reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Ale piekne te ciuszki:-) Az mi sie marzy zeby teraz urodzic dziewczynke, moglabym ja wtedy tez tak stroic:tak:
Co do zakupow z allegro to jest nas chyba duzo wiecej;-) Ja tez niemalze codziennie buszuje tam w poszukiwaniu ciuszkow, zabawek i innych dupereli:tak:

A ja wydawałam zawsze tyle pieniędzy na ubranka a na allegro w dodatku że śliczniejsze to i lepsze jakościowo_Ostatnio licytowałam ubranka nexta z dużą pomocą Reamonn ale niestety wylicytowali tak ogromną sume że odpuściłam .Ale teraz po prostu szukam pojedyńczo i zawsze coś mi się uda złapać:-)
Reamonn prześliczne te ubranka ,jednak dziewczynki można cudownie ubrać

Zgadzam się,ciuszki z Allegro to oszczędność kasy,super radośc ze cos się upolowało i koniec ze sztampą sklepową!:tak: Olisiowe ciuszki to 3/4 zakupy na Allegro-uwielbiamy Nexta i Disneya,reszta z H&M;-) w zwykłych sklepach szkoda mi kasy,zresztą niewiel ciuszków mi sie podoba! Ja tez prawie codziennie jestem na Allegro;-) hihi,pewnie nie raz podbijałysmy sobie oferty:-D
reamonn-cuda,cuda,cuda!

Reamonn nie moge sie napatrzeć na te śliczności.A te spodnie w kwiatuszki to też z allegro??Nigdzie takich nie spotkałam:confused:

Kaju, tak te spodenki w kwiatuszki to Early Days, ale wiekszosc mam jak Ola: Next, Disney i H&M.
Poza tym ja nawet łóżeczko kupowalam przez internet, a wozek na ebayu, tyle ze te rzeczy były nowe, choc ubranka tez czesto mam nowe albo nowe bez metek :)

Ze mnie też taka allegrowiczka:-D wózek i łóżeczko kupiłam w necie.Praktycznie to całą wyprawke;-)

Rzeczywiscie sliczne rzeczy! A ja musze sie przyznac, ze kompletnie nie potrafie poruszac sie na allegro:confused: . Ale widze, ze musze sie podszkolic:tak: .

reklama
reamonn,Kaja25 ma go dla Nadusi,napewno ci doradzi,ja go oglądałam w sklepie i podobał mi się,no może kolorystykę ma taką sobie ale jest solidnie wykonany i ma miękką wyściółkę pod pupcię,wybieraliśmy pomiędzy nim i Maxi Cosi Priori i jednak ten kupiliśmy-też jest fajny i kosztuje troszke ponad 500 zł.

Do góry