reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Od miesiaca szukam sukienki na przyecie slubne mojej kuzynki :tak:.
Ech, taka wybredna jestem, nic mi sie nie podoba i nie cierpie biegac po sklepach kiedy na nic nie mam czasu! A i sukienek nie lubie noscic :-(.
Wczoraj zdecydowalam sie na ta sukieneczke:
VICTORIA'S SECRET CZARNA SUKIENKA KOKTAJLOWA M (211180126) - Aukcje internetowe Allegro
Musze tylko pomierzyc sie jeszcze i ja kupic.

Sorki, ze podpatrzyłam ale boska jest ta kiecula.:tak:Nawet sie nie zastanawiaj. Tylko szkoda ze przymierzyc nie mozna

reklama
Sluchajcie, zastanawiam sie czy na wyjazd warto zaopatrzyc sie w nosidelko, juz takie wieksze, ze stelazem - co wyglada jak plecak. Jedziemy na daleka wies i mamy zamiar troche pospacerowac, wozkiem sie nie da a Julinek jeszcze nie chodzi ( a nawet jakby chodzil to droga baaaaaaaaardzo daleka). Czy ktoras z was moze ma takie nosidelko i moze doradzic?

Jagusiu jeśli chodzi o nosidełko to trudno coś doradzić bo póki nie sprawdzisz jak Julci się spodoba to nie będziesz wiedziala. My mamy nosidełko ale Wiktorcia kompletnie go nie toleruje, nie chce w nim siedzieć dłuzej niż 2 min:no: ale może Julii akurat podpasuje, zawsze dla was byłoby lżej na wszelkich wyprawach. Może ktoś ze znajomych mógłby ci pożyczyć na dzień żebyś wypróbowała na swojej córci:tak:
Reamon gratuluję zakupu-świetny wybór!!!!

Jagusiu, rzeczywiscie warto by wyprobowac takie nosidelko przed kupnem, ale ja cos czuje, ze Julce by sie w czyms takim podobalo:) To troche tak jak w siedzonku rowerowym, a to dzieci wprost uwielbiaja (wysoko, wszystko widac)! Pytanie tylko, czy Wy (a tak naprawde pewnie Marc) bedzie w stanie niesc taki ciezar przez dluzszy czas... To bedzie chyba niezly hardcore:)))

reklama
ramonn,ty lasko,pokazuj nam się w sukni jak tylko dotrze!
jagusiu,dobrym pomyslem jest pozyczenie od kogoś na dzien,dwa zeby spróbowac czy córcia polubi taki sposób przemieszczania się,ale ja tez czuję ze tak ;-) Oliwier by minuty nie usiedział!

Do góry