reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Kasiullka,u nas jest to samo z tymi pasami i wydaje mi się że to może być dlatego,że są zamontowane na najniższej pozycji-u nas są 3 pozycje montażu, ale z kolei jakbym podniosła o jeden to by Olisiowi policzki ocierały a nie na ramionkach leżały...i bądź tu człowieku mądry!

reklama
dzięki Kociu będe pilnowac tego puchatka bo jest przecudny.........:tak:

Dziewczyny czy któraś może polecić jakieś markowe okulary przeciw słoneczne:confused::baffled:.normalnie szlak mnie trafai :wściekła/y:jak co miesiac musze kupowac nowe bo albo śrubka odpadnei albo denko...teraz wolę dac więcej a mieć na dłużej..;-) Jakbyście widziały gdzies godne polecenia to będę wdzięczna..:-)

Wiki, nie wiem jakich szukasz, ja mam sportowe ktore uzywam na spacery a przede wszystkim rower. Firma ktora kupuje to Arctica:
SZKŁA:szare ( przyciemniające) polaryzacyjne, wykonane z policarbonu; obecny filtr UV400 blokujący promieniowanie UVA i UVB.

Poniżej Kaja w tych okularkach.
Możesz je znalezc na Allegro w bardzo dobrych cenach. Maja wiele ciekawych modeli.

My ku ochronie nosimy Matrixa-sprawdzają się nawet na nartach- a jak na wszelki wypade czy na podtrzymanie fryzury jak to Mario mówi-czyli na głowie-Reserved...

To nasze ostatnie łowy,boshe,jeszcze 2 lata temu do głowy by mi nie przyszło,że sobie nic nie kupię a na brzdąca ostatnie grosze wydam;-) a ile frajdy jak się okazje złapie:tak:

Olu śliczności kupiłaś z żabką cudne i ten sweterek ze snoopym żeczywiwiście rozpieszczanie swojego malucha daje dużą frajde

reklama
Do góry