reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Nie robilam ostatnio jakichs duzych akupow..ale i tak sie pochwale:D..Jezdzik i kilka letnich ciuszkow:)

Załączniki

• DSCF7146.JPG
    DSCF7146.JPG
    60,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF7149.JPG
    DSCF7149.JPG
    77,8 KB · Wyświetleń: 33
Super te zakupy i dla Olisia i dla Brianka:tak: widac na co mamy pieniadze wydaja.Tak jak u mnie tylko Witkowi kupuje a sama ciagle marudze ,ze nic nowego nie mam:-D
Iwonko jak sie sprawdza ten jezdzik bo widzialam podobny w sklepie i dlugo dumalam czy go nie kupic

Aneczko,jezdzik jest super..Brianek nie boi sie przy nim stac..i jak zaczyna jechac..to jeszcze troszke nieudolnie ale stara sie go gonic:)dzieki czemu sam robi pierwsze kroczki.ale to tez zalezy jaki ma dzien..czasem jest tak leniwy ze tylko rpzy nim siedzi i bawi sie przodem.mysle ze to kwestia czasu a bedzie z tym ganial po calym domu..stwierdzilismy ze to lepszy pomysl na rochodzenie niz chodzik..bo nie rozleniwi nam tak malca..takze polecam!

Iwonko,bajer ten jeżdzik,może ja też namówię dziadków na zakupy?;-) A ubranka cudne,naprawdę,ta koszula jest świetna,dla małego elegancika:tak:
Może możecie polecić jakies fajne stabilne sandałki dla chłopczyka? Może któras z was już kupiła?

Oleńko ja kupiłam małej sandałki z Elepfanten i jestem zadowolona..dla chłopczyków też były sliczne do wyboru..

a tak przy okazji skoro mowa o buciakach...jestem załamana bo Wiki zawsze jak siedzi w wózku spuszcza nózki na koła i chyba nie muszę pisać jak buciki wyglądają:wściekła/y:są czarne i zdarte:-(..za nic nie mogę jej tego oduczyc i nie mam sposobu żeby te nózki trzymała na wózku a nie kołach...czy Wasze szkraby też tak robią czy to tylko moja Wiki ma dziwny nawyk:confused::baffled:

reklama
U nas nie ma 5-10-15:no:
Moniś u mnie wiktorcia choćby chciała to nie sięgnie do kół:baffled: to co to za wózek że ona już sięga nóżkami kół? Co będzie jak jeszcze podrośnie?

Do góry