reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Ja właśnie przy tych starszych miałam johnson i dostały mega uczulenia że nie mogłam sobie później z nimi poradzić i musiałam wszystko wyrzucić i od tej pory wiem że jedynie nasze polskie kosmetyki są naprawdę dobre

reklama
mi w szkole rodzenia położna mówiła że Johnson&Johnson to najbardziej uczulające kosmetyki na rynko, najmniej uczula nivea, podobno nawet wczesniaki dobrze ja toleruja, a potem dobre są też bambino no i penapen

ja mam Nivea i są super!
KajuMaju,jeszcze czekam na paczkę,ma dojść około 10 sierpnia dopiero...narazie mam zwykły śmietnik i raz dziennie go opróżniam ;)

olu-na tvn style mówile, ze chusta dopiero po 3 m-cu i do tego, kiedy po badaniu bioderek bedzie wszystko ok
ja sie zastanawiam nad nosidełkiem podtrzymujacym główke

Ja chusty nie kupuje bo mam takie nosidelko na brzuch ale tez jeszcze nie uzywam bo troche za wczesnie!!! Lezaczek mam i jestem berdzo zadowolona!!! Oczywiscie dobrze jest miec taka siostre bo te rzeczy od niejk wlasnie mam!!! Olu jak masz mozliwosc posiadania takiego lezaczka to sie nie zastanawiaj!!! Ja moge sobie spokojnie wszystko robic a maly spi sobie kolo mnie i jak sie rusza to lezaczek sam sie chusta!!! Ma jeszcze fajna opcje ze sie rozklada do roznych pozycji!!! Super sprawa!!!
Oto moj maluszek w lezaczku!!!

reklama
Do góry