reklama
dotka85
Fanka BB :)
Alicja widze ze garderoba niuni sie powieksza
Sylvanas sasiadka mi pow ze teraz ponoc na ten termometr Microlife NC100 jest jakas promocja w SuperPharm, trzeba sprawdzic
a w Kauflandzie jest w promocji proszek i płyn Lovela za 17,99zł.
Sylvanas sasiadka mi pow ze teraz ponoc na ten termometr Microlife NC100 jest jakas promocja w SuperPharm, trzeba sprawdzic
a w Kauflandzie jest w promocji proszek i płyn Lovela za 17,99zł.
No ja z Loveli nie skorzystam bo u mnie synek ma podrażnioną skórę po loveli i jelpie. Ostatnio sprawdza się proszek Bobas i Persil sensitive z niemiec bo ten polski też podrażnia.... Synek ma AZS więc przeszłam przez mnóstwo proszków ;p;p
Ale promocja faktycznie fajna
Ale promocja faktycznie fajna
-caroline-
dotka 85 szkoda że w mojej okolicy nie ma kaufland :-(
alicja32 ale super upolowałaś te ciuszki :-)
sylvanas ja właśnie dlatego teraz wypiorę pierwszy raz w płatkach z szarego mydła bo ja mam łzs i boję się że moja mała też może mieć poważne problemy ze skórą :-( więc z większymi zapasami proszków dam sobie póki co spokój :-(
ja właśnie też zastanawiam się nad termometrem.. i nie wiem na co się zdecydować - nawet nie mam od kogo pożyczyć gdyby coś.. ale może zamówię jakiś około grudnia.. ;-)
alicja32 ale super upolowałaś te ciuszki :-)
sylvanas ja właśnie dlatego teraz wypiorę pierwszy raz w płatkach z szarego mydła bo ja mam łzs i boję się że moja mała też może mieć poważne problemy ze skórą :-( więc z większymi zapasami proszków dam sobie póki co spokój :-(
ja właśnie też zastanawiam się nad termometrem.. i nie wiem na co się zdecydować - nawet nie mam od kogo pożyczyć gdyby coś.. ale może zamówię jakiś około grudnia.. ;-)
caroline uważaj na płatki mydlane bo strasznie niszczą pralki... zaklejają tam te bębny i wszystko. Wystarczy wyobrazić sobie jak wygląda osad z mydła Ale skoro sama masz AZS to pewnie wiesz jak sobie z tym radzić
A właśnie jeśli chodzi o promocje na proszki to ja u tej pani często kupuje - ona ma proszki z Danii - jakościowo takie jak z Niemiec i tamten Jelp nas nawet nie uczula, a i wszystkie które mają sensitive, więc polecam
JELP- PROSZEK DO PRANIA 10 KG- 100 PRAŃ (2704266757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JELP- PROSZEK DO PRANIA 10 KG- 100 PRAŃ (2704266757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-caroline-
sylvanas a wiesz ze o tym osadzie nie pomyślałam? ja osobiście nie reaguję na proszki ale dzieciaki to co innego.. i pewnie będę na początku korzystała z próbek - tych co przysyłają do domu a później na coś się zdecyduję.. oby tylko mała nie miała ani łzs ani azs bo to coś strasznego.. :-(
reklama