reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Ale piekne te ciuszki:-) Az mi sie marzy zeby teraz urodzic dziewczynke, moglabym ja wtedy tez tak stroic:tak:
Co do zakupow z allegro to jest nas chyba duzo wiecej;-) Ja tez niemalze codziennie buszuje tam w poszukiwaniu ciuszkow, zabawek i innych dupereli:tak:

A ja wydawałam zawsze tyle pieniędzy na ubranka a na allegro w dodatku że śliczniejsze to i lepsze jakościowo_Ostatnio licytowałam ubranka nexta z dużą pomocą Reamonn ale niestety wylicytowali tak ogromną sume że odpuściłam .Ale teraz po prostu szukam pojedyńczo i zawsze coś mi się uda złapać:-)
Reamonn prześliczne te ubranka ,jednak dziewczynki można cudownie ubrać

Zgadzam się,ciuszki z Allegro to oszczędność kasy,super radośc ze cos się upolowało i koniec ze sztampą sklepową!:tak: Olisiowe ciuszki to 3/4 zakupy na Allegro-uwielbiamy Nexta i Disneya,reszta z H&M;-) w zwykłych sklepach szkoda mi kasy,zresztą niewiel ciuszków mi sie podoba! Ja tez prawie codziennie jestem na Allegro;-) hihi,pewnie nie raz podbijałysmy sobie oferty:-D
reamonn-cuda,cuda,cuda!

Reamonn nie moge sie napatrzeć na te śliczności.A te spodnie w kwiatuszki to też z allegro??Nigdzie takich nie spotkałam:confused:

Kaju, tak te spodenki w kwiatuszki to Early Days, ale wiekszosc mam jak Ola: Next, Disney i H&M.
Poza tym ja nawet łóżeczko kupowalam przez internet, a wozek na ebayu, tyle ze te rzeczy były nowe, choc ubranka tez czesto mam nowe albo nowe bez metek :)

Ze mnie też taka allegrowiczka:-D wózek i łóżeczko kupiłam w necie.Praktycznie to całą wyprawke;-)

Rzeczywiscie sliczne rzeczy! A ja musze sie przyznac, ze kompletnie nie potrafie poruszac sie na allegro:confused: . Ale widze, ze musze sie podszkolic:tak: .

reklama
reamonn,Kaja25 ma go dla Nadusi,napewno ci doradzi,ja go oglądałam w sklepie i podobał mi się,no może kolorystykę ma taką sobie ale jest solidnie wykonany i ma miękką wyściółkę pod pupcię,wybieraliśmy pomiędzy nim i Maxi Cosi Priori i jednak ten kupiliśmy-też jest fajny i kosztuje troszke ponad 500 zł.

Do góry