reklama
Bimbambom25
Zaciekawiona BB
śliczne te buciczki:-)
gosia081145
Fanka BB :)
Dotka85 Jakie te buciki są śliczne sama słodycz;D
asia1313
Zaangażowana w BB
zy doświadczone mamy mogą mi poradzić jaką lampkę nocna kupić, która będzie nadawała się do nocnego karmienia. Chodzi mi o lampkę, która może być zasilana na baterie. Jednocześnie fajnie by było, aby np. był to projektor - wiem, ze niektóre projektory posiadają lampki nocne, ale nie wiem, czy dają światło odpowiednie do karmienia. Proszę o radę. Co wybrać. Chciałam zaznaczyć , że raczej na 100% będę karmić butelką, więc światełko będzie potrzebne.
Projektory które mi się podobają, ale nie wiem jakie daja światło lampki:
allegro.pl/tomy-projektor-lampka-kubus-puchatek-disney-71862-i2691153619.html
allegro.pl/tomy-projektor-lampka-kubus-puchatek-nowosc2015-i2671336290.html
allegro.pl/lampka-nocna-projektor-pozytywka-szum-morza-005-i2695458035.html
allegro.pl/lampka-nocna-z-pozytywka-4-cd-katowice-626-i2684841439.html
allegro.pl/pozytywka-lampka-nocna-dla-niemowlaka-wawa-626-i2693229033.html
Projektory które mi się podobają, ale nie wiem jakie daja światło lampki:
allegro.pl/tomy-projektor-lampka-kubus-puchatek-disney-71862-i2691153619.html
allegro.pl/tomy-projektor-lampka-kubus-puchatek-nowosc2015-i2671336290.html
allegro.pl/lampka-nocna-projektor-pozytywka-szum-morza-005-i2695458035.html
allegro.pl/lampka-nocna-z-pozytywka-4-cd-katowice-626-i2684841439.html
allegro.pl/pozytywka-lampka-nocna-dla-niemowlaka-wawa-626-i2693229033.html
asia1313
Zaangażowana w BB
I jeszcze mam jedno pytanie- tym razem odnośnie karuzeli do łóżeczka turystycznego.
Zdecydowałam się na łóżeczko turystyczne. Czy któraś z mamuś może spotkała się z inną karuzelką do takiego łóżeczka, niż ta podróżna tiny love?? KARUZELA PODRÓŻNA na Wózek Kojec 3w1 TINY LOVE (2737218700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zdecydowałam się na łóżeczko turystyczne. Czy któraś z mamuś może spotkała się z inną karuzelką do takiego łóżeczka, niż ta podróżna tiny love?? KARUZELA PODRÓŻNA na Wózek Kojec 3w1 TINY LOVE (2737218700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Asiu ja osobiście długo szukałam lampki, która nadawała by się na noc. Wypróbowaliśmy wiele i większość jednak miała za mocne światło. Ja potrzebowałam czegoś, co mi się będzie świeciło całą noc, bowiem istotne dla mnie było to, aby móc obserwować maluszka, nie tylko podczas karmienia. Po wielu nieudanych zakupach w końcu trafiłam na taką Projektor gwiazd - Dekoracje | Księgarnia internetowa Weltbild.pl i jak dla mnie jest rewelacyjna. Używam ją już 3 lata i chodzi non stop. Mąż mi ja podłączył na zasilaczu, więc nie mam potrzeby jej nawet wyłączać. Daje świetne, zielone światło, w postaci gwiazdek zielonych. Nie jest to światło męczące dla oczu podczas snu, ale wystarczające, by w nocy dziecko nakarmić lub przewinąć. Szczerze polecam. U nas nie sprawdziło się światło niebieskie, białe, czerwone ani żółte. Niby było stłumione, ale jednak dla oczu podczas snu za ostre.
Co do karuzelki, to ja zawsze używam łóżeczka turystycznego i mąż mi jakoś montował normalna karuzelkę. Nie szukalismy jakiejś szczególnej
Co do karuzelki, to ja zawsze używam łóżeczka turystycznego i mąż mi jakoś montował normalna karuzelkę. Nie szukalismy jakiejś szczególnej
asia1313
Zaangażowana w BB
Magda_z_uk dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Bardzo fajna ta lampka, ale niestety nie ma jej juz w tym sklepie w sprzedaży. Może znajdę w innym sklepie.
Co do karuzelki. Moze zdradzisz sekret męża jak montował inną karuzelkę? Bo oglądając mocowania w innych karuzelkach, musiałabym chyba dziurawić łóżeczko, a tego nie chciałabym. Może jakaś fotka?
Co do karuzelki. Moze zdradzisz sekret męża jak montował inną karuzelkę? Bo oglądając mocowania w innych karuzelkach, musiałabym chyba dziurawić łóżeczko, a tego nie chciałabym. Może jakaś fotka?
anulka18071987
Zaangażowana w BB
Witam Was przyszle mamusie
Mega paka synek 0-3 H&M, Next,Adidas też Nowe (2765552951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zapraszam
Mega paka synek 0-3 H&M, Next,Adidas też Nowe (2765552951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zapraszam
reklama