reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Jagusia.Super ciuszki.A majteczki tez dostałam .To takie urocze taka pupa pampersowata w majteczkach:-D :-D Jak znajde czas to tez wkleje zdjecia;-)

Superancki pokaz mody.Moja Nadia by sie chyba wściekła jakbym ją tak ubierała i rozbierała non stop.U nas problem jest ze zmianą pampersa bo ona nie moze poleżeć chwile spokojnie.Koleżanka zmienia na stojąco dziecku pieluche,ja kiedyś próbowałam ale jak ją postawie na nogi to......już jej nie ma:-D

Jagusia super te ciuszki i te od Ciebie i od babci.A co do polskich symbolow to kaczory chyba jak najbardziej sa pasuja:-D;-) Tylko, ze nie wiem czy to akuratdobry symbol dla Polski:baffled:

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: ty masz racje nawet o tych kaczorach nie pomyslalam....ale chyba wole bociany;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

:-DOtoz to, gdyby mama pomyslala o kaczuszce pod takim katem pewnie wybralaby tego bociana;-)Naszczescie kaczuszki bez brzydkich skojarzen sa bardzo ladne i slodziutkie, my tez mamy kilka zabawek z motywami kaczatek:tak:

jagusiu,śliczne ciuszki,urzekł mnie strój z kaczuszkami,te porteczki w paski są super,zresztą inne ubranka też cudne,Sofija robi bardzo dobre gatunkowo body i pajace,a Julinka wyglada przeslicznie w babcinych prezentach!

Kurcze, chociaz ktos kto jest zadowolony z babcinych zakupow!!! Wcale sie nie dziwie!!! Jagusiu, sliczne te ciuszki a Julcia wyglada w nich przeuroczo!!! Ja nie mam co liczyc na takie gustowne i praktyczne prezenty (mowie o tesciowej)! Moja mama daje czasem kase bo woli jak ja cos Allankowi kupie niz ona ma kupic cos czego pozniej dziecku nie zaloze, tak jak to robi moja tesciowa!!!

No u mnie w sumie tez mamy nic do ubrania nie kupuja, za to moja mama kupuje fajne zabawki.Tesciowa daje CZASEM pieniadze bo nic nie potrafi kupic, chwilami zdaje mi sie ,ze wstydzi sie wejsc do sklepu dla dzieci(widac przeciez ,ze nie jest mama tylko babcia):baffled:

reklama
Moja teściowa dziś kupiła Olisiowi prezent...na Dzień Dziecka! I zamiast schować go w szafie to dała małemu-dmuchany basen na dwór,fajny tylko czemu już teraz go dała??????Dobrze,że Oliwier jeszcze nie rozumie...

Do góry