reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

No dobra,to wklejam moje "nowe" butki,troche już chodzone ale nie mogłam fotek jakos sklecic;-) no i Olisiowe prezenty z wypadu do Złotych Tarasów w Wawie:-)

reklama
kurcze ja za ponad 2 tyg jade na wesele a kiecki nie mam buuuu.tak sobie myslę czy w mojej poprawinowej sukience mogę isć...jak myślicie...?:baffled: wstawię fotke ale niezbyt dobrej jakości jest.....

Ola fajne buciki, jedne i drugie mi sie bardzo podobaja.
Wiki prawie Cie nie poznalam na tym zdjeciu.Super kiecka pewnie ,ze mozesz w niej isc:tak:

dziekuje za miłe słowa,bardziej wygonde są te złote balerinki ;-) ale chodzę w jednych i drugich hihi
WIKI suknia pierwsza klasa,piekna,koniecznie ją zakładaj na wesele i nic sie nie przejmuj!

dzieki dziewczyny :-)tylko czy nie jest zbyt elegancka?:baffled:..no ja w niej byłam na swoich poprawinach i się wyróżniałam z tłumu a przecież to panna młoda ma byc gwiazdą wieczoru..sama nie wiem...z drugiej strony wydawać specjalnie kasę tez mi sie nie usmiecha..więc chyba wyślę suknię do mojej pryjaciolki i niech powie czy moge w niej isc czy nie bo ona ma dziwne jazdy jesli chodzi o wygląd..:happy2:

Olenko sliczne zakupki! Buciczki wygladaja juz na zdjeciu na wygodne a ciuszki dla Olisia tez sa przecudne!!

Monia ja bym sie tam nie przejmowala! Suknia nie jest biala i na pewno nie zakasujesz panny mlodej! Wedlug mnie bedziesz stosownie i pieknie ubrana!!!!

reklama
Wiki, pomimo to, ze podjelas juz decyzje na "tak", to ja i tak wtrace swoje trzy grosze:-D. Podpisuje sie pod tym, co napisal Krecik obiema rekami i tez uwazam, ze suknia bedzie jak najbardziej odpowiednia i jestem przekonana, ze bedziesz wygladac w niej olsniewajaco!!!

Do góry