reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

sylvanas - dzieki za rady:) sówki właśnie są moimi faworytami:) wogóle rzeczy tej firmy np. rożki są super..i roletki do okien...

reklama
Martinek ja mam taką FISHER PRICE N8849 KARUZELA BICIE SERCA PROJEKTOR (2730164772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mi sie b. dobrze sprawdziła, teraz tez maluszkowi zawiesimy, to jest druga nasza karuzela bo pierwsza była taka FISHER PRICE KARUZELA Z RYBKAMI G9157 + PROJEKTOR (2736579171) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. też bardzo fajna, choć mniej melodyjek ale niestety po 2 miesiącach sie popsuła, po prostu przestała grać, przerywała melodyjki, pomimo zmiany baterii, tak więc polecam tą pierwszą:tak: ma dużo melodii, nie jakieś piskliwe, potem można zdjąć tą "parasolke" i na suficie puszczać te obrazki z projekcji

jeszcze polecam takiego konika morskiego http://allegro.pl/konik-morski-przytulanka-fisher-price-okazja-i2748429329.html ma kilka melodyjek i regulacje głośności, mojemu synkowi dobrze się przy nim zasypiało:))

matko kochana wy tu o pakowaniu a ja jeszcze nic nie prałam, nawet nie mam wszystkiego i chyba jeszcze się wstrzymam, przynajmniej do 28.11 wtedy będę wiedziała co mnie czeka:)

Ostatnia edycja:
Hej,

mam do Was pytanko odnośnie podgrzewaczy. Nie wiem, może temat już był, ale nie chce mi się przedzierać przez wszystkie wpisy:p Czy macie jakieś typy, sprawdzone egzemplarze? Zastanawiam się między Avantem Philipsa a BabyOno? Różnica jest spora w cenie...Philipsa jest dwa razy droższy...Więc jeśli macie typy, coś sprawdzonego to wklejajcie jakieś linki cy cuś takiego:)

A ja polecam rajstopki z Biedronki wlasnie sa ;) kupiłam jedne takie rozowe slodkie z kotkiem, tego wzrou akurat nie ma na zdjeciu, gatunkowo wydaja sie byc bdb

rajjjj.jpg

ada - dzieki..obejrze zatem w sklepie ta karuzele...
ala - ja kupilam avent bo u mnie wszystkie kolezanki tylko takich podgrzewaczy uzywaly , sa zadowolone i dlatego nie kombinowalam..jedna miala medela ale to jeszcze drozszy...nie wiem nic o tym babyono..

a ja upolowalam dzis za 13 zł śpiworek taki chrzcielny atłasowy bedzie jak znalazl a i na zwykly spacer moze byc bo kto tam w wozku widzi ;) sukieneczka z torebunia i czapeczka sliczna

IMG_0465 - Kopia.jpg

dotka85 super zakupki a co do śpiworka to też wychodzę z takiego założenia że w wózku nikt nie widzi tym bardziej że niunia jeszcze w kocyk opatulona:-)
ada1989 ja właśnie wkraczam w etap karuzelek także też będę musiała przejrzeć allegro co tam mają ciekawego.. chociaż szczerze mówiąc myślałam że takie karuzelki tańsze są :baffled:

Hej dziewczyny ja mam pytanie odnośnie przewijaków takich sztywnych montowanych na łóżeczko. Przy synku nie potrzebowaliśmy go w ogóle bo mieliśmy normalne wielkiem małżeńskie łoże, niestety teraz sypialnie oddaliśmy synkowi, a zaraz dołączy do niego też córcia więc ten zakup to już konieczność. Z jakiej firmy polecacie? tak aby był w miarę duży i przydatny przynajmniej przez rok no i aby ta ceratka się tak od razu nie darła.

Czy warto kupić taki profilowany, czy zwykły prosty? Doradźcie bo w tym temacie jestem zielona!

Caroline no niestety akurat większość zabawek z fisher price ma swoją cenę, ja wtedy kupując nie zastanawiałam się bo pierwsza nam się popsuła i chciałam druga porządniejszą kupić, opłacało sie i jestem z niej zadowolona:))
dotka super ciuszki:)))
sylvanas nie pomoge z tymi przewijakami bo ja mam na blacie komódki i nie używałam tych przenośnych

reklama
Do góry