reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Kasiullka,u nas jest to samo z tymi pasami i wydaje mi się że to może być dlatego,że są zamontowane na najniższej pozycji-u nas są 3 pozycje montażu, ale z kolei jakbym podniosła o jeden to by Olisiowi policzki ocierały a nie na ramionkach leżały...i bądź tu człowieku mądry!

reklama
dzięki Kociu będe pilnowac tego puchatka bo jest przecudny.........:tak:

Dziewczyny czy któraś może polecić jakieś markowe okulary przeciw słoneczne:confused::baffled:.normalnie szlak mnie trafai :wściekła/y:jak co miesiac musze kupowac nowe bo albo śrubka odpadnei albo denko...teraz wolę dac więcej a mieć na dłużej..;-) Jakbyście widziały gdzies godne polecenia to będę wdzięczna..:-)

Wiki, nie wiem jakich szukasz, ja mam sportowe ktore uzywam na spacery a przede wszystkim rower. Firma ktora kupuje to Arctica:
SZKŁA:szare ( przyciemniające) polaryzacyjne, wykonane z policarbonu; obecny filtr UV400 blokujący promieniowanie UVA i UVB.

Poniżej Kaja w tych okularkach.
Możesz je znalezc na Allegro w bardzo dobrych cenach. Maja wiele ciekawych modeli.

My ku ochronie nosimy Matrixa-sprawdzają się nawet na nartach- a jak na wszelki wypade czy na podtrzymanie fryzury jak to Mario mówi-czyli na głowie-Reserved...

To nasze ostatnie łowy,boshe,jeszcze 2 lata temu do głowy by mi nie przyszło,że sobie nic nie kupię a na brzdąca ostatnie grosze wydam;-) a ile frajdy jak się okazje złapie:tak:

Olu śliczności kupiłaś z żabką cudne i ten sweterek ze snoopym żeczywiwiście rozpieszczanie swojego malucha daje dużą frajde

reklama
Do góry