reklama
natal84 spokojnie, jeśli nie macie problemu z alergią to jak najbardziej... zresztą i tak dzidziuś sam zweryfikuje i pewnie dowiesz się po jakimś czasie co mu pasuje a co nie. U nas np. było tak że do 3 miesiąca synek tolerował każdy proszek i nie było problemu a później się zaczeło... azs ujawniło się dopiero wtedy i teraz to wszystko w domu musi byc prane w jego proszkach, bo jak się przytulał do mnie a nasze ciuchy prałam w zwykłym proszku to zaraz mu sie pogarszała skóra.
Na pewno persil sensitive jest delikatniejszy od Loveli, bo lovela ma mnóstwo substancji zapachowych.
Na pewno persil sensitive jest delikatniejszy od Loveli, bo lovela ma mnóstwo substancji zapachowych.
ada1989
Mama Konradka :)
natal ja prałam ciuszki synka w persil sensitive (u nas nazywa sie non bio) i uwielbiam ten zapach, płynu do płukania też persila używałam, nie było uczuleń ani nicużywałam także płynu do płykania fairy dla dzieci, nie wiem czy u ciebie tez jest. Teraz tez kupie persila a potem pewnie z fairy będę na przemian prać)
jeju dziewczyny te wszyyystkie ciuszki takie cudne, piękne, normalnie tylko patrzeć jak nasze dzieciątka będziemy w nie ubierać:-)
jeju dziewczyny te wszyyystkie ciuszki takie cudne, piękne, normalnie tylko patrzeć jak nasze dzieciątka będziemy w nie ubierać:-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
No proszę jak się pięknie rozwinął wątek zakupowy:-) Wszystko co pokazujecie piękne! Ja podobnie jak Ada, już tylko czekam jak będziemy pokazywać nasze szkraby w tych ubrankach
Osobiście pierwsze słyszę, aby płatki mydlane niszczyły pralkę Ja używałam przy Nelcii było dobrze. Pralkę do dziś ma moja mama i dalej chodzi;-)
Co do proszków, to moja Nika ma silne ASZ, a mimo to na proszki nie reaguje. Także jak we wszystkim, nie ma reguły
Termometr polecam wciąż ten BRAUN IRT 4520 - Ceneo.pl . Jak dla mnie niezawodny i mam go już 3 rok:-)
Dla mam, które chcą karmić maluszki tylko piersią polecam nie kupować butelek, co by nie kusiły. Jak dziecko jest na piersi, to nie potrzebuje picia, a podaniem butelki raz, można zakończyć karmienie piersią. Nie każdy maluszek pójdzie na kompromis i jak raz zasmakuje butli, to może odrzucić pierś. Z butli leci samo, a z cycusia trzeba się troszkę namęczyć. Poza tym, w dzisiejszych czasach wszystko mamy w sklepach na wyciągnięcie ręki;-)
Ja mam nawet ciuszki na 50cm. Nauczona doświadczeniem nie kupuję na początek 62cm. Mam nadzieję, że synuś mnie nie zaskoczy
No i zazdroszczę Wam tych kocyków i ręczników z BiedronkiŚliczne są!:-)
Osobiście pierwsze słyszę, aby płatki mydlane niszczyły pralkę Ja używałam przy Nelcii było dobrze. Pralkę do dziś ma moja mama i dalej chodzi;-)
Co do proszków, to moja Nika ma silne ASZ, a mimo to na proszki nie reaguje. Także jak we wszystkim, nie ma reguły
Termometr polecam wciąż ten BRAUN IRT 4520 - Ceneo.pl . Jak dla mnie niezawodny i mam go już 3 rok:-)
Dla mam, które chcą karmić maluszki tylko piersią polecam nie kupować butelek, co by nie kusiły. Jak dziecko jest na piersi, to nie potrzebuje picia, a podaniem butelki raz, można zakończyć karmienie piersią. Nie każdy maluszek pójdzie na kompromis i jak raz zasmakuje butli, to może odrzucić pierś. Z butli leci samo, a z cycusia trzeba się troszkę namęczyć. Poza tym, w dzisiejszych czasach wszystko mamy w sklepach na wyciągnięcie ręki;-)
Ja mam nawet ciuszki na 50cm. Nauczona doświadczeniem nie kupuję na początek 62cm. Mam nadzieję, że synuś mnie nie zaskoczy
No i zazdroszczę Wam tych kocyków i ręczników z BiedronkiŚliczne są!:-)
reklama