reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

NC120 jest nowszą wersją i raczej kieszonkową. Ja ide sobie do apteki i tak oglądam a później kupuje na allegro bo u mnie w aptece np NC100 był za 170 zł, więc szkoda przepłacać

reklama
a to upolowalam w ciuchlandzie ;) 004.jpg

013.jpg011.jpg008.jpg012.jpg010.jpg005.jpg009.jpg

Alicja widze ze garderoba niuni sie powieksza :)
Sylvanas sasiadka mi pow ze teraz ponoc na ten termometr Microlife NC100 jest jakas promocja w SuperPharm, trzeba sprawdzic :)

a w Kauflandzie jest w promocji proszek i płyn Lovela za 17,99zł.

No ja z Loveli nie skorzystam bo u mnie synek ma podrażnioną skórę po loveli i jelpie. Ostatnio sprawdza się proszek Bobas i Persil sensitive z niemiec bo ten polski też podrażnia.... Synek ma AZS więc przeszłam przez mnóstwo proszków ;p;p

Ale promocja faktycznie fajna :)

dotka 85 szkoda że w mojej okolicy nie ma kaufland :-(
alicja32 ale super upolowałaś te ciuszki :-)
sylvanas ja właśnie dlatego teraz wypiorę pierwszy raz w płatkach z szarego mydła bo ja mam łzs i boję się że moja mała też może mieć poważne problemy ze skórą :-( więc z większymi zapasami proszków dam sobie póki co spokój :-(

ja właśnie też zastanawiam się nad termometrem.. i nie wiem na co się zdecydować - nawet nie mam od kogo pożyczyć gdyby coś.. ale może zamówię jakiś około grudnia.. ;-)

caroline uważaj na płatki mydlane bo strasznie niszczą pralki... zaklejają tam te bębny i wszystko. Wystarczy wyobrazić sobie jak wygląda osad z mydła :p Ale skoro sama masz AZS to pewnie wiesz jak sobie z tym radzić ;)

sylvanas a wiesz ze o tym osadzie nie pomyślałam? ja osobiście nie reaguję na proszki ale dzieciaki to co innego.. i pewnie będę na początku korzystała z próbek - tych co przysyłają do domu a później na coś się zdecyduję.. oby tylko mała nie miała ani łzs ani azs bo to coś strasznego.. :-(

reklama
marta87 o super dzięki za info - uwielbiam rajstopki z Lidla. W sumie to rajstopki zawsze kupowałam w Smyku, Reserved, Wola i właśnie Lidl inne mi jakoś nie pasują i się rozciągają. Chętnie skorzystam :)

Do góry