reklama
ada1989
Mama Konradka :)
Martinek ja mam taką FISHER PRICE N8849 KARUZELA BICIE SERCA PROJEKTOR (2730164772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mi sie b. dobrze sprawdziła, teraz tez maluszkowi zawiesimy, to jest druga nasza karuzela bo pierwsza była taka FISHER PRICE KARUZELA Z RYBKAMI G9157 + PROJEKTOR (2736579171) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. też bardzo fajna, choć mniej melodyjek ale niestety po 2 miesiącach sie popsuła, po prostu przestała grać, przerywała melodyjki, pomimo zmiany baterii, tak więc polecam tą pierwszą ma dużo melodii, nie jakieś piskliwe, potem można zdjąć tą "parasolke" i na suficie puszczać te obrazki z projekcji
jeszcze polecam takiego konika morskiego http://allegro.pl/konik-morski-przytulanka-fisher-price-okazja-i2748429329.html ma kilka melodyjek i regulacje głośności, mojemu synkowi dobrze się przy nim zasypiało)
matko kochana wy tu o pakowaniu a ja jeszcze nic nie prałam, nawet nie mam wszystkiego i chyba jeszcze się wstrzymam, przynajmniej do 28.11 wtedy będę wiedziała co mnie czeka
jeszcze polecam takiego konika morskiego http://allegro.pl/konik-morski-przytulanka-fisher-price-okazja-i2748429329.html ma kilka melodyjek i regulacje głośności, mojemu synkowi dobrze się przy nim zasypiało)
matko kochana wy tu o pakowaniu a ja jeszcze nic nie prałam, nawet nie mam wszystkiego i chyba jeszcze się wstrzymam, przynajmniej do 28.11 wtedy będę wiedziała co mnie czeka
Ostatnia edycja:
Hej,
mam do Was pytanko odnośnie podgrzewaczy. Nie wiem, może temat już był, ale nie chce mi się przedzierać przez wszystkie wpisy Czy macie jakieś typy, sprawdzone egzemplarze? Zastanawiam się między Avantem Philipsa a BabyOno? Różnica jest spora w cenie...Philipsa jest dwa razy droższy...Więc jeśli macie typy, coś sprawdzonego to wklejajcie jakieś linki cy cuś takiego
mam do Was pytanko odnośnie podgrzewaczy. Nie wiem, może temat już był, ale nie chce mi się przedzierać przez wszystkie wpisy Czy macie jakieś typy, sprawdzone egzemplarze? Zastanawiam się między Avantem Philipsa a BabyOno? Różnica jest spora w cenie...Philipsa jest dwa razy droższy...Więc jeśli macie typy, coś sprawdzonego to wklejajcie jakieś linki cy cuś takiego
martinek
Fanka BB :)
ada - dzieki..obejrze zatem w sklepie ta karuzele...
ala - ja kupilam avent bo u mnie wszystkie kolezanki tylko takich podgrzewaczy uzywaly , sa zadowolone i dlatego nie kombinowalam..jedna miala medela ale to jeszcze drozszy...nie wiem nic o tym babyono..
ala - ja kupilam avent bo u mnie wszystkie kolezanki tylko takich podgrzewaczy uzywaly , sa zadowolone i dlatego nie kombinowalam..jedna miala medela ale to jeszcze drozszy...nie wiem nic o tym babyono..
-caroline-
Fanka BB :)
dotka85 super zakupki a co do śpiworka to też wychodzę z takiego założenia że w wózku nikt nie widzi tym bardziej że niunia jeszcze w kocyk opatulona:-)
ada1989 ja właśnie wkraczam w etap karuzelek także też będę musiała przejrzeć allegro co tam mają ciekawego.. chociaż szczerze mówiąc myślałam że takie karuzelki tańsze są
ada1989 ja właśnie wkraczam w etap karuzelek także też będę musiała przejrzeć allegro co tam mają ciekawego.. chociaż szczerze mówiąc myślałam że takie karuzelki tańsze są
Hej dziewczyny ja mam pytanie odnośnie przewijaków takich sztywnych montowanych na łóżeczko. Przy synku nie potrzebowaliśmy go w ogóle bo mieliśmy normalne wielkiem małżeńskie łoże, niestety teraz sypialnie oddaliśmy synkowi, a zaraz dołączy do niego też córcia więc ten zakup to już konieczność. Z jakiej firmy polecacie? tak aby był w miarę duży i przydatny przynajmniej przez rok no i aby ta ceratka się tak od razu nie darła.
Czy warto kupić taki profilowany, czy zwykły prosty? Doradźcie bo w tym temacie jestem zielona!
Czy warto kupić taki profilowany, czy zwykły prosty? Doradźcie bo w tym temacie jestem zielona!
ada1989
Mama Konradka :)
Caroline no niestety akurat większość zabawek z fisher price ma swoją cenę, ja wtedy kupując nie zastanawiałam się bo pierwsza nam się popsuła i chciałam druga porządniejszą kupić, opłacało sie i jestem z niej zadowolona)
dotka super ciuszki))
sylvanas nie pomoge z tymi przewijakami bo ja mam na blacie komódki i nie używałam tych przenośnych
dotka super ciuszki))
sylvanas nie pomoge z tymi przewijakami bo ja mam na blacie komódki i nie używałam tych przenośnych
reklama