reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Przysłali juz lóżeczko,jest bardzo fajne,tylko właśnie kombinujemy jak je złożyć:baffled: ,musze się nauczyć bo jutro jadę na 3 dni do rodziców i już je tam zabieramy...

No i ja jeszcze o łóżeczku...złożone stoi u rodziców i Oliwier w nim smacznie śpi ;) Fajne jest to że ma nakładana taka nadstawkę że mały może spać dosyć wysoko,a nie na dnie, tylko jak zacznie sam siadać i sie podnosić to już będzie niebezpiecznie! Poza tym naprawdę jest super,wszystkim moge je polecić!

Olenko..a do ilu kg jest ta nadstawka???znajomi z ktorymi mieszkalismy..mieli podobne lozeczko z Graco z ta wlasnie nadstawka i przeijakiem..i bylo zastrzezenie ze nadstawki mozna uzywac tylko do 6 kg..wiec jak ich maly mial niecale 2,5 mies..musieli wlozyc go juz na dno ze wzgledu na bezpieczenstwo...jak jest z Twoim???

Ufff....nareszcie kupilismy fotelik, w końcu zdecydowalismy sie na Maxi Cosi Priori,chociaz zamówilismy Maxi Cosi Priori XP-wzór Gipsy,ale jak go obejrzelismy na zywo,to miał jak dla mnie fatalny materiał:sick: :no: i w sklepie podjelismy decyzję,że bierzemy zwykły Priori,czarno-pomarańczowy-akurat ten nam sie podobał jak oglądalismy go na Allegro,ma super tapicerkę,bedzie moźna ja łatwo wyczyścić;-) -jakaś przeczulona jestem co do jakości materiału po tym jak Cabrio nam sie lekko zmechaciło:baffled: ...Zwykłe Priori róźni się od XP tylko brakiem napinacza pasów,ale nie sądzę,że to az taka róźnica,poza tym zapłaciliśmy o 160 zł mniej:-) Najwaźniejsze,że Oliwier bedzie w końcu mial wygodnie podróźować:tak:
Kupilismy taki...
solar.jpg

Olu - super zakupy. Lozeczko ekstra. My niestety nie mamy opuszczanego dna i od poczatku mala lezala bardzo nisko i trudno ja bylo przyzwyczaic do zasypiania. A teraz lozeczko zalatwia nam sprawe kojca. Jestem bardzo zadowolona. No i podziwiam cie ze sama je skladasz. Ja rozlozyc potrafie ale zlozyc....Jezu...A jak jestes w domu to maly juz spi w tym lozeczku? nauczylas go juz spac osobno? Bo jak przyzwyczail sie spac w nim u rodzicow, to moze i bez problemu u was w pokoju w nim zasnie? Fotelik tez wyglada bardzo solidnie. My szczerze mowiac jeszcze nie zaczelismy nawet o tym myslec, bo Julka nie wazy nawet osmiu kg i wogole drobna jest i miesci sie nawet w grubszych ciuszkach. U nas to pewnie dlugosc zdecyduje kiedy sie przesiadziemy a nie *objetosc" , bo ona juz widze lekko podkurczone nozki ma.

A tak patrze na tytul tego watku "zakupy dla MAM i naszych skarbow" - pokazcie cos fajnego co sobie kupilyscie ostatnio....ja NIC sobie nie kupilam juz dosyc dawno:( a szafe warto byloby odnowic na wiosne...jakies fajne spodnie, wiosenne buty itp.

reklama
Olenko fajny ten fotelik, mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni z zakupu!!!

Jagusiu ja nic nikupilam oprocz dresow, hihihi!!! Wiec nie ma sie czym chwalic!!!

Do góry