reklama
corsini, poczekaj co przynios znajomi z odwiedzinami maluszkowi. w kazdej chwili zresztą dokupisz, zobaczysz jaki maluszek będzie, moze jak mój nie bedzie pasował do rozmiarów ubranek, które masz :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
a ja mam tyle ubranek szczególnie tych malutkich że czuje że nie wychodzi tego przy takich upałach .
co do zakupów, to moje wczorajsze odkrycie to mleczko nawilzajace nivea baby-hypoalegriczne, z pompka za 16,90 za 400 ml, lepsze niz oliwka, nie pozostawia tłustosci, co teraz jest szczególnie niefajne i dobrze wsiąka i nawilża
reklama
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Dowiedzialam sie ostatnio ,ze kosmetyki z frmy Johnson&Johnson bardzo czesto uczulaja niemowlaki.
Napewno to nie jest regula, bo napewno by odrazu zniknely z polek sklepowych . Pisze to tylko dla ogolnej wiadomosci.
Olu - doszedl juz smietnik na pieluchy od tesciowej ? Jesli tak, to jak sie spisuje ?
Napewno to nie jest regula, bo napewno by odrazu zniknely z polek sklepowych . Pisze to tylko dla ogolnej wiadomosci.
Olu - doszedl juz smietnik na pieluchy od tesciowej ? Jesli tak, to jak sie spisuje ?
Podziel się: