reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Ja tez mam lezaczek i dzis po raz pierwszy wsadzilam mala..cudo. Moj lezaczek bardzo podobny do krecikowego, mam jeszcze taki palaczek z zabawkami, jak mala sie rusza, to zabawki tez sie poruszaja. Na razie fascynuje ja lusterko ;D Podpisuje sie pod zdaniem Krecika - jezeli macie okazje kupic taki lezaczek, to polecam :laugh:

reklama
Ja również polecam zakup leżaczka naprawdę super sprawa:)Moja Alicja jak narazie uwielbia w nim lezeć bo wtedy wszystko widzi co się dookoła niej dzieje :)

Wygrzebuję wątek ;D

Pytanie do mamuś które kupowały poduszkę do karmienia - tego banana. Zdaje egzamin?? WYgodnie się karmi na tej podusi? Bo Adaś coraz cięższy i fajnie byłoby go na czymś położyć bo kręgosłup i ręce czasami bolą ogromnie.

K@siek,jak dla mnie to rewelka,siadam sobie na łóżku,opieram si,e o poduszki, kłade małego na tej podusi,boki układam sobie wokół pasa i tak karmię,jest nam obojgu wygodnie więc polecam! Poducha sama się układa,bow środku sa takie fajne styropianowe kuleczki...

Kasiek ta poduszka w niemczech ma nawet nazwe "Stillkissen" co znaczy poduszka do karmiena! Ja mam takie cudo i tez jak Ola jestem z niej bardzo, ale to bardzo zadowolona!!! Moj kolosik wazy juz prawie 7 kg i do karmienia takiego klocka to nie ma chyba nic lepszego!!!

Wiolu a lezaczek to super zakup, co??? Mam nadzieje ze Oskarkowi tez sie podoba tak jak mojemu kluskowi!!!

KRECIKU po prostu extra ,mogę sobie gotować spokojnie obiad a on sobie obserwuje .Niestety mój biedny pies boi się oskarka i jak zobaczył go w leżaczku to zaraz wyniósł się na pole

reklama
My dopiero teraz zamówiliśmy lezaczek,czekam na przesyłkę i zobaczymy jak niuniowi się spodoba :) jutro tez ma przyjść paczka z wózkiem ;) mam nadzieje że juz wiecej razy nie zmienimy małemu fury ;D
Teraz przymierzam się do zakupu fajnego niezbyt grubego kombinezonu,bo jedziemy nad morze i moze być chłodno...

Do góry