reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

No dobra,to wklejam moje "nowe" butki,troche już chodzone ale nie mogłam fotek jakos sklecic;-) no i Olisiowe prezenty z wypadu do Złotych Tarasów w Wawie:-)

reklama
kurcze ja za ponad 2 tyg jade na wesele a kiecki nie mam buuuu.tak sobie myslę czy w mojej poprawinowej sukience mogę isć...jak myślicie...?:baffled: wstawię fotke ale niezbyt dobrej jakości jest.....

Ola fajne buciki, jedne i drugie mi sie bardzo podobaja.
Wiki prawie Cie nie poznalam na tym zdjeciu.Super kiecka pewnie ,ze mozesz w niej isc:tak:

dziekuje za miłe słowa,bardziej wygonde są te złote balerinki ;-) ale chodzę w jednych i drugich hihi
WIKI suknia pierwsza klasa,piekna,koniecznie ją zakładaj na wesele i nic sie nie przejmuj!

dzieki dziewczyny :-)tylko czy nie jest zbyt elegancka?:baffled:..no ja w niej byłam na swoich poprawinach i się wyróżniałam z tłumu a przecież to panna młoda ma byc gwiazdą wieczoru..sama nie wiem...z drugiej strony wydawać specjalnie kasę tez mi sie nie usmiecha..więc chyba wyślę suknię do mojej pryjaciolki i niech powie czy moge w niej isc czy nie bo ona ma dziwne jazdy jesli chodzi o wygląd..:happy2:

Olenko sliczne zakupki! Buciczki wygladaja juz na zdjeciu na wygodne a ciuszki dla Olisia tez sa przecudne!!

Monia ja bym sie tam nie przejmowala! Suknia nie jest biala i na pewno nie zakasujesz panny mlodej! Wedlug mnie bedziesz stosownie i pieknie ubrana!!!!

reklama
Wiki, pomimo to, ze podjelas juz decyzje na "tak", to ja i tak wtrace swoje trzy grosze:-D. Podpisuje sie pod tym, co napisal Krecik obiema rekami i tez uwazam, ze suknia bedzie jak najbardziej odpowiednia i jestem przekonana, ze bedziesz wygladac w niej olsniewajaco!!!

Do góry