-caroline-
Fanka BB :)
ada1989 piękne te twoje zakupki.. a co do tych śpioszków to pierwszy raz spotkałam się z motywem babci może akurat zdążysz na dzień babci maleństwu ubrać bo nie pamiętam na kiedy masz dokładnie termin :-)
no i oczywiście uwielbiam motyw kubusia puchatka ;-) no i oczywiście rewelacyjna bryka !!!
miętowa - piekne łóżeczko.. złożone już? :-)
patiinka no to już kolejny wydatek z głowy ;-) pościelka słodka ;-)
a mój mąż wczoraj ze strychu zniósł łóżeczko i przewijak.. na razie nie pozwalam mu wypakować z kartonów i złozyć ale myslę że po świętach już też sama nie wytrzymam wczoraj dodatkowo dzwonili z firmy montującej szafy i już 18 grudnia będę miała w małym pokoiku szafę a co za tym idzie nareszcie pranie i prasowanie :-)
no i oczywiście uwielbiam motyw kubusia puchatka ;-) no i oczywiście rewelacyjna bryka !!!
miętowa - piekne łóżeczko.. złożone już? :-)
patiinka no to już kolejny wydatek z głowy ;-) pościelka słodka ;-)
a mój mąż wczoraj ze strychu zniósł łóżeczko i przewijak.. na razie nie pozwalam mu wypakować z kartonów i złozyć ale myslę że po świętach już też sama nie wytrzymam wczoraj dodatkowo dzwonili z firmy montującej szafy i już 18 grudnia będę miała w małym pokoiku szafę a co za tym idzie nareszcie pranie i prasowanie :-)