reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Dzieki kobitki! Zamówię sobie na allegro.
:o Krecinko twój Allanek to kawał chłopa na zdjeciach owszem widać ze jest duży ale nie widać że aż tak ;D
A leżaczek to naprawdę fajna sprawa. Mam Kreciku taki sam jak Ty tylko inne kolory. Tylko jakoś tak mało się buja :)

reklama
Ja kupiłam, ale nie używamy... Na razie na chłodniejsze wieczory zakładam polarkowy komplecik... a kombinezon leży i czeka zimnych dni, mam nadzieję że długo się nie doczeka:-)

Ja ma dwuczęściowy komplecik -kurteczka i spodenki ocieplane ale jak na razie jest cieplutko i ubieram go w dresiki i spodenki dzińsowe i sztruksowe ale mam zamiar kupić mu kombinezon tyle że jest ciepło i szkoda by było gdybym kupiła za mały i niezdążyłby w niego wejść .Dlatego poczekam na chłodne dni

Wczoraj byłam z rodzinką w Arkadii w Warszawie i weszłam do sklepu Chicco...spojrzałam na pajacyki niemowlęce,były przepiekne a cena...129 zł!!!!:szok: :szok: :szok: :sick: Ale to jeszcze nic,kombinezonik na zimę kosztuje jedyne 340 zł!!!!:no: :no: :szok: :szok: :-D :-D :-D SHOCK!!!!!!!!!!

Wiesz co,te chicco to według mnie przereklamowane jest.No bo czym sie różnią takie kombinezony od tego za 150zł przypuśćmy:confused: :baffled:

My się skusiliśmy na śliczny,różowiótki kombinezono-becik własnie w Chicco i po pierwszym praniu-takim jeszcze przed użyciem-z lekka sprała sie aplikacja...Podobno to wada fabryczna;-) ...Zobaczymy jak będzie z tym drugim-właśnie się pierze...

reklama
Ja nie wiem co takiego jest w tych firmówkach ,przecież właściwie płacimy za firmę a produkcja jest najcześćiej chińska .Siostra mi kupiła właśnie taką zabawkę Fishera I zabuliła jak za woły ale chciała mu kupić firmówkę .Ja tak skusiłam się dwa lata temu na kupienie kurtki firmowej córce i po praniu zaczęła się podszewka ściągać i ta kutka straciła cały swój urok a dałąm za nią ponad 100 zł.(wiosenna)

Do góry