Ja tez mam lezaczek i dzis po raz pierwszy wsadzilam mala..cudo. Moj lezaczek bardzo podobny do krecikowego, mam jeszcze taki palaczek z zabawkami, jak mala sie rusza, to zabawki tez sie poruszaja. Na razie fascynuje ja lusterko ;D Podpisuje sie pod zdaniem Krecika - jezeli macie okazje kupic taki lezaczek, to polecam :laugh:
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Przyłączam się do zdania o leżaczkach, a jak dziecko będzie się uczyło siadać to się łapie za ten pałąk z zabawkami i ćwiczy podciąganie
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Wygrzebuję wątek ;D
Pytanie do mamuś które kupowały poduszkę do karmienia - tego banana. Zdaje egzamin?? WYgodnie się karmi na tej podusi? Bo Adaś coraz cięższy i fajnie byłoby go na czymś położyć bo kręgosłup i ręce czasami bolą ogromnie.
Pytanie do mamuś które kupowały poduszkę do karmienia - tego banana. Zdaje egzamin?? WYgodnie się karmi na tej podusi? Bo Adaś coraz cięższy i fajnie byłoby go na czymś położyć bo kręgosłup i ręce czasami bolą ogromnie.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
K@siek,jak dla mnie to rewelka,siadam sobie na łóżku,opieram si,e o poduszki, kłade małego na tej podusi,boki układam sobie wokół pasa i tak karmię,jest nam obojgu wygodnie więc polecam! Poducha sama się układa,bow środku sa takie fajne styropianowe kuleczki...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja też już kupiłam leżaczek,podobny do krecikowego i też jest z ustawieniem pozycji
Kasiek ta poduszka w niemczech ma nawet nazwe "Stillkissen" co znaczy poduszka do karmiena! Ja mam takie cudo i tez jak Ola jestem z niej bardzo, ale to bardzo zadowolona!!! Moj kolosik wazy juz prawie 7 kg i do karmienia takiego klocka to nie ma chyba nic lepszego!!!
Wiolu a lezaczek to super zakup, co??? Mam nadzieje ze Oskarkowi tez sie podoba tak jak mojemu kluskowi!!!
Wiolu a lezaczek to super zakup, co??? Mam nadzieje ze Oskarkowi tez sie podoba tak jak mojemu kluskowi!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KRECIKU po prostu extra ,mogę sobie gotować spokojnie obiad a on sobie obserwuje .Niestety mój biedny pies boi się oskarka i jak zobaczył go w leżaczku to zaraz wyniósł się na pole
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
My dopiero teraz zamówiliśmy lezaczek,czekam na przesyłkę i zobaczymy jak niuniowi się spodoba jutro tez ma przyjść paczka z wózkiem mam nadzieje że juz wiecej razy nie zmienimy małemu fury ;D
Teraz przymierzam się do zakupu fajnego niezbyt grubego kombinezonu,bo jedziemy nad morze i moze być chłodno...
Teraz przymierzam się do zakupu fajnego niezbyt grubego kombinezonu,bo jedziemy nad morze i moze być chłodno...
Podziel się: