak będzie sie ta sukienka prezentowac na tobie bo strrrasznie mi sie o na podoba;-)

reklama
Mi tez sie bardzo podoba:tak: chetnie bym sobie taka kupila ale to dopiero jak wroce do dawnych rozmiarow;-)
Jagusiu slicznie zdjecia ale pogoda jak widac do bani nad morzem byla:zawstydzona/y:

Do góry