reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Jagusiu,do domku wogóle narazie łozeczka nie zabieramy,to miał byc zakup tylko do uzytku u rodziców i na wyjazdy,w domu niestety nadal spimy we trójkę,jakos nawet powiem szczerze tak się przyzwyczaiłam,że mi sie nie chce małego odkładac po zasnieciu do jego łóżeczka i spimy razem...A u rodziców bez problemu Oliwier zasypia w turystycznym,potem oczywiscie budzi sie na karmienie ale i tak sie cieszę,że zaakceptował spanie w tym łożeczku!
A co do zakupów dla siebie...poweim szczerze,ze co tylko mam pare złotych to wszystko dla małego wydaję ;)sobie ostatnio kupiłam jeansy na Allegro,za grosze, gdzies za miesiąc może sprawie sobie jakis nowy ciuszek,mąż obiecał ;) Nigdzie specjalnie nie wychodzę,a jak już sie zdarza większe wyjście to pożyczam coś extra od teściowej! Chociaz przydaloby sie coś bardziej kobiecego w mojej szafie,bo jak narazie to zestaw jeansy plus t shirt plus bluza to mój stroj na codzień...:)

No to widze ze ja nie tylko jedna co zakupow dla siebie nie robi:)

A wiecie co...potrzebuje waszej rady. Julinek zasypia mi w ciagu dnia w lezaczku, nie potrafi na plasko w kojcu. Ja to bujanie uspokaja i jakos tak wie ze jak wkladam ja do lezaczka to zaraz bedzie spala. Kciuk do buzi i lup:) No ale powoli wyrasta z niego i zastanawiam sie czy jest cos podobnego dla wiekszych dzieci - cos co by sie bujalo i gdzie dziecko mogloby w ciagu dnia przysnac. Widzialyscie takie cudo? Bo ja nie, na razie je sobie talko wymyslilam...

http://www.allegro.pl/item146471172_2o2_super_hustawka_dla_dziecka_hustawki_wys_24h.html
Jagusiu ja już dawno kupiłam mojemu huśtawkę od tego czasu mało kiedy go usypiam na rękach i w ciągu dnia tylko tam śpi, zazwyczaj wystarczy parę huśtnięć i on zasypia przykrywam go kocykiem jak się przebudzi to znów go pobujam, trzeba przyznać że świetny wynalazek tyle radości mu sprawia jak go huśtam uśmiech mu z twarzy nie schodzi no i napewno jeszcze długo będzie nam służyła.

zrobilismy ostatnio zakupki dla Oskarka w postaci kurteczki ,czapeczki ,pantofelków i chodzika

Załączniki

• bgh.jpg
    bgh.jpg
    191,2 KB · Wyświetleń: 41
  • kurtrka.jpg
    kurtrka.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 30
  • kurt3.jpg
    kurt3.jpg
    203,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry