reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
gosia śliczne ciuszki :tak: widzę że zakupki udane..

dziewczyny ja też mam podkłady belli i jakoś muszę dać radę ;-) nie ma wyjścia :tak: ja dzisiaj kupiłam sobie dwie pary używanych spodenek ciążowych - takich do śmigania po domku bo już w nic się nie mieszczę :-( boshe jak sobie przypomnę że w sierpniu chodziłam w tuniczkach i sukieneczkach to aż chętnie bym rodziła w takich miesiacach a nie jak teraz spodnie, swetry, kurtki i zimowe kozaki !! wrr..

gosia, super ciuszki, szczególnie te śpioszki różowe i żółte, śliczne!

caroline, pod względem ubierania się to super rodzić latem, ale nie wiem czy dałabym radę chodzić z brzuchem w upały. teraz mi cały czas gorąco jest, a co by było przy 30 stopniach :szok:

Mnie najbardziej dobijają te miękkie staniki, wcale nie trzymają dużego biustu:wściekła/y:nie mogę się doczekać aż założę normalny.
A co do pory roku to ja jestem zdania ze zimą się dobrze rodzi bo maluszek troszkę się odchowa to się robi cieplej i można śmiało na spacery chodzić, a jak już jest zupełnie cieplutko to dziecko można do spacerówki przesadzić. Pamiętam jak urodziłam Julię i lato przyszło szybko, jakoś maj/czerwiec a ona jeszcze w gondoli była to się okropnie pociła, zero powietrza w takim zabudowanym wózku, makabra:no:

ja również się rozpędziłam wcześniej i kupiłam podpaski z belli I to 3 paki A szkoda Ale damy radę

Co do porodu zimą to w sumie fajnie że mi tak wypadło Moja kumpela rodziła we wrześniu i tak się męczyła przez upały że szok Była nie do życia Spuchnięta dosłownie cała

Dziekuje dziewczyny za mile komentarze odnosnie ciuszkow ;D A ja tez uwazam ze lepiej w zime chodzic siostra miala termin na koniec wrezsnia wiec lato przechodzila z duzym brzuchem i bylo jej bardzo ciezko ;)

reklama
Do góry