reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

ada1989 piękne te twoje zakupki.. a co do tych śpioszków to pierwszy raz spotkałam się z motywem babci :-D może akurat zdążysz na dzień babci maleństwu ubrać bo nie pamiętam na kiedy masz dokładnie termin :-)
no i oczywiście uwielbiam motyw kubusia puchatka ;-) no i oczywiście rewelacyjna bryka !!!
miętowa - piekne łóżeczko.. złożone już? :-)
patiinka no to już kolejny wydatek z głowy ;-) pościelka słodka ;-)

a mój mąż wczoraj ze strychu zniósł łóżeczko i przewijak.. na razie nie pozwalam mu wypakować z kartonów i złozyć ale myslę że po świętach już też sama nie wytrzymam :-D wczoraj dodatkowo dzwonili z firmy montującej szafy i już 18 grudnia będę miała w małym pokoiku szafę a co za tym idzie nareszcie pranie i prasowanie :-)

reklama
Lanjaa fajne te woreczki, nie widziałam jeszcze czegoś takiego, chyba dobre rozwiązanie. Też nie mam sterylizatora i zawsze gotowałam smoczki i butelki w garnku z wodą, a tu szybko można w tym wrzątku wygotować.
Patinka śliczna pościel
Miętowa fajnie, że macie szufladę w łóżeczku.
Ada super ciuszki, szczególnie pajacyk tez, że babcia pozwala psocić. Super, uwielbiam takie z napisami
Marta na czas końcówki ciąży i do szpitala pożyczyłam koszule nocne, bo też nie lubię spać w takim czymś od 2 koleżanek. Zbędny wydatek. A może poszukaj jeszcze gdzieś w ciucholandzie, jeszcze możesz taniej kupić, tylko trzeba polatać.

Dostałam wczoraj parę ciuszków, bardzo mi się podobają. Właśnie brakowało mi takich półśpiochów(spodenek)

Załączniki

• SAM_0850.jpg
    SAM_0850.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 72
  • SAM_0851.jpg
    SAM_0851.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 66
  • SAM_0852.jpg
    SAM_0852.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 68
  • SAM_0853.jpg
    SAM_0853.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 62
czy któraś z Was kupowała taką koszulę? możecie coś o niej powiedzieć?

ŚLICZNE KOSZULE NOCNE ***XL-XXL*3/4PROMOCJA** (2835062684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jest tania i obawiam się,że jest do niczego,ale z drugiej strony potrzebuję jej tylko i wyłącznie do szpitala, bo nienawidzę spać w koszulach, więc nie chcę płacić za dużo...proszę o pomoc;)

Marta ja zakupiłam podobne koszule
*MEGA WYBÓR KOSZUL DO KARMIENIA* ROZM.S/M (2801625871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ja jestem zadowolona nie duży wydatek a koszule fajne :)

maonka - niestety muszę leżeć więc nici z biegania po sklepach ;( a ubranka dostałaś cudne!

czarni - dzięki za link! zaraz przejrzę i pewnie też takie koszule zamówię ;)

Maonka- fajne ciuszki :)

ja dzis sie zaopatrzylam w oliwke i plyn do kapieli z Nivea, no i na tym plynie pisze ze od po 1 miesiacu zycia dopiero- oczywiscie doczytalam jak przynioslam do domu ;/

mam kombinezon! :-D dotarl ! ale caly czas sie zastanawiam czy bede miala wystarczajaca ilosc ciuchow :baffled: wiem ze napewno mustze cieply sweterek dokupic bawelniany , wszytskie ciuchy ktore mam zamowilam w C&A sa tanie i naprawde ladne, teraz w piatek jedziemy po reszte klamotow. Najlepsze jset to ze mysle tylko o malym i jego przygotowuje a sama to chyba w samych gaciach na tej porodowce bede :-) bo ani pizamy nie mam ani nic ( takich rozpinanych do karmienia ) , wiec musze nie zapomniec o sobie :baffled: jak tak mysle co mi jeszcze brakuje to normalnie dostaje zaraz jakiejs paniki , ze nie zdaze itd. a tym bardziej jak was podczytuje ze ta spakowana ta juz luzeczko poscielila, a ja ? totalny brak organizacji , bo przeciez mam jeszcze czas, a i tak sie boje ze cos mnie zaskoczy, i oby nie!! :cool2:

reklama
Do góry