reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Oleńko zgadzam się z twoim żalem całkowicie gdyż moja teściowa robi zawsze tak samo.Na Mikołaja prezent jest w stanie dac już 2 grudnia:wściekła/y:

reklama
No cóż dobrze, że nasze skarby jeszcze tego nie kumają i jest im wszystko jedno kiedy dostaną prezent ale kiedyś będzie dla nich miało znaczenie kiedy taki prezencik dostaną, miejmy tylko nadzieję , żę Wasze teściowe to zrozumieją.

moja też dostala od teściowej prezent na roczek juz miesiąc temu:eek::baffled: głupota. Mówiłam że ma dać na roczek ale ona że po co ma tyle czekać-to po co tak wcześnie kupuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i zawsze jest to samo. Kiedyś kupiła ciucha zimowego (za małego zresztą!) i dała małej w prezencie a potem na chrzciny nic nie dali bo powiedziała że przecież kupiła małej ciuszek ostatnio i on sporo kosztował...:confused::wściekła/y: szkoda słów.

Ach te teściowe. Ja to swojej wyperswadowałam kupowanie małej jakichkolwiek ciuchów bo ona nie ma po prostu gustu. Zawsze albo mała dostała body np.w zielona krate albo w ogóle ze sztucznego materiału i nigdy małej nic z tych rzeczy nie zakładałam (szkoda tylko jej kasy). Babacia to raczej jest od kupowania zabawek a ubiorem to niech sie mama zajmie. I tak już jest

Wiolu to jest Nas więcej allegrowiczek:tak:..Ja tez ostatnio kupiłam troskze ciuszków i zaczyna mnie to wciągac hehe:laugh2:..teraz będę wystawiać po Wikuni ciuszki bo tylko miejsce zajmują....

Jeśli chodzi o zakupy dla małej to prawie wszystkie ciuszki jakie jej kupiłam są z allegro:tak: czasami naprawdę można kupić coś ładnego za dobrą cenę:-) i też mnie korci żeby posprzedawać za małe ciuchy ale bedziemy chcieli mieć drugą dzidzię więc zostawiamy ten cały majdan w spadku dla niej (chyba że będzie chłopiec to sukienki i spodenki w kwiatki pójdą w odstawke:laugh2::-D) na razie już chyba trzecia wielka torba ubrań wywieziona do rodziców bo mają duży dom więc niech przechowują dla drugiego wnusia:-)

Wiolu, Wiki :-D ja rowniez kupuje na Allegro i to juz od samego poczatku Kaja wszystko ma z USA czy z Anglii.
Zazwyczaj szukam ubranek z numeracja do przodu aby potem nie kupowac czegos nagle. Na dzien dzisiejszy Kaja ma pelna szafe koszulek letnich NEXT, spodniczek, spodenek i bodziakow.
Bodziaki, rajtuzki i skarpeteczki ostatnio kupilam nowe z firmy Early Days z czego jestem ogromnie zadowolona. Bodziaki z kr. rekawkiem w wybranej kolorystyce 7-mio pak kosztowal mnie 42 zl, co wyszlo 6 zl za sztuke. Material REWELACJA! Nie rozciaga sie, nie traci kolorow, cudowna bawalenka, a w Polsce w sklepie mam body za 20 zl!!!

Bodziak u mnie jest uzywany na codzien gdyz nie wyciaga sie ze spodenek i jest wygodny do spodniczek.

Ponizej zalaczam zdjecia :)

reklama
Do góry