reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

my tez mamy spiworek ale chyba zadnej znanej firmy ale jest super taki cieplutki zapinany na ramionkach i po calym boku zamek potem wstawie zdjeice,ale dobrze spelnia swoja role i jets tak cieply ze na noc do niego zakaldam malej tylko cienkie body

reklama
A nasz to chyba jakiś zimorodek bo jeszcze się nigdy nie odkopał (oj żebym tylko nie zapeszyła)Przykrywam go kocykiem alboe kołderką i tak spi do następnego budzenia

My mamy spiworek polarkowy, na dlugi rekaw, rozpinany z przodu, bo Miki tez sie bardzo rozkopuje, a w sypialni nie jest za cieplo. A nozkami i tak sobie wierzga, tyle ze w srodku w spiworku. A teraz kupilam mu taka kolderke, tylko ze sklada sie ja na pol i tez robi z niej spiworek, jeszcze nie uzywalam, ale jak przyjda mrozy to na pewno sie przyda:tak:

My mamy taki cieplutki polarek trójfunkcyjny-może być becikiem,kocykiem lub po pozapinaniu takim a'la śpiworkiem-i w tym Niunia ostatnio sypia-tylko jeszcze przykrywam ją letnią kołderką lup kocykiem polarowym ale faktycznie nie martwię się ,że się Mała rozkopie...

Przepraszam ze tak wpadam bez przeczytania wczesniejszych watkow ale musze sie wam pochwalic nowym zakupem dla Allanka!!! Tak sie ciesze tym bardziej ze udalo nam sie kupic go taniej niz normalnie kosztowal, czyli mamy go za darmo i nie trzeba bylo doplacac do Gutscheinu (to taki kupon- prezent)

Cudne, napisz Kreciku koniecznie jak sie sprawuej. Ja chyba tez sie musze rozejrzec. Ale najpierw polowanie na siedzonko samochodowe trzeba zrobic, bo z tego to juz nozki wystaja:tak: :-D

Superowe jest to krzeselko:-) ...obowiazkowo napisz jak maly sie w nim czuje i czy zaakcteptowal nowy mebele....chyba wszystkie bedziemy musialy tez w takie sie zaopatrzyc.hmmm no tak tylko czy nasze dzieci to polubia hehe;-)

Podobne krzesełko sobie upatrzyłam, ciekawe właśnie jak nasze pociechy będą się czuły... Ja zamierzam po chrzcinach kupić...

reklama
Do góry