reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
aninek przecudne te suknisie :) A lezaczek znajoma miala podobny dla synka nawet kolorystycznie i sprawdzal sie :)

No ja dzisiaj w lidlu przyszalalam, ale juz raczej wieksze rozmiarki, bo tych mini to mamy mnostwo od kolezanki wiec cuz mi pozostalo tylko te wieksze kupowac ;) Tez musze sie troche nacieszyc zakupami dla smerfa :)

Januarka ja też jak widzę coś fajnego w okazyjnej cenie to kupuję nawet do roczku bo przecież w szafie to się nie zniszczy a później z kilkumiesięcznym brzdącem po sklepach to już tak nie pośmigam jak teraz :-) no i ta radość z zakupów bezcenna :-)
aninek fajowe zakupki ;-) i twój ukochany ma gust powiem Ci;-) nie każdy facet potrafi córeczce takie cudeńka wybrać ;-)

Ja muszę upolować jakiś komplecik czapeczka + szaliczek dla mojej królewny ;-) jakby któraś coś małego upatrzyła na allegro to chętnie popatrzę :-) ale dopiero po wypłacie bo wczoraj w ikea troszkę zaszalałam :-D
szaleństwo zakupów TRWAJ :-D !

Aninek słodkie ubranka a wózek fajny. Na pewno się przyda.

Januarka przynajmniej będzie komplet ubranek.
Caroline co upolowałaś w ikea ;-)

elisse cos pokrecilas, lezaczek nie wozek, na wozek przyjdzie pora ;-) Ale dziekuje.

Ja wyslalam dzis tate do Lidla po ten termometr do ucha i czola co polecalyscie, no i udalo mu sie kupic, juz ostatni byl!

Aninek ale cudne te ciuszki!! i taniocha, ten leżaczek to ja myślałam że nowy jest:tak:
januarka super ubranka, wszystkie słodziutkie:-)
januarka, Alicja śliczne rożki:tak:

tyle tych pieknych ciuszków jest, nawet używanych, to moje drugie dziecko to chyba przeważnie w używkach będzie chodzić bo dużo po starszym bracie i na aukcjach kupuje, a że przekonałam się że warto, bo mało zniszczone to czemu nie:-) teściowa też pake używek z allegro kupiła i mówi że śliczne:)) ja się dziś nie mogłam powstrzymać i buszowałam po ebayu, znalazłam fajną bluzę, niby pisze że nie noszona i cena tez ok, o taka Newborn, Cars Top | eBay no urzekła mnie po prostu, a musze właśnie kilka rzeczy na 56 pokupować bo mam mało i wiem z doświadczenia że nawet dziecko które ma 56 cm to się w tym rozmiarze topi:-D choć jak wiadomo rozmiar, rozmiarowi nie równy:tak:

dotka 85 tak takie termometry sa w lidlu od wczoraj, tak moze jeszcze dzisiaj sie zalapiesz, u nas w miescie byl napad na ciuszki wiec termometrow zostalo troche i dlatego tez udalo mi sie wyrwac ;p moze i dzisiaj beda jeszcze w sklepach jesli potrzebujesz :)

Ja już zakupy ubrankowe mam za sobą. Odkąd wszyscy w koło wiedzą, że jestem w ciąży jestem zasypywana ubrankami. Ostatnio dostałam od bratowej dwa wory ubranek i siedzę dzisiaj od rana i segreguję. Te większe odłożyłam na bok a mniejsze dzisiaj wypiorę i jutro poprasuję.

Jak zobaczyłam ile tego jest, złapałam się za głowę. Mikołaj nie wynosi tego na pewno, bo dzieci przecież tak szybko rosną.

Już od nikogo nie mogę przyjmować, bo się nie pomieszczę z tym wszystkim.

Garderoba Mikołaja. Na zdjęciu są tylko ciuszki od 0-3 :o Chyba pójdę z tym na targ ;D ( ma więcej skarpetek niż ja ! ) ;D
IMAG0149.jpg

reklama
Do góry