reklama
Columbina
Fanka BB :)
A mi udało się wczoraj i wygrałam aukcję na allegro z ciuszkami dla synka Śliczny chłopiec jesień r. 0-6 mies 46 szt (2680099561) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kupiłam wczoraj jeszcze 2 pary rajstop najmniejszych, szczotkę+grzebyk, łańcuszek do smoczka i sterylizator mikrofalowy
Kupiłam wczoraj jeszcze 2 pary rajstop najmniejszych, szczotkę+grzebyk, łańcuszek do smoczka i sterylizator mikrofalowy
Ostatnia edycja:
-caroline-
Aninek ja też właśnie szukam takich malutkich bo te co kupiłam w calzedonia to takie na 3 misiące a niby na opakowaniu 0-6 :-( a rajstopki ważna rzecz :-)
columbina ale super ciuszki i ta cena :-)
filkat superowe :-) a rajstopki rzeczywiście miniaturki słodkie :-)
columbina ale super ciuszki i ta cena :-)
filkat superowe :-) a rajstopki rzeczywiście miniaturki słodkie :-)
ada1989
Mama Konradka :)
Indziorka słodka ta sukienusia ale nie moge dojrzeć co za napis jest na pajacyku, chyba ślepa się robie
Filkat super ubranka, a te butki przesliczne:-)
Columbina fajna paka, będzie co układać:-)
Filkat super ubranka, a te butki przesliczne:-)
Columbina fajna paka, będzie co układać:-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jeny dziewczyny, jak tak patrzę ile już macie dla swoich maluszków, to jestem przerażona, że mam tak mało. Takie śliczności pokazujecie i tyle tego
Mi mąż dziś przytargał kilka rzeczy dla młodego, więc chociaż tym się pochwalę.
Przepraszam jeśli coś się powtarza i pokazywałam Wam to wcześniej, ale jestem dziś jakaś nie pozbierana, więc mogłam wgrać coś źle.
Mi mąż dziś przytargał kilka rzeczy dla młodego, więc chociaż tym się pochwalę.
Przepraszam jeśli coś się powtarza i pokazywałam Wam to wcześniej, ale jestem dziś jakaś nie pozbierana, więc mogłam wgrać coś źle.
caroline ja dzis znalazlam rajstopki :-) w H&M, rozmiar na opakowaniu EUR 50/56, UK 0-2M, dwupak - rozowe i bezowe. Do tego kupilam czapeczki, tez takie malenkie, bo tez nigdzie indziej poki co nie widzialam tych malutkich i skarpetunie takie sliczne.
Magda ale bedziesz miec tygryskowego chlopaka :-) uwielbiam!
Magda ale bedziesz miec tygryskowego chlopaka :-) uwielbiam!
reklama
januarka
fikat,magda z uk, Columbina, ciuszki sa swietne, ah te tygryski u Magdy z uk uwielbiam te motywy fikat mnie te adidaski sa rewelacyjne Columbina, naprawde tanio upolowalas ten zestaw tak modnych wyjsciowych rzeczy dla bobaska super
dotka85 jesli tak bardzo ci zalezy, bede dzisiaj w poblizu lidla u nas byc moze termometry jeszcze beda ostatnio sporo ich jeszcze bylo, wiec jesli chcesz to moge ci zakupic i np przeslac, chyba ze jestes z okolic krk to wlansie 17 mam wizyte i mozemy sie jakos dogadac np
dotka85 jesli tak bardzo ci zalezy, bede dzisiaj w poblizu lidla u nas byc moze termometry jeszcze beda ostatnio sporo ich jeszcze bylo, wiec jesli chcesz to moge ci zakupic i np przeslac, chyba ze jestes z okolic krk to wlansie 17 mam wizyte i mozemy sie jakos dogadac np