reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Pytacie jak sie ten fotelik sprawdza??? Trudno powiedziec po paru godzinach ale Allankowi sie chyba podoba, zobaczcie same!!! A o funkcjonalnosci bede was informowac na bierzaco, a poki co mysle ze warto miec cos takiego, top moje pierwsze spostrzezenie!!!

Jezu ale on jest boski i te jego minki poprostu super..widac,ze mu sie chyba podoba ten fotelik..krecik czy on zawsze tak sie smieje cala buzka?

Tak Wiki, zawsze bi prawie caly dzien!!! Juz gdzies pisalam z6e malo placze, ale zdarza mu sie pomarudzic!!! Teraz sobie siedzi jak maly krol i chichra sie do telewizora!!!

to on jeszcze nie spi:szok: ..moja Wiki od 19 juz spi ledwo co z nia wytrzymalam dzisiaj hehe..pewnie ma to po rodzicach ,ze jest taki pogodny i wesoly:-)

Ja właśnie wczoraj oglądałam krzesełka na Allegro. Myślałam, żeby Szymkowi kupić coś w grudniu, ale byliśmy dzisiaj u lekarza i zabronił nam huśtawek, krzesełek czy podnoszenia oparcia w leżaczku i wózku. I mam tego przestrzegać do 8 miesiąca.:-(

A dlaczego wam tak kazal??? Czy z Szymkiem cos nie tak??? Nasza lekarka sama sie pytala czy juz probuje siadac! A jak przegladalam naprzyklad majowki, czy czerwcowki to one juz tez sadzaja dzieci a jedna ma juz ten kolejny MaxiCosi, co sie siedzi przodem!!! Powiedz nam dlaczego wam zabronil??? Przeciez to normalbne ze dziecko musi w koncu zaczac siadac!

Poza tym ten fotelik ma funkcje pollezaca i dziecko nie siedzi prosto, jest zapiete pasami i w ogole widac ze dziecku wygodnie!!!
Olu nie wiem skad ta firma ale nazywa sie Peg Perego ( to chyba wloska firma), ale wlasnioe jak przegladalam wasze Allegro to tam pod haslem "krzeselko do karmienia" macie bardzo duzy wybor podobnych i ladnych krzeselek!!! Moge tylko wam zyczyc udanych zakupow!!!

reklama
Iwa lekarze tak mówią ale przy naszych dzidziach tak sie nie da:-Dmoja jak tylko poczuła że może sie podnieść troszke to krzyczy jak jej w wózku nie podniosę trochę opacia:laugh2:
Mi za to kategorycznie zakazal chodzika-zresztą i tak nie planowałam kupować malej bo wiele sie naczytalam złego o chodzikach. A wy będziecie wsadzały wasze pociechy do chodzika?

Do góry