reklama
januarka
Fanka BB :)
aninek przecudne te suknisie A lezaczek znajoma miala podobny dla synka nawet kolorystycznie i sprawdzal sie
No ja dzisiaj w lidlu przyszalalam, ale juz raczej wieksze rozmiarki, bo tych mini to mamy mnostwo od kolezanki wiec cuz mi pozostalo tylko te wieksze kupowac Tez musze sie troche nacieszyc zakupami dla smerfa
No ja dzisiaj w lidlu przyszalalam, ale juz raczej wieksze rozmiarki, bo tych mini to mamy mnostwo od kolezanki wiec cuz mi pozostalo tylko te wieksze kupowac Tez musze sie troche nacieszyc zakupami dla smerfa
-caroline-
Januarka ja też jak widzę coś fajnego w okazyjnej cenie to kupuję nawet do roczku bo przecież w szafie to się nie zniszczy a później z kilkumiesięcznym brzdącem po sklepach to już tak nie pośmigam jak teraz :-) no i ta radość z zakupów bezcenna :-)
aninek fajowe zakupki ;-) i twój ukochany ma gust powiem Ci;-) nie każdy facet potrafi córeczce takie cudeńka wybrać ;-)
Ja muszę upolować jakiś komplecik czapeczka + szaliczek dla mojej królewny ;-) jakby któraś coś małego upatrzyła na allegro to chętnie popatrzę :-) ale dopiero po wypłacie bo wczoraj w ikea troszkę zaszalałam
szaleństwo zakupów TRWAJ !
aninek fajowe zakupki ;-) i twój ukochany ma gust powiem Ci;-) nie każdy facet potrafi córeczce takie cudeńka wybrać ;-)
Ja muszę upolować jakiś komplecik czapeczka + szaliczek dla mojej królewny ;-) jakby któraś coś małego upatrzyła na allegro to chętnie popatrzę :-) ale dopiero po wypłacie bo wczoraj w ikea troszkę zaszalałam
szaleństwo zakupów TRWAJ !
ada1989
Mama Konradka :)
Aninek ale cudne te ciuszki!! i taniocha, ten leżaczek to ja myślałam że nowy jest
januarka super ubranka, wszystkie słodziutkie:-)
januarka, Alicja śliczne rożki
tyle tych pieknych ciuszków jest, nawet używanych, to moje drugie dziecko to chyba przeważnie w używkach będzie chodzić bo dużo po starszym bracie i na aukcjach kupuje, a że przekonałam się że warto, bo mało zniszczone to czemu nie:-) teściowa też pake używek z allegro kupiła i mówi że śliczne) ja się dziś nie mogłam powstrzymać i buszowałam po ebayu, znalazłam fajną bluzę, niby pisze że nie noszona i cena tez ok, o taka Newborn, Cars Top | eBay no urzekła mnie po prostu, a musze właśnie kilka rzeczy na 56 pokupować bo mam mało i wiem z doświadczenia że nawet dziecko które ma 56 cm to się w tym rozmiarze topi choć jak wiadomo rozmiar, rozmiarowi nie równy
januarka super ubranka, wszystkie słodziutkie:-)
januarka, Alicja śliczne rożki
tyle tych pieknych ciuszków jest, nawet używanych, to moje drugie dziecko to chyba przeważnie w używkach będzie chodzić bo dużo po starszym bracie i na aukcjach kupuje, a że przekonałam się że warto, bo mało zniszczone to czemu nie:-) teściowa też pake używek z allegro kupiła i mówi że śliczne) ja się dziś nie mogłam powstrzymać i buszowałam po ebayu, znalazłam fajną bluzę, niby pisze że nie noszona i cena tez ok, o taka Newborn, Cars Top | eBay no urzekła mnie po prostu, a musze właśnie kilka rzeczy na 56 pokupować bo mam mało i wiem z doświadczenia że nawet dziecko które ma 56 cm to się w tym rozmiarze topi choć jak wiadomo rozmiar, rozmiarowi nie równy
dotka85
Aninek taki termometr? LIDL Polska - lidl.pl
a kiedy one byly w ofercie teraz niedawno?
a kiedy one byly w ofercie teraz niedawno?
januarka
dotka 85 tak takie termometry sa w lidlu od wczoraj, tak moze jeszcze dzisiaj sie zalapiesz, u nas w miescie byl napad na ciuszki wiec termometrow zostalo troche i dlatego tez udalo mi sie wyrwac ;p moze i dzisiaj beda jeszcze w sklepach jesli potrzebujesz
Cluue
serca mam dwa :)
Ja już zakupy ubrankowe mam za sobą. Odkąd wszyscy w koło wiedzą, że jestem w ciąży jestem zasypywana ubrankami. Ostatnio dostałam od bratowej dwa wory ubranek i siedzę dzisiaj od rana i segreguję. Te większe odłożyłam na bok a mniejsze dzisiaj wypiorę i jutro poprasuję.
Jak zobaczyłam ile tego jest, złapałam się za głowę. Mikołaj nie wynosi tego na pewno, bo dzieci przecież tak szybko rosną.
Już od nikogo nie mogę przyjmować, bo się nie pomieszczę z tym wszystkim.
Garderoba Mikołaja. Na zdjęciu są tylko ciuszki od 0-3 Chyba pójdę z tym na targ ;D ( ma więcej skarpetek niż ja ! ) ;D
Jak zobaczyłam ile tego jest, złapałam się za głowę. Mikołaj nie wynosi tego na pewno, bo dzieci przecież tak szybko rosną.
Już od nikogo nie mogę przyjmować, bo się nie pomieszczę z tym wszystkim.
Garderoba Mikołaja. Na zdjęciu są tylko ciuszki od 0-3 Chyba pójdę z tym na targ ;D ( ma więcej skarpetek niż ja ! ) ;D
reklama
dotka85
Januarkadzieki podskocze do Lidla bo faktycznie tez by mi sie taki przydal do szybkiego sprawdzenia temp tak orientacyjnie, potem zawsze rteciowym mozna sobie doprecyzowac jakby ten cos pokazal
Cluee ło matko ile tego, faktycznie na targ z tym haha
a ja chyba kupie taki kocyk różowy z pandą
Ciepły KOC BOBAS kocyk NA WIOSNĘ duże aplikacje*10 (2681701935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cluee ło matko ile tego, faktycznie na targ z tym haha
a ja chyba kupie taki kocyk różowy z pandą
Ciepły KOC BOBAS kocyk NA WIOSNĘ duże aplikacje*10 (2681701935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.