reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

A ja szybciutko sie chwale naszym nowym nabytkiem:)kupilismy spacerowke Tfk Buggster:)jest super..wygodna ..latwo sie sklada..i jaka zwrotna..a co najwazniejsze maluszek ma tam duuuzo miejsca:):)a oto link....jak znajde chwile zrobie zdjecia Brianka w nowej furze:)a tymczasem zmykam na zakupy przedurodzinowe..:)ech..tyle biegania...ze sama juz nie wiem co jeszcze trzeba zalatwic.pozdrawiam..papa
Trends For Kids - Produkte : BUGGSTER

reklama
ciekawa jestem tylko jak wygodne bedą te rączki, bo kiedy jem loda to za chiny nie mogę jedną ręką prowadzić takiej spacerówki!

W ramach dnia dobroci dla żony dostałam 2 pary butów:-) jedne od rodziców na imieniny a drugie bez okazji od męża;-) zrobię jutro fotkę to wstawię

Byłam niedawno w TESCO i kupiłam Adriankowi i sobie piękny zestaw teraz tylko czekam aż się nauczy z niego pić bez rozlewania :-)

reklama
tasha, sliczne kubeczki :) Mysle ze Twoje sloneczko juz niedlugo wypije z Toba soczek :)

Dzustta :) hihi, zrobie fotki :) kiecka jest rewelacyjna :) Pasuje jak ulał :) obiecuje po weekendzie wkleic pare :) Kurcze mam do niej klapeczki na 10 cm obcasiku, mam nadzieje ze sie nie "rozjade" na parkiecie.

Do góry