reklama
-caroline-
Fanka BB :)
filkat super zakupki :-) ja właśnie mialam problem z zakupem malutkich dresowych spodenek ale na szczęście ostatnio udało mi się dorwać jedną parę :-)
Ja chyba jeszcze z termometrem się wstrzymam do grudnia także poczekam na więcej opinii i zadecyduję jaki kupić bo to bardzo ważny zakup jednak
Ja chyba jeszcze z termometrem się wstrzymam do grudnia także poczekam na więcej opinii i zadecyduję jaki kupić bo to bardzo ważny zakup jednak
dotka85
A ja zakupilam uzywany stelaz pod wanienke zawsze to taniej niz nowy, a ten jest niezniszczony
STOJAK, PODSTAWKA POD WANIENKĘ (2719612486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
STOJAK, PODSTAWKA POD WANIENKĘ (2719612486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EmiliaM
Widze ze juz duzo dziewczyny macie skompletowane.. u nas tez juz prawie wszystko jest. Mamy duzo rzeczy ktore zostaly nam po Andersie takich jak wanienka, koszyczek Mojzeszowy, lozeczko, wozek, fotelik do samochodu, poscielki tez mamy tylko ze jedna z nich w samochodziki wiec nie bardzo dla dziewczynki.
Dzisiaj z malym wybralismy sie na zakupy, kupilam dla bzika buty na zime a dla Ani kombinezonik
A tutaj reszta dobytku dla Ani, musze to tylko poprac, poprasowac i do szafy poukladac. No i dokupic kilka bodziakow z dlugim rekawkiem bo nie mam zadnych
Mam jeszcze duza torbe podarowanych ciuszkow na 3-6 miesiecy ale jak narazie nawet ich nie ruszam.. niech sobie leza.
Dzisiaj z malym wybralismy sie na zakupy, kupilam dla bzika buty na zime a dla Ani kombinezonik
A tutaj reszta dobytku dla Ani, musze to tylko poprac, poprasowac i do szafy poukladac. No i dokupic kilka bodziakow z dlugim rekawkiem bo nie mam zadnych
Mam jeszcze duza torbe podarowanych ciuszkow na 3-6 miesiecy ale jak narazie nawet ich nie ruszam.. niech sobie leza.
Afja-Anetka
Dziewczyny ale sliczne rzeczy macie!
Jo to tak ubogo jeszczy jak tak patrze na te Wasze zdobycze ;-)
Ale się pochwalę zamówiliśmy mebelki - łóżeczko, szafę i komodę
Miałam inne na oku, ale w sklepie urzekły mnie te
Bellamy Meble Dziecięce. Dla dzieci i młodzieżowe
Jo to tak ubogo jeszczy jak tak patrze na te Wasze zdobycze ;-)
Ale się pochwalę zamówiliśmy mebelki - łóżeczko, szafę i komodę
Miałam inne na oku, ale w sklepie urzekły mnie te
Bellamy Meble Dziecięce. Dla dzieci i młodzieżowe
reklama