reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Reamonn dziękuję ci:tak:jesteś kochana (i podziękuj też mezowi). bosko wygladasz w tej kieculi:szok: i te szpile.........no, no;-)- kreacja naprawdę świetna. I jeszcze ci muszę powiedziec tak po męsku, ze niezła laska z ciebie:szok::tak: Pewnie mala pomaga utrzymac ci taką figurkę;-):-)
Jeszcze raz dziękuję i możesz z pewnością czuc sie na weselu jedną z piękniejszych na sali. Naprawdę udany zakup. No, teraz mogę isc usatysfakcjonowana spac. Tobie tez życze miłej nocki.pa

zdecydowanie kiecka z klasą i leży jak ulał na takiej figurce,ślicznie!
Jagusiu,odpoczywaj sobie u mamy i okradaj sąsiada z neta ile się da ;-)
Super macie tego Bugaboo,czy Jula lezy w foteliku?

Acha, apro pos zakupow! Nie smiejcie sie ze mnie ale wczoraj kupilam Allankowi smycz!!!! Takie szeleczki z paskiem bo moje dziecko zaczelo sobie chodzic nie w ta strone co chce mamusia! Teraz mam go na oku i raz ze to bezpieczne i maly mi nie ucieknie pod auto a i jak si eColinek urodzi to chyba bedzie mi latwiej z wozkiem sparerowac!!!

Jejku dziekuje Wam za takie komplementy!!! Kreciku zdjecia robione pozno i bylam bardzo padnieta ;o) przed weselem zrobie kilka i jak ladnie wyjda to sie pochwale.

Kreciku co do smyczky to juz od paru miesiecy zdecydowalam sie na jej zakup. Nie jest droga i podobno swietnie sie sprawdza, czasami bedzie bardzo przydatna. Poki co Kaja mi szybko nie ucieka bo uczy sie dopiero sama chodzic ale na jesien na pewno kupimy szeleczki.

Kreciku to swietny pomysl i jak Witek bedzie chodzil to napewno bedziemy tego uzywac bo on jeszcze sam nie chodzi a juz sie wscieka jak chce isc nie tam gdzie mamusia;-) My juz wlasciwie mamy te szelki bo musielismy zamontowac do krzeselka(w zwyklych pasach poprostu w sekudne nagle stawal i chcial wyjsc):szok: maja do tego jeszcze wlasnie taka smyczke w komplecie zeby potem uzywac jako szelek do chodzenia:tak:

reklama
Do góry