reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Mam taki mały problemik-chcę kuić Zuzi jakieś ładne,miękkie nakładki na pasy w wózku-nie wiecie gdzie mogę czegoś takiego szukać i pod jaką nazwą?Bo szukam po allegro i nic...:-( :-( :-(

reklama
KOciu pod czym znalazłaś, bo ja też będę kupować, a skoro Ty już znalazłaś...;-)

Nareszcie dzis kupilismy łóżeczko turystyczne do rodziców (a raczej oni zasponsorowali;-) ) teraz Oliwier wreszcie będzie miał gdzie u nich spac bo tak to kisilismy sie we trójkę na jednym łózku;-)

p668_1.jpg

Olu łóżeczko super, proszę napisz jak się sprawuje.
Podobne planuje kupić dla mojej drugiej fasolki.

Kocia możesz wkleic link do tych osłonek na pasy, niestety nie mogę znaleźć na allegro

Olu fajowe to łożeczko:tak:...napisz proszę czy z Allegro kupowaliście:confused::confused:....tez chcemy kupić a tutaj w Norwegii sa tylko czarne i granatowe i bleeeee:wściekła/y::wściekła/y::dry:

reklama
Kochane,kupowalismy na Allegro,kosztowało 210 złotych-znalazłam sprzedawcę który ma najtaniej,ma nick oleksy czy jakoś tak...,zależało nam na otwieranym boku,chcielismy zielone ale takie które nam sie najbardziej podobało nie miało otwieranego boku więc zdecydowalismy sie na oliwkowe. W kompecie jest moskitiera,przewijak i torba do przewożenia łóżeczka. Jutro powinno dotrzec to wam napiszę co i jak.
WIKI-na Allegro jest mnóstwo kolorowych łózeczek w róznych cenach,może jak Radek będzie w Polsce to kupcie wtedy na Allegro na adres mamy i mąż ci odbierze?

Do góry