reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Kaju prosze napisz mi swoja opinie dla tego fotelika - chicco Key-1

Olu tez myslalam o Maxi Cosi Priori ale Chicco widze ma ciekawa wkladke a Maxi Cosi chyba nie. Kaja jest drobna - raczej niska choc ubita i obawiam sie ze by mi w tym Maxi Cosi sie "zgubila".

reklama
Reamon, Zuzka też gustuje;-) ;-) ;-) w ciuszkach NEXT,Adams,Early Days i H&M.Mario i moja Mami duuuużo zwożą ...No i my jeszcze luuubimy te z Reserved.
A te ciuszki Kajunii są prześłiczne...

Reamonn my mamy fotelik Chico key1 i jestesmy zadowoleni.Latwo sie go montuje, reguluje pasy i wysokosc tej wkladki pod glowke.Witek tez wydaje sie zadowolony.Jedyny mankament (chyba niestety wszystkich fotelikow) jest taki ,ze nawet po ustawieniu w pochylonej pozycji malemu leci glowka do przodu jak spi.Nie wiem chyba powinni specjalne pasy do mocowania glowki jeszcze wymyslic;-)Ale to tylko takie wtracenie.Ogolnie mysle ,ze godny polecenia.No i mam dosc dobre noty w testach fotelikow:tak:

Aneczko,u nas sprawdza się taki pluszowy rogal na szyjkę-Zuzi główka w nim nie opada jak śpi a nawet jeśli-to znacznie mniej i nie mam wrażenia,że na następnej dziurze skręci sobie karczek...;-) ;-) ;-)

Dzieki Kociu tez o tym myslalam ale nie bylam pewna czy to zda egzamin.A kupilas jakis malutki dla dzieci ten rogalik?

Jakie sliczne zakupy:) Jej.

A ja wczoraj i dzis zaszalalam z mezem. Wczoraj kupilismy dla Marca nowe ciuchy, praktycznie cala garderobe mial do wymiany. Przy okazji Julce sie dostalo bo H&M byl obok:) A dzis....pojechalam sama do sklepu gdzie byla likwidacja i wszystko przecenione ponad 50%...i pokupowalam ciuchow tylko i wylacznie dla siebie. Moze cos jutro powklejam fotki ubranek Julki i cos z moich rzeczy. Bo dzis juz pa-dam pa-dam pa-dam na twarz.

Jagusiu wklejaj!! już sie doczekac nie moge aby poogladac.
W Krakowie jest H&M dla dzieciaczkow ale kurcze nigdy takich przecen nie ma, a jak jest to wszystko przebrane :( Sama musze garderobe wymienic bo zywcem nie mam sie w czym pokazac.

Maz wyciaga mnie po weekendzie :)
A to jego prezent dla mnie na urodziny :)

Reamon,aż Ci pozazdrościła tych portek-super są!

Aneczko,kupiliśmy takie dla niemowlaków...Przy najbliższej okazji pokaże w użyciu a teraz tylko takie foty...

My też mamy taki rogalik no i leży sobie i się kurzy bo mała za nic nie chce go używać:baffled::confused: a jest taki śliczny;-) nawet bawić się nim nie chce... więc to kwestia dzieciaczków czy im podpasuje czy nie:-p:happy:

reklama
Dziewczyny mam pytanie, jakieś 4 m-ce temu kupiliśmy dla małego fotelik samochodowy z "Inglesiny", poprzednio mieliśmy inny, ale kurcze nie wiem juz sama czy wszystkie foteliki mają tak felerne pasy, wkurzam się juz trochę :wściekła/y: bo nie wiem jakbym je dopasywała i tak opadają z ramion. Przy obu fotelikach miałam ten problem. W kroczku ciasno (dopasowane) a na ramionkach luz.:baffled:
Powiedzcie mi czy Wy też macie pobobny problem, i jak z nim walczyć?
Kurcze może mój Mikołajek jest niewymiarowy? :eek: :dry: :-p :happy: :-D

Do góry