reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

caroline czapeczki kupilam takie bawelniane, dwupak za 2,5£. Mam jedna taka ciut cieplejsza, a takich calkiem cieplych to nie wiem czy potrzebuje, bo w sumie wszystkie kombinezoniki co mam sa z kapturem.
natal no frajda niesamowita :-) Zawsze lubilam kupowac cos dla dzieciaczkow kolezanek, ale teraz dla wlasnego to juz bez porownania.

reklama
Wiecie co? Właśnie się zorientowałam, że większość rzeczy mam z tygryskiem:eek: A jeszcze po dziewczynkach mam jeden komplecik taki mega tygryskowy i kilka sztuk ubranek z puchatkeim. Cholerka, trzeba zacząć kupować coś innego:-p
Miałam wczoraj pisać, że zazdroszczę Wam tych zdobyczy z lumpków. U mnie jakaś bida z nimi.Byliśmy kiedyś w kilku, ale nic tam dla maluszka nie było. A przydałoby się, bo ceny niektórych rzeczy są koszmarne.

Caroline
ja oczekuję 3 dziecka, a też bym chętnie poszalała. Kasa by się znalazła, ale nie mam jak:eek: Na razie muszę zdać się na męża i mamę, a po porodzie sama zakupię wszystko na dalsze etapy.

Columbina
ten pajacyk tygryskowy, body z kubusiem i czapeczka są w komplecie z H&M. Mąż mówi, że to nowa kolekcja, bo ostatnio tego nie było. Może są też w Pl? Masz gdzieś w okolicy H&M?

Edit: znalazłam na polskiej stronie H&M. Wklejam linka:

http://www.hm.com/pl/product/04828?article=04828-C

Nawet cena nie taka tragiczna, jak na taki zestaw.

Natal mnie to wiaderko przeraża. Jakieś takie nie humanitarne mi się wydaje:eek:

Ostatnia edycja:
No niestety po termometrach ani sladu pewnie w weekend wykupili resztki bo przed jeszcze lezalo kilka. Cudne te ubranka z h&M a tygrysek podoba mi sie najbardziej :) Chyba sie skusze na niego, albo poprosze o prezent gdyby ktos z rodzinki pytal co kupic bo nowy najtanszy nie jest :) Ja pozniej wrzoce co wczoraj zakupilam, oprocz tego jak wrocilam mila niespodzianka na nas czekala znow od kumpeli dostalismy kilka slicznych ciuszkow po jej synku :) tak wiec tez wrzuce :)

Magda z uk ale rzeczy z tygryskiem są śliczne i słodkie dla chłopca! i ponadczasowe przede wszystkim! więc niech króluje tygrysek.. a swoją drogą dla dziewczynek to tak mało jest bajkowych ubranek.. gdzieś czasem na różowych śpiochach znajdzie się prosiaczek a tak poza tym to raczej motylki i kwiatuszki.. ;-)
januarka czekamy na fotki :-) a termometry jeszcze pewnie nie raz będą skoro tak szybko się rozeszły..

DSC_0058.jpgDSC_0057.jpgDSC_0056.jpg

ja dochodze do wniosku ze oni te ciuchy to dla mam wiecej niz dla dzieci projektuja :-) bo skad taki maly babel moze miec pojecie ze ma na sobie takiego fajnego tygryska , czy hello kitty :-) ale mamusine oczko cieszy :-D

reklama
Tygryski są ok... na pewno zajrzę do H&M. W Krakowie nie jeden jest :)
Ale Hellow Kitty bym nie zniosła! Nie mogę na to patrzeć w ogóle :p Wszędzie jest głowa tego kota. Tak jakby innych kotów bajkowych nie było :p Dla mnie to przesada... jak wejdzie się do C&A to praktycznie na każdych ciuszkach dziewczęcych jest HK :p Ubrania, plastry... nawet podpaski z kotem widziałam :p dlatego, bez obrazy dla wszystkich... TEMU kotowi mówię nie :p

Do góry