reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Wioluś,pstrykaj dla Zuzi fotki Oskarkowi!

Megii,jak fotelik???

WIKI,napisz proszę czy nadal jesteście zadowoloeni z Waszego fotelika,tj.Wikusi...Bo wiesz,przez te moje złe nastroje my nadal niczego nie zamówiliśmy!Teraz od nowa zaczęłam się rozglądać...I cały czas ten Concorde siedzi mi w głowie ale znalazłam też kilka innych fajnych...

Super choć narazie sprawdzony na sucho, zamontujemy dopiero w sobotę ale bardzo się cieszę, że już w nowym Michał pojedzie do babci na święta.
A oto nasze ostatnie łupy :-)

megii,jaki Michas dumny siedzi,nareszcie ma własny tron!:tak: :-D
A ciuszki swietne,my uwielbiamy bluzeczki typu krótki rekaw na długi,mamy tez takich kilka;-) ta z autkiem jest super!

Megii,super zakupy!My głównie w butki (w tym tylko jedne do nauki chodzenia...)się obkupiliśmy ale i coś na lato też się trafiło...

Kociu buciki prześliczne.Powiedz mi ile kosztuje takie buty firmy elefanten bo ja też musze kupić.Nie wie wogóle gdzie dostane tą firme.

Kajuś,te sandałkowate buciki i baletki są w rozm.14 a reszta-17.A ubranka są na 80 bodajże ale sa wg mnie troszkę większe...A butki Elefanten kosztowały niecałe 100 zł.i chyba największy wybór tej firmy jest w Deichmanie...

Megii świetne zakupy ,ja podobnie ja Ola lubie tego typu bluzeczki :happy:
Kociu ależ stroisz Zuzie,butki są przesłodkie:happy: :happy: ja niestety mam duży problem z kupieniem bucików dla Piotrusia,ma pulchną nózie:confused: kurcze jak patrze na te bucie to aż się córy zachciewa(oczywiscie teraz to juz tylko zachciewajka nie do realizacji):laugh2: właśnie...mam fajną wiosenną kurteczkę do oddania,na bobaska mniejszego od Piotrusia,Piotruś ma jakieś 88 cm..i waży ponad 10kg..kurteczka niestety az piszczy..a taka fajna ze szkoda żeby leżała,jeśli ktoraś z dziewczynek reflektuje to prosze o wiadomość na priv,podeśle foty i chętnie wyślę:happy:

reklama
Megii fajne zakupki!!!
KOciu , Zuzia ma chyba wiecej butkow niz ja!!! Ale slodkosci!!
Corsini ja tez mialam ten sam problem z Allankowa nozia!!! W koncu kupilismy mu butki na rzepy, tak ze przy zakladaniu mozna je w sumie cale "otworzyc"!!!

Do góry