reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

ELPISKU ALE FAJNIUTKIE !!!!  ISTNY SPORTOWIEC :laugh:

śpioszki też śliczniutkie ,aż pewnie się nie mozesz doczekać kiedy KUBUŚ  w tym będzie chodził?

brzuszek jako załącznik?? ;D ;D

reklama
No tez wczoraj jak prałam to mu nawiajam ze masz takie fajne ubranka, ja to bym sie nie mogla doczekac kiedy takie załoze, a ty? itd itp... HHIHI

Ja też co chwilę otwiera szuflady i szafki i oczywiście wącham i oglądam wszystkie ubranka ,to już chyba jakieś zboczenie .Adamowi też podtykam pod nos ubranka i każę mu gadać do niego żeby w końcu wylazł :laugh: :laugh: :laugh:

:) a miesiac temu pralam wszystko jak poparzona, w razie czego... a teraz to lezy w szafie i co???

Mowie Kubusiowi, ze Zyrafka czeka w lozeczku i placze, bo sama musi siedziec i wola.. gdzie jest moj Kubus... i lozeczko placze, bo samo spi.... to dopiero schiza :D

Śliczniutkie te ubranka.Kubuś wychodź już bo mamusia już Ci wszystko przyszykowała :)zobacz jakie śliczności na Ciebie czekają w domciu

prześliczne ciuszki, ja swoje okryłam workami foliowymi, bo pewnie juz by sie dawno zakurzyly, a prać i prasować znow to mi sie nie uśmiecha ;)

Sliczne ubranka,ja dostalam spora dostawe od siostry i mamy 5 dni temu..ale jak narazie wszystko lezy sobie zametkowane w opakowaniach...nie chce mi sie prac..moze jak bede w szpitalu to mama mnie wyreczy:):)....jestem zbyt zmeczona ...i nie w sosie zeby sie zajmowac praniem..

Dzieki :)
Ja mam tak opatulone łozeczko, zeby sie nic nie zakurzyło, bo tez nie chcialoby mi sie prac po raz drugi.... A junior to pewnie wie, ze w taki upał to i tak tych najfajnieszych ciuszkow mu nie zaloze bo mu bedzie za goraco :)))

reklama
Super ciuszki dla Kubusia! Ja mojego szkraba ubieram tylko w bodziaki albo rampersy i zero skarpetek1 A tyle tego mam... ::) wiedziałam,że mu wszystkiego nie zdążę założyć ;)

Do góry