reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Bilka ja miałam ten kombinezonik dla synka i sprawdził sie swietnie więc zostawiłam go sobie teraz dla córci. Ja nie lubię tych grubych kombinezonow, wole taki cieńszy plus polarowy kocyk na to. Łatwiej dziecku zapewnić dogodną temperaturę i nie przegrzac maluszka :) uważam ze swietnie wybrałas :)

Czarni mnie chyba ten drugi lepiej podchodzi, choć oba są podobne:) a kolor jak dla mnie 31 z tego drugiego, fajnie że mają możliwość zrobienia skórzanej rączki, ja na swoim poprzednim miałam plastikową i była wydrapana od obrączki:/

Czarni Bardziej przekonuje mnie ten 3W1 NOWA GENERACJA - WÓZEK + FOTELIK - CERTYFIKAT (2824054576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pompowane koła- wzięłabym te metalizowane, ze szprychowymi to według mnie jest tak, że lepiej wyglądają ale jak się jakoś szprycha wyłamie to tracą cały urok :p ogólnie stelaż bardzo podobny wymiarowo i składowo do mojego ;) Trochę mniej wygodne, że budka przekładana, ale to bajka przecież ;) Gondola i spacerówka ma większe rozmiary od tego drugiego wózka i rączka chyba rzeczywiście skórzana ;) Torba jest ok, no i kolory to 1 mnie urzekła i 26 ;)

A widzisz warto mieć opinie innych bo z tą budką to nie zauważyłam....
Co do kół to nie podlega dyskusji względem mojego zmotoryzowanego męża delta pompowane oczywiście i koniec :D
A jaki Wy kupiliście podeślij linka?

bilka- fajny ten kombinezon tez gow rece mialam , ale wzielam inny, ale jest baarzo fajny!! A jeszcze sie spytam jaki rozmiar wzielas? bo ja mam 62 i mi sie naprawde duzy on wydaje, u mnie takie zimy jak nie zimy ciekawe czy zdazy w nim pochodzic . :-)

Ada no to w paczce mialas same skarby, przepiekna ta posciel, babcia sie postarala, no i te spioszki boskie :-D

maonka bardzo fajne ciuszki, te na 2 zdjeciu bardzo mi sie podobaja.

Indziorka ja dostalam rok temu pod choinke od mojego super szlafrok, taki mieciutenki, moglabym caly dzien w nim chodzic, tylko ma jasny kolor i sie zastanawiam, czy sie nie ubrudzi w szpitalu :baffled: A majtki kupilam w koncu takie zwykle biale, bawelniane, tylko cienkie w miare, jakos polozna u nas bardziej polecala.

muum to be ale slodziachne te ubranka :-)

caroline my tez mamy bialy kombinezonik na wyjscie, bo kupilismy jak jeszcze nie znalismy plci.

bilka ja tak chorowalam na ten kombinezonik! On mi sie tak podoba, ale kupilismy dwa w lumpku, a potem dostalismy jeszcze trzeci to juz by grzechem bylo czwarty kupowac :-(

reklama
Aninek Ja wczoraj zamówiłam z allegro te siatkowe, bo u nas nawet krzywo na te patrzą bo wszystko tam powinno "oddychać" ;) Ale jakbym miała wybór to kupiłabym białe bawełniane i bym się nie martwiła :p Bo wiesz nawet jak się pobrudzą to zawsze pod ręką masz mydło, a w domu odplamiacz ariela (dla mnie niezastąpiony;) i są znowu czyściutkie:p A zamawiałam na allegro, bo w jednej aptece były teoretycznie dla mnie, ale żadnych konkretnych wymiarów podanych nie było, a wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny :/ I mój postawił się ostro, że nie będę się bujała po aptekach, bo to się mija z celem i mnie wczoraj pilnował żebym znalazła takie jakie potrzebuję i żebym zamówiła :p

Do góry