reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Moja Ala już jest w kojcu bo niestety kołyska zrobiła się za ciasna.Ja mam kojec po Laurze ale jestem bardzo z niego zadowolona jest bardzo podobny do tego co Ola pokazała tylko mój jest troszkę większy bo jest 110 na 110.Mam włożone materacyki także mięciutko ma a co najważniejsze że nie zrobi sobie krzywdy.Swobodnie sie po nim przemieszcza.Polecam naprawdę warto kupić.

reklama
Ania - a ja sie zastanawiam czy kupowac bo mamy lozko podrozne, ktore w sumie mogloby funkjonowac jako kojec...jest wezsze...sama nie wiem. doradz. Mozesz wstawic fotke swojego?

Ja tez tak mysle, tylko ze pewnie kojec jest wiekszy, ale moze sobie na poczatek sprobuj, a zawsze mozesz kojec kupic, jak sie okaze ze to lozeczko jednak za waskie jest:-)

Jagusiu jeśli masz łóżeczko turystyczne to myślę że spokojnie wystarczy.Wiesz jak maluszek zacznie już tak na poważnie chodzić to i tak nie będzie chciał siedzieć w kojcu:-).Wklejam fotkę mojego kojca.

reklama
świetne są te kręgle ale trochę kosztują:-(kurcze chciałoby sie tym naszym maluchom wszystko kupić tyle ładnych rzeczy ale niestety kasa ogranicza.My jesteśmy z prezentami dopiero na półmetku a już tyle wydaliśmy że szok:szok:wole nie liczyć:tak:Ale przecież TAKIE święta są raz w roku i można poszaleć:-pZ drugiej strony ciekawe jak na te wszystkie zabawki zareagują nasze brzdące-czy wykarzą choć odrobinę zainteresowania:confused:pewnie dostaną oczopląsu:laugh2::-D

Do góry