reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

A my doszliśmy do wniosku,że niedługo będziemy potrzebować jednak dwóch fotelików do samochodów...Dziś zamówiłam taki...

reklama
Kociu,wpsaniale zakupki dla Zuzi,najsliczniejsze sa jednak pantofelki :)
A czy ten fotelik to nie dla większych maluchów?
My nosimy rozmiar 20...nie ma to jak "męska" stópka :)))

Oleńko,fotelik jest od 9 kg.więc nie za duży;-) ;-) ;-) Zuzka w sklepie gdzie się doniego przymierzaliśmy była całkiem zadowolona:tak: :tak: :tak: Ale ja jak zwykle troszkę żałuję po fakcie...Bo ten fotelik nie ma swoich podwójnych pasów...A teraz zastanawiam się jaki ma byc ten drugi...Czy Maxi Cosi,Concorde czy Ramatti...

Wioluś,pstrykaj dla Zuzi fotki Oskarkowi!

Megii,jak fotelik???

WIKI,napisz proszę czy nadal jesteście zadowoloeni z Waszego fotelika,tj.Wikusi...Bo wiesz,przez te moje złe nastroje my nadal niczego nie zamówiliśmy!Teraz od nowa zaczęłam się rozglądać...I cały czas ten Concorde siedzi mi w głowie ale znalazłam też kilka innych fajnych...
Kociu My jesteśmy bardzo zadowoleni:-):tak::tak: i Wiktoria chyba też...fotelik jest naprwdę bardzo duży i wygodny,a najbardziej podoba mi się to,że prowadząć auto mogę jedna ręką zrobić jej pozycje do spania więc super;-)....polecam naprawdę.:tak::tak:.jedyną wadą jest jego waga,ale jak się zamontuje w aucie to przecież sie go nie wyciąga co dziennie.....kolekcja bucików Zuzolka imponująca:-),ja też mam mnóstwo buciorów a jeszcze wczoraj kupiłam kolejna parę i narazie schowałąm przed Radkiem hehe...:laugh2::laugh2:
tylko,że ja mam taką wielką stopę,że jak zobaczę swój rozmiar to bez zastanowienia kupuję hehe....no i chyba Wiki tez będzie miałą stopę po mamusi bo juz ma wysokie podbicie a buciki kupujemy jej 18 .:-)

Widzę, że ktos ma tu taki sam problem jak ja.WIKI ja też mam dużą stopę (wieczny problem z butami) i widzę że mój szkrab odziedziczył stopeczkę po mamusi:-D Chociaż rozmiar ma 13 to buciki kupujemy na 15 bo w te mniejsze stópka jej nie wejdzie-ma wysokie podbicie. Teraz to za bardzo nie ma znaczenia że nosi za duże ale bedzie gorzej jak zacznie dreptac-przeciez za duzych bucików jej nie założe:tak: No, ale zobaczymy jak to bedzie.;-);-)

KOCIU świetny fotelik.Pozdrowionka:-D

Widzę, że ktos ma tu taki sam problem jak ja.WIKI ja też mam dużą stopę (wieczny problem z butami) i widzę że mój szkrab odziedziczył stopeczkę po mamusi:-D Chociaż rozmiar ma 13 to buciki kupujemy na 15 bo w te mniejsze stópka jej nie wejdzie-ma wysokie podbicie. Teraz to za bardzo nie ma znaczenia że nosi za duże ale bedzie gorzej jak zacznie dreptac-przeciez za duzych bucików jej nie założe:tak: No, ale zobaczymy jak to bedzie.;-);-)

KOCIU świetny fotelik.Pozdrowionka:-D
no ja mam rozm 41 i szlak mnie trafia jak mam kupić buty:wściekła/y::wściekła/y:.tutaj w Norwegi to jeszcze mogę wybierac bo i nawet 42 maja ale w Polsce to krew mnie zalewała jak miałam kupić buty....:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Kociu dla potwierdzenia,że fotelik jest super przesyłam fotki..

reklama
WIKI świetna kolekcja. Ja tez mam rozmiar 41 i jak juz chce kupic swój rozmiar to tylko z droższych butów.Zazwyczaj kupuje z Ryłka albo Lasocki. Te firmy maja wiekszy wybór butów na nasze stopecki:tak::-D:-D

Do góry