reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Ostatnia edycja:
Columbina rewelacyjne ciuszki i jak tanio wylicytowalas! To ubranko PUMPKIN to bedzie jak znalazl na karnawal! :-D Ja wlasnie tez szukam rajstop takich malutkich, ale nigdzie nie moge znalezc tych najmniejszych rozmiarow :confused:

Indziorka śliczne ubranka :)

filkat słodziutkie paputki.

Columbina tanio udało Ci się wylicytować i jakie śliczne są :)

Aninek ja też właśnie szukam takich malutkich bo te co kupiłam w calzedonia to takie na 3 misiące a niby na opakowaniu 0-6 :-( a rajstopki ważna rzecz :-)
columbina ale super ciuszki i ta cena :-)
filkat superowe :-) a rajstopki rzeczywiście miniaturki słodkie :-)

Indziorka słodka ta sukienusia:tak: ale nie moge dojrzeć co za napis jest na pajacyku, chyba ślepa się robie:sorry2:
Filkat super ubranka, a te butki przesliczne:-)
Columbina fajna paka, będzie co układać:-)

Jeny dziewczyny, jak tak patrzę ile już macie dla swoich maluszków, to jestem przerażona, że mam tak mało. Takie śliczności pokazujecie i tyle tego:szok:

Mi mąż dziś przytargał kilka rzeczy dla młodego, więc chociaż tym się pochwalę.
madzi tel 001.jpgmadzi tel 002.jpgmadzi tel 003.jpgmadzi tel 004.jpgmadzi tel 005.jpgmadzi tel 005.jpgmadzi tel 004.jpgmadzi tel 003.jpgmadzi tel 002.jpgmadzi tel 001.jpg

Przepraszam jeśli coś się powtarza i pokazywałam Wam to wcześniej, ale jestem dziś jakaś nie pozbierana, więc mogłam wgrać coś źle.

caroline ja dzis znalazlam rajstopki :-) w H&M, rozmiar na opakowaniu EUR 50/56, UK 0-2M, dwupak - rozowe i bezowe. Do tego kupilam czapeczki, tez takie malenkie, bo tez nigdzie indziej poki co nie widzialam tych malutkich i skarpetunie takie sliczne.
Magda ale bedziesz miec tygryskowego chlopaka :-) uwielbiam!

Januraka bylam w 5 lidlach i nie bylo juz sladu po termometrach, szkoda, nawet na allegro nikt nie sprzedjae aktualnie

Aninek tak sa inne wzory, jak wejdziesz w ta aukcje to tam chyba byly zdjecia innych

reklama
fikat,magda z uk, Columbina, ciuszki sa swietne, ah te tygryski u Magdy z uk uwielbiam te motywy :) fikat mnie te adidaski sa rewelacyjne :) Columbina, naprawde tanio upolowalas ten zestaw tak modnych wyjsciowych rzeczy dla bobaska super :)

dotka85 jesli tak bardzo ci zalezy, bede dzisiaj w poblizu lidla u nas byc moze termometry jeszcze beda ostatnio sporo ich jeszcze bylo, wiec jesli chcesz to moge ci zakupic i np przeslac, chyba ze jestes z okolic krk to wlansie 17 mam wizyte i mozemy sie jakos dogadac np ;)

Do góry