reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

dotka85 śliczne buciki. Mam zamiar taki kupić, tylko jak na razie jeszcze nie wiem w jakim rozmiarze :)

To moje ostatnie zakupy.

Załączniki

• u1.jpg
    u1.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Magda_z_uk niestety, ale nigdzie nie mogę znaleźć takiej lampki :( - a szkoda, bo skoro jest sprawdzona i daje wystarczająco jasne światło to byłaby super

Asiu ja ją zamawiałam razem z książkami z klubu książki. Może znasz kogoś kto zamawia książki od nich? A jak nie, to na necie jest bardzo duży wybór różnych projektorów gwiazdek. Myślę, że najlepiej jednak byłoby znaleźć w sklepie i zobaczyć na żywo. Ogólnie polecam zielone światło. No i nie martw się. Szybko dojdziesz do wprawy i nawet po ciemku będziesz umiała karmić maluszka:happy2:

elisse super zakupki :-)

dziewczyny jak już został rozpoczęty temat biustonoszy to i ja mam pytanie.. czy są takie odpinane do karmienia ale nie miękkie tylko usztywnione? czy któraś się z czymś takim spotkała? nie mam pojęcia a za miękkimi nie przepadam.. albo chociaż pół-usztywniane? :eek:

Dotka ja mam juz jeden, kupilam w H&M juz na poczatku ciazy, bo w moich mnie fiszbiny zaczely gniesc i poprostu musialam cos kupic.
caroline w mothercare jest duzy wybor biustonoszy do karmienia, moze jest tez jakis usztywniany. Ja moze kupie tam jakis, bo niektore sa calkiem ladne.

Fajne staniki widziałam na stronie Alles :) są też usztywniane...

Powiedzcie mi kochane... któraś z Was decyduje się na łóżeczko turystyczna zamiast drewnianego?

reklama
Cześc
Jeśli chodzi o biustonosze to ja nie pamiętam kiedy chodziłam w zwykłych bo tez lubię usztywniane ale położna w szkole rodzenia mówiła żeby na początku broń boże nie używać innych jak te miękkie aby nie zrobić sobie problemów z piersiami w postaci zapchanych kanalików mlecznych więc się zastosuje, a jak wepcham jeszcze te wkładki laktacyjne to jakiś substytut usztywnienia będzie bo ja najbardziej w takich zawsze nie lubiłam tego, że sutki przebijają przez bieliznę.
A wkładki na początek kupiłam Tommy Tippe. Koleżanka mi poleciła bo są wieksze od reszty i wygodne i łapią ten pierwszy nawał mleka

Do góry