reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Kreciku,powiedzmy,że moja panna goni mamusię z ilością butów;-) :tak: Mario ostatnio policzył tylko te,które stoją w pudełkach i stwierdził,że nawet do szafek nie chce zaglądać,i że jak zobaczy,że chociażby patrzę w srtonę sklepu z butami to rozwód:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
jeśli o butach mowa to moja mała ma taką "girkę" że musieliśmy jej kupić na dziale dzieci chodzących bo w takie szmaciaki 12-18 mies to można pomarzyć ze się zmieści:-D:laugh2:
ostatnio kupiliśmy rozmiar 20:eek: i jak bym chciała ubrać na rajstopki skarpetkę to buta już nie wsadzę:no::szok: będę miała z nią problem coś czuję:baffled::confused:
a kolekcja Zuzi prześliczna. Ja dzis kupiłam przez allegro pantofelki żeby miała na święta do sukienki i mam tylko nadzieję że będą dobre:-D:laugh2:

a tu pierwsza reakcja Wiktorki na nowy fotelik-na szczęście szybko przypadł jej do gustu (już przy pierwszej przejażdżce)bo już się porządnie martwiłam co to będzie:-D:laugh2:

Wow Kociu buciki jak na damę przystało, na każda okazję, a gdzie szpileczki??;-)

Czy Wasze Skarby też zaginają paluszki w butach? Bo Adaś zaciska " w piąstkę" stópki ale chyba mu tak niewygodnie w bucikach:baffled:

WOW ile butów:-D :-D ,prawdziwa dama z naszej Zuzi :-) .Asiu u nas to samo,Oskar ma rozmiar 20 i też już musieliśmy kupić w sklepie obuwniczym
Megii śliczne zakupki ,my też mamy te "podwójne" bluzeczki ,uwielbiam je:-)
Corsini ,hi hi coś mi się zdaje że niedługo Piotruś przegoni Oskara:-D :-D ,ale ci rośnie przystojniacha

reklama
Do góry