reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

u nas też najlepiej sprawdzają się body a kaftaniki zakładamy ewentualnie na noc pod pajacyk (taki bez rękawów) bo inaczej zupełnie się nie nadają:no: kilka razy ubraliśmy też kaftanik na body z krótkim rękawkiem i do tego spokojnie można wtedy ubrać spodenki albo spódniczkę :tak: bo plecy są zakryte.

reklama
No to widze ze mamy te sama opinie o kaftanikach:no: :no: , ja ubieram tylko jeteli pod spodem jest body bez rekawka, jak asia, tylko moze troche za cieplo w domku. Innego wyjscia nie widze.

Bezrekawkowe pajacyki jakos u nas sie nie przyjely, mialam tylko kilka jak Julinek byl maly.

u nas też bezrękawkowych mamy tylko 2 szt:tak: (dostała w prezencie od ciotek) i jak wyrośnie to już pewnie nie kupimy no chyba że znowu dostanie od kogoś:-p

a ja ostatnio kupiłam małej 5 szt śpiochów rozmiar 6-9 miesięcy i ona ledwo w nie wchodzi:szok: są takie długie i myślałam że jeszcze poczeka trochę zanim je włoży:laugh2: a tu niespodzianka:eek:
Dopiero teraz zaczynam dostrzegać jak ona urosła. Najdziwniejsze jest to że na szerokość wszystkie ciuszki wiszą (aż brzydko to wygląda:dry:)a z długością są problemy bo jak mała wyprostuje nóżki to wszystko jest naciągnięte na maksa:happy::baffled:

Te wszystkie rozmiarowki są do kitu....Wiki nosi juz czasami pajacyki na 80 a ma dopiero 69 wiec spora różnica...tylko,że oni robia długie rękawy i nogawki a w tłowiu sa krótkie...bez pojęcia czasami są te ciuszki:wściekła/y:....kaftanikow to my w ogóle nie uzywamy tylko body:-)..Wiki też jak wyprostuje nóżki to jak getry wszystko obcisłe i krótkie hehe:laugh2::laugh2:

my też zakładamy do ogrodniczek i sie nie podciągają a jak wychodzimy na dwór to pod spodenki ubieramy rajstopki i chowamy koszulkę w rajstopki

ja kupilam małej wczoraj cieplutki polarkowy szlafroczek:tak: po kąpieli i rano się przyda żeby nie było za chłodno;-) fajny jest i śmiesznie wygląda jak wisi taki malutki przy naszych wielkich:laugh2:

reklama
Asiu ja tez mam taki dla Naduni:-D :-D dostałam i czeka aż jeszcze trosze urośnie bo myśle ze tak na lato będzie w sam raz.;-)

Do góry