reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Ada - bluza śliczna!!!
Dotka - kocyk...mniam mniam...piękny;)

widzę,że niektóre to już mają prawie wszystko :) fajnie...ja ubranka też chyba mam wszystkie...chociaż nie mam żadnej sukieneczki i spódniczki...;) ale pewnie mnóstwo takich dostaniemy więc może skuszę się tylko na jedną/dwie;)

reklama
Cluue tyle ubrań wow.. :-D będziesz mogła przebierać małego na okrągło :-)

Dotka85 śliczny kocyk.

Mój mąż był w 3 lidlach wczoraj i wszędzie były już wykupione te termometry :cool: tylko parę ubranek kupił. Szkoda, bo zależało mi na tym termometrze.

coraz ciekawiej się tu robi :-D
ada1989 moja mała też w używkach będzie śmigała ale cieszę się bardzo bo większość używanych firmowych rzeczy lepiej się zachowuje po 20 praniach niż niektóre nowe po pierwszym wypraniu! jak kilku osobom pokazałam ciuszki używane to nie chciały uwierzyć że za taką kasę takie śliczności można upolować ;-)
cluue ale kupeczka ubrań ci się uzbierała :-D proponuję handel na allegro oczywiście tych rzeczy które ci nie wpadły w oko :-D życzę powodzenia w szukaniu szafy na te ubranka :-D:-D:-D ale ciesz się kochana bo masz w czym przynajmniej wybierać ! super, że ci się udało już taką kolekcję uzbierać bo później po sklepach za bardzo nie chce się chodzić :biggrin2:
dotka85 ten kocyk super - kupiłam koleżanki córeczce taki podobny i baardzo go sobie chwali.. ten pod spodem z motylkiem odradzam bo tylko aplikację motylka ma z mikrofibry a reszta jest z polaru.. a jednak mikrofibra jest duuużo przyjemniejsza dla bąbla niż ten polar :biggrin2:

Ja jeżeli chodzi o ciuszki to kupiam ostatnio bodziaki na długi rękaw z george za 3 zł i bluzę cieplutką z early days za 5 zł oczywiście używane :biggrin2: i wyhaczyłam jeszcze cztery pary nowych rajstop (dwie na 0-6 i dwie ciemniejsze na 6-12 m-cy ) za 4,50 za sztukę w calzedonia :-D i mega ciepłe góralskie skarpetki też tej firmy za całe 2 zł :biggrin2:
rajstopy.jpg
uwielbiam takie okazje :-D
elisse a co do ikea to kupiliśmy łóżeczko i przewijak SUNDVIK Stół do przewijania - IKEA
SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA z całym osprzętem typu materac, prześcieradełko, wanienka, podkładka do przewijania, lampka nocna SMILA BLOMMA Lampa ścienna - IKEA
i jakieś drobiazgi typu pojemniczki na rajstopki, pampersy i takie tak bzdury :biggrin2: pomału pomału a do grudnia będę miała już wszystko a w styczniu pozostanie tylko czekanie na dzidzie :biggrin2: jednym słowem jestem już szczęśliwa że łóżeczko i przewijak jak coś już jest i pozostaje je tylko złożyć :biggrin2: teraz szukam jakiegoś ciekawego zestawu poscieli z baldachimem.. tego nie kupiłam w ikea bo na allegro jakoś bardziej przypadły mi do gustu ;-) i kocyk oczywiście też obczajam na allegro bo są cudowne :biggrin2:

Cluue wow niezła kupka:-D u mnie podobna, zresztą część już była w domu:sorry2: a na pewno co nieco dojdzie
caroline to fakt nie które lepsze używane niz nowe, słyszałam tez że z jednej strony ubranka są o tyle lepsze że już nie mają w sobie tego półkowego kurzu ani tego co tam w magazynach leży:-) fajne ciuszki, no i łóżeczko plis akcesoria tez superowe:-)

wygrałam ta aukcje z bluzą, ciekawa jestem jak ona na żywo będzie wyglądała bo w aukci wpisane że nowa, nie noszona, tylko bez metki ;)

Ja się pochwalę zakupami dla mojej kruszynki ;) bluzeczka 3-6 m za.. 4 zł :D, sukienka 12m za 6, a śpioszki za 3,5zł :) - je kupiłam ze względu na napis :DIMG_0061[1].jpgIMG_0062[1].jpgIMG_0063[1].jpg

Udanych zakupów i gratulacje jż upolowanych rzeczy :D Mój mi dawkuje emocje, pilnuje żebym się w szale zakupów nie zatraciła :D

Indziorka moj tez nakupowal ciuszkow ze wzgledu na taki napis :-D Urocze ciuszki.
Cluue ale gora ubranek!!! :szok: Potem bedziesz wystawiac na allegro "Mam do zaoferowania wyprawke dla chlopca - 1000 pieknych ciuszkow" haha :-D
Dotka no chyba taki termometr, ja go nie widzialam, tylko dzwonilam do taty zeby kupil :-p Szkoda tylko, bo tata mowi ze nie ma podstawki, zeby go postawic. Kocyk przesliczny, a jest wiecej wzorow?

caroline gratuluje zakupow! Jak juz dzidzia ma gdzie spac to najwazniejsze, ciuszki tez sliczne. Nie moge sie doczekac, jak juz bedziesz miec posciel i baldachim i wrzucisz fotke na watek o kaciku malucha :-)

Ada ta bluza z ebaya jest przeurocza, super ze wygralas aukcje!

cluue u mnei gora podobna, ja juz na szczescie uwinelam sie z praniem i prasowaniem, mam teraz problem gdzie to ulozyc bo maluch niema jeszcvze swojego pokoiku na poczatek i musimy sie w dwoch szafkach w trojke pomiescic :/ Z takich malenstw planuje jeszcze zakup kaftanikow i spioszkow ponoc wygodniejsze w ubieraniu wiec sie przydadza, no i stop tez juz zaduzo :)
-caroline- uwielbiam takie cieple goralskie ciuszki, tez poluje na takie skarpetule wlasnie :)
Indziorka swietne te ciuszki ,a suknisia jaka slodka :)

reklama
A ja ciuszków jak na razie mam niewiele, nie chcę szaleć bo mam dostać od szwagierki, która niedawno urodziła.
część mam po córciZdjęcie1059.jpgZdjęcie1061.jpgZdjęcie1062.jpgZdjęcie1063.jpg

a to niedawno kupiłam, tym rajstopkom to się po prostu nie mogłam oprzeć, takie malusie :-)Zdjęcie1055.jpgZdjęcie1056.jpgZdjęcie1058.jpgZdjęcie1060.jpg

Do góry