reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Nie robilam ostatnio jakichs duzych akupow..ale i tak sie pochwale:D..Jezdzik i kilka letnich ciuszkow:)

Załączniki

• DSCF7146.JPG
    DSCF7146.JPG
    60,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF7149.JPG
    DSCF7149.JPG
    77,8 KB · Wyświetleń: 36
Super te zakupy i dla Olisia i dla Brianka:tak: widac na co mamy pieniadze wydaja.Tak jak u mnie tylko Witkowi kupuje a sama ciagle marudze ,ze nic nowego nie mam:-D
Iwonko jak sie sprawdza ten jezdzik bo widzialam podobny w sklepie i dlugo dumalam czy go nie kupic

Aneczko,jezdzik jest super..Brianek nie boi sie przy nim stac..i jak zaczyna jechac..to jeszcze troszke nieudolnie ale stara sie go gonic:)dzieki czemu sam robi pierwsze kroczki.ale to tez zalezy jaki ma dzien..czasem jest tak leniwy ze tylko rpzy nim siedzi i bawi sie przodem.mysle ze to kwestia czasu a bedzie z tym ganial po calym domu..stwierdzilismy ze to lepszy pomysl na rochodzenie niz chodzik..bo nie rozleniwi nam tak malca..takze polecam!

Iwonko,bajer ten jeżdzik,może ja też namówię dziadków na zakupy?;-) A ubranka cudne,naprawdę,ta koszula jest świetna,dla małego elegancika:tak:
Może możecie polecić jakies fajne stabilne sandałki dla chłopczyka? Może któras z was już kupiła?

Oleńko ja kupiłam małej sandałki z Elepfanten i jestem zadowolona..dla chłopczyków też były sliczne do wyboru..

a tak przy okazji skoro mowa o buciakach...jestem załamana bo Wiki zawsze jak siedzi w wózku spuszcza nózki na koła i chyba nie muszę pisać jak buciki wyglądają:wściekła/y:są czarne i zdarte:-(..za nic nie mogę jej tego oduczyc i nie mam sposobu żeby te nózki trzymała na wózku a nie kołach...czy Wasze szkraby też tak robią czy to tylko moja Wiki ma dziwny nawyk:confused::baffled:

reklama
U nas nie ma 5-10-15:no:
Moniś u mnie wiktorcia choćby chciała to nie sięgnie do kół:baffled: to co to za wózek że ona już sięga nóżkami kół? Co będzie jak jeszcze podrośnie?

Do góry