reklama
Bilka ja miałam ten kombinezonik dla synka i sprawdził sie swietnie więc zostawiłam go sobie teraz dla córci. Ja nie lubię tych grubych kombinezonow, wole taki cieńszy plus polarowy kocyk na to. Łatwiej dziecku zapewnić dogodną temperaturę i nie przegrzac maluszka uważam ze swietnie wybrałas
Czarni
matka wariatka :D
3W1 WÓZEK + FOTELIK + SKRĘTNE KOŁA - CERTYFIKAT (2824013361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3W1 NOWA GENERACJA - WÓZEK + FOTELIK - CERTYFIKAT (2824054576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
który wózek wam bardziej leży prowadzę sondę do kolorów opinia również mile widziana bo ja to mam z tym bardzo problem...
3W1 NOWA GENERACJA - WÓZEK + FOTELIK - CERTYFIKAT (2824054576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
który wózek wam bardziej leży prowadzę sondę do kolorów opinia również mile widziana bo ja to mam z tym bardzo problem...
ada1989
Mama Konradka :)
Czarni mnie chyba ten drugi lepiej podchodzi, choć oba są podobne a kolor jak dla mnie 31 z tego drugiego, fajnie że mają możliwość zrobienia skórzanej rączki, ja na swoim poprzednim miałam plastikową i była wydrapana od obrączki:/
Indziorka
Fanka BB :)
Czarni Bardziej przekonuje mnie ten 3W1 NOWA GENERACJA - WÓZEK + FOTELIK - CERTYFIKAT (2824054576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pompowane koła- wzięłabym te metalizowane, ze szprychowymi to według mnie jest tak, że lepiej wyglądają ale jak się jakoś szprycha wyłamie to tracą cały urok ogólnie stelaż bardzo podobny wymiarowo i składowo do mojego Trochę mniej wygodne, że budka przekładana, ale to bajka przecież Gondola i spacerówka ma większe rozmiary od tego drugiego wózka i rączka chyba rzeczywiście skórzana Torba jest ok, no i kolory to 1 mnie urzekła i 26
Pompowane koła- wzięłabym te metalizowane, ze szprychowymi to według mnie jest tak, że lepiej wyglądają ale jak się jakoś szprycha wyłamie to tracą cały urok ogólnie stelaż bardzo podobny wymiarowo i składowo do mojego Trochę mniej wygodne, że budka przekładana, ale to bajka przecież Gondola i spacerówka ma większe rozmiary od tego drugiego wózka i rączka chyba rzeczywiście skórzana Torba jest ok, no i kolory to 1 mnie urzekła i 26
Czarni
matka wariatka :D
A widzisz warto mieć opinie innych bo z tą budką to nie zauważyłam....
Co do kół to nie podlega dyskusji względem mojego zmotoryzowanego męża delta pompowane oczywiście i koniec
A jaki Wy kupiliście podeślij linka?
Co do kół to nie podlega dyskusji względem mojego zmotoryzowanego męża delta pompowane oczywiście i koniec
A jaki Wy kupiliście podeślij linka?
Indziorka
WÓZEK VERDI MAX 3W1+TORBA+DODATKI KURIER GRATIS!!! (2848924982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kolor 7, stelaż czarny minusem jest to, że okrycia nie ma na nóżki przy foteliku-nosidle, ale myślę, że koc czy dodatkowy śpiworek wystarczy na transport maluszka do auta W piątek zamawialiśmy i jakoś w poniedziałek albo we wtorek był u nas tylko u jakiegoś innego sprzedawcy
kolor 7, stelaż czarny minusem jest to, że okrycia nie ma na nóżki przy foteliku-nosidle, ale myślę, że koc czy dodatkowy śpiworek wystarczy na transport maluszka do auta W piątek zamawialiśmy i jakoś w poniedziałek albo we wtorek był u nas tylko u jakiegoś innego sprzedawcy
bilka- fajny ten kombinezon tez gow rece mialam , ale wzielam inny, ale jest baarzo fajny!! A jeszcze sie spytam jaki rozmiar wzielas? bo ja mam 62 i mi sie naprawde duzy on wydaje, u mnie takie zimy jak nie zimy ciekawe czy zdazy w nim pochodzic . :-)
Ada no to w paczce mialas same skarby, przepiekna ta posciel, babcia sie postarala, no i te spioszki boskie
maonka bardzo fajne ciuszki, te na 2 zdjeciu bardzo mi sie podobaja.
Indziorka ja dostalam rok temu pod choinke od mojego super szlafrok, taki mieciutenki, moglabym caly dzien w nim chodzic, tylko ma jasny kolor i sie zastanawiam, czy sie nie ubrudzi w szpitalu A majtki kupilam w koncu takie zwykle biale, bawelniane, tylko cienkie w miare, jakos polozna u nas bardziej polecala.
muum to be ale slodziachne te ubranka :-)
caroline my tez mamy bialy kombinezonik na wyjscie, bo kupilismy jak jeszcze nie znalismy plci.
bilka ja tak chorowalam na ten kombinezonik! On mi sie tak podoba, ale kupilismy dwa w lumpku, a potem dostalismy jeszcze trzeci to juz by grzechem bylo czwarty kupowac :-(
maonka bardzo fajne ciuszki, te na 2 zdjeciu bardzo mi sie podobaja.
Indziorka ja dostalam rok temu pod choinke od mojego super szlafrok, taki mieciutenki, moglabym caly dzien w nim chodzic, tylko ma jasny kolor i sie zastanawiam, czy sie nie ubrudzi w szpitalu A majtki kupilam w koncu takie zwykle biale, bawelniane, tylko cienkie w miare, jakos polozna u nas bardziej polecala.
muum to be ale slodziachne te ubranka :-)
caroline my tez mamy bialy kombinezonik na wyjscie, bo kupilismy jak jeszcze nie znalismy plci.
bilka ja tak chorowalam na ten kombinezonik! On mi sie tak podoba, ale kupilismy dwa w lumpku, a potem dostalismy jeszcze trzeci to juz by grzechem bylo czwarty kupowac :-(
reklama
Indziorka
Aninek Ja wczoraj zamówiłam z allegro te siatkowe, bo u nas nawet krzywo na te patrzą bo wszystko tam powinno "oddychać" Ale jakbym miała wybór to kupiłabym białe bawełniane i bym się nie martwiła Bo wiesz nawet jak się pobrudzą to zawsze pod ręką masz mydło, a w domu odplamiacz ariela (dla mnie niezastąpiony i są znowu czyściutkie A zamawiałam na allegro, bo w jednej aptece były teoretycznie dla mnie, ale żadnych konkretnych wymiarów podanych nie było, a wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny :/ I mój postawił się ostro, że nie będę się bujała po aptekach, bo to się mija z celem i mnie wczoraj pilnował żebym znalazła takie jakie potrzebuję i żebym zamówiła