reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Kaju prosze napisz mi swoja opinie dla tego fotelika - chicco Key-1

Olu tez myslalam o Maxi Cosi Priori ale Chicco widze ma ciekawa wkladke a Maxi Cosi chyba nie. Kaja jest drobna - raczej niska choc ubita i obawiam sie ze by mi w tym Maxi Cosi sie "zgubila".

reklama
Reamon, Zuzka też gustuje;-) ;-) ;-) w ciuszkach NEXT,Adams,Early Days i H&M.Mario i moja Mami duuuużo zwożą ...No i my jeszcze luuubimy te z Reserved.
A te ciuszki Kajunii są prześłiczne...

Reamonn my mamy fotelik Chico key1 i jestesmy zadowoleni.Latwo sie go montuje, reguluje pasy i wysokosc tej wkladki pod glowke.Witek tez wydaje sie zadowolony.Jedyny mankament (chyba niestety wszystkich fotelikow) jest taki ,ze nawet po ustawieniu w pochylonej pozycji malemu leci glowka do przodu jak spi.Nie wiem chyba powinni specjalne pasy do mocowania glowki jeszcze wymyslic;-)Ale to tylko takie wtracenie.Ogolnie mysle ,ze godny polecenia.No i mam dosc dobre noty w testach fotelikow:tak:

Aneczko,u nas sprawdza się taki pluszowy rogal na szyjkę-Zuzi główka w nim nie opada jak śpi a nawet jeśli-to znacznie mniej i nie mam wrażenia,że na następnej dziurze skręci sobie karczek...;-) ;-) ;-)

Dzieki Kociu tez o tym myslalam ale nie bylam pewna czy to zda egzamin.A kupilas jakis malutki dla dzieci ten rogalik?

Jakie sliczne zakupy:) Jej.

A ja wczoraj i dzis zaszalalam z mezem. Wczoraj kupilismy dla Marca nowe ciuchy, praktycznie cala garderobe mial do wymiany. Przy okazji Julce sie dostalo bo H&M byl obok:) A dzis....pojechalam sama do sklepu gdzie byla likwidacja i wszystko przecenione ponad 50%...i pokupowalam ciuchow tylko i wylacznie dla siebie. Moze cos jutro powklejam fotki ubranek Julki i cos z moich rzeczy. Bo dzis juz pa-dam pa-dam pa-dam na twarz.

Jagusiu wklejaj!! już sie doczekac nie moge aby poogladac.
W Krakowie jest H&M dla dzieciaczkow ale kurcze nigdy takich przecen nie ma, a jak jest to wszystko przebrane :( Sama musze garderobe wymienic bo zywcem nie mam sie w czym pokazac.

Maz wyciaga mnie po weekendzie :)
A to jego prezent dla mnie na urodziny :)

Reamon,aż Ci pozazdrościła tych portek-super są!

Aneczko,kupiliśmy takie dla niemowlaków...Przy najbliższej okazji pokaże w użyciu a teraz tylko takie foty...

My też mamy taki rogalik no i leży sobie i się kurzy bo mała za nic nie chce go używać:baffled::confused: a jest taki śliczny;-) nawet bawić się nim nie chce... więc to kwestia dzieciaczków czy im podpasuje czy nie:-p:happy:

reklama
Dziewczyny mam pytanie, jakieś 4 m-ce temu kupiliśmy dla małego fotelik samochodowy z "Inglesiny", poprzednio mieliśmy inny, ale kurcze nie wiem juz sama czy wszystkie foteliki mają tak felerne pasy, wkurzam się juz trochę :wściekła/y: bo nie wiem jakbym je dopasywała i tak opadają z ramion. Przy obu fotelikach miałam ten problem. W kroczku ciasno (dopasowane) a na ramionkach luz.:baffled:
Powiedzcie mi czy Wy też macie pobobny problem, i jak z nim walczyć?
Kurcze może mój Mikołajek jest niewymiarowy? :eek: :dry: :-p :happy: :-D

Do góry