coraz ciekawiej się tu robi
ada1989 moja mała też w używkach będzie śmigała ale cieszę się bardzo bo większość używanych firmowych rzeczy lepiej się zachowuje po 20 praniach niż niektóre nowe po pierwszym wypraniu! jak kilku osobom pokazałam ciuszki używane to nie chciały uwierzyć że za taką kasę takie śliczności można upolować ;-)
cluue ale kupeczka ubrań ci się uzbierała
proponuję handel na allegro oczywiście tych rzeczy które ci nie wpadły w oko
życzę powodzenia w szukaniu szafy na te ubranka
ale ciesz się kochana bo masz w czym przynajmniej wybierać ! super, że ci się udało już taką kolekcję uzbierać bo później po sklepach za bardzo nie chce się chodzić
dotka85 ten kocyk super - kupiłam koleżanki córeczce taki podobny i baardzo go sobie chwali.. ten pod spodem z motylkiem odradzam bo tylko aplikację motylka ma z mikrofibry a reszta jest z polaru.. a jednak mikrofibra jest duuużo przyjemniejsza dla bąbla niż ten polar
Ja jeżeli chodzi o ciuszki to kupiam ostatnio bodziaki na długi rękaw z george za 3 zł i bluzę cieplutką z early days za 5 zł oczywiście używane
i wyhaczyłam jeszcze cztery pary nowych rajstop (dwie na 0-6 i dwie ciemniejsze na 6-12 m-cy ) za 4,50 za sztukę w calzedonia
i mega ciepłe góralskie skarpetki też tej firmy za całe 2 zł
uwielbiam takie okazje
elisse a co do ikea to kupiliśmy łóżeczko i przewijak
SUNDVIK Stół do przewijania - IKEA
SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA z całym osprzętem typu materac, prześcieradełko, wanienka, podkładka do przewijania, lampka nocna
SMILA BLOMMA Lampa ścienna - IKEA
i jakieś drobiazgi typu pojemniczki na rajstopki, pampersy i takie tak bzdury
pomału pomału a do grudnia będę miała już wszystko a w styczniu pozostanie tylko czekanie na dzidzie
jednym słowem jestem już szczęśliwa że łóżeczko i przewijak jak coś już jest i pozostaje je tylko złożyć
teraz szukam jakiegoś ciekawego zestawu poscieli z baldachimem.. tego nie kupiłam w ikea bo na allegro jakoś bardziej przypadły mi do gustu ;-) i kocyk oczywiście też obczajam na allegro bo są cudowne