reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
filkat super zakupki :-) ja właśnie mialam problem z zakupem malutkich dresowych spodenek ale na szczęście ostatnio udało mi się dorwać jedną parę :-)

Ja chyba jeszcze z termometrem się wstrzymam do grudnia także poczekam na więcej opinii i zadecyduję jaki kupić bo to bardzo ważny zakup jednak :-D

Widze ze juz duzo dziewczyny macie skompletowane.. u nas tez juz prawie wszystko jest. Mamy duzo rzeczy ktore zostaly nam po Andersie takich jak wanienka, koszyczek Mojzeszowy, lozeczko, wozek, fotelik do samochodu, poscielki tez mamy tylko ze jedna z nich w samochodziki wiec nie bardzo dla dziewczynki.

Dzisiaj z malym wybralismy sie na zakupy, kupilam dla bzika buty na zime a dla Ani kombinezonik

A tutaj reszta dobytku dla Ani, musze to tylko poprac, poprasowac i do szafy poukladac. No i dokupic kilka bodziakow z dlugim rekawkiem bo nie mam zadnych

Mam jeszcze duza torbe podarowanych ciuszkow na 3-6 miesiecy ale jak narazie nawet ich nie ruszam.. niech sobie leza.

Emilia sliczny kombinezonik! Mi tez wlasnie brakowalo dla Zuzi bodziakow z dlugim rekawem, ale sie okazalo, ze w paczce ktora mamy dostac wlasnie wiekszosc to takie bodziaki, wiec juz problem z glowy :-)

reklama
Do góry