reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

dotka85 śliczne buciki. Mam zamiar taki kupić, tylko jak na razie jeszcze nie wiem w jakim rozmiarze :)

To moje ostatnie zakupy.

Załączniki

• u1.jpg
    u1.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Magda_z_uk niestety, ale nigdzie nie mogę znaleźć takiej lampki :( - a szkoda, bo skoro jest sprawdzona i daje wystarczająco jasne światło to byłaby super

Asiu ja ją zamawiałam razem z książkami z klubu książki. Może znasz kogoś kto zamawia książki od nich? A jak nie, to na necie jest bardzo duży wybór różnych projektorów gwiazdek. Myślę, że najlepiej jednak byłoby znaleźć w sklepie i zobaczyć na żywo. Ogólnie polecam zielone światło. No i nie martw się. Szybko dojdziesz do wprawy i nawet po ciemku będziesz umiała karmić maluszka:happy2:

elisse super zakupki :-)

dziewczyny jak już został rozpoczęty temat biustonoszy to i ja mam pytanie.. czy są takie odpinane do karmienia ale nie miękkie tylko usztywnione? czy któraś się z czymś takim spotkała? nie mam pojęcia a za miękkimi nie przepadam.. albo chociaż pół-usztywniane? :eek:

Dotka ja mam juz jeden, kupilam w H&M juz na poczatku ciazy, bo w moich mnie fiszbiny zaczely gniesc i poprostu musialam cos kupic.
caroline w mothercare jest duzy wybor biustonoszy do karmienia, moze jest tez jakis usztywniany. Ja moze kupie tam jakis, bo niektore sa calkiem ladne.

Fajne staniki widziałam na stronie Alles :) są też usztywniane...

Powiedzcie mi kochane... któraś z Was decyduje się na łóżeczko turystyczna zamiast drewnianego?

reklama
Cześc
Jeśli chodzi o biustonosze to ja nie pamiętam kiedy chodziłam w zwykłych bo tez lubię usztywniane ale położna w szkole rodzenia mówiła żeby na początku broń boże nie używać innych jak te miękkie aby nie zrobić sobie problemów z piersiami w postaci zapchanych kanalików mlecznych więc się zastosuje, a jak wepcham jeszcze te wkładki laktacyjne to jakiś substytut usztywnienia będzie bo ja najbardziej w takich zawsze nie lubiłam tego, że sutki przebijają przez bieliznę.
A wkładki na początek kupiłam Tommy Tippe. Koleżanka mi poleciła bo są wieksze od reszty i wygodne i łapią ten pierwszy nawał mleka

Do góry