reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Hej Jaki polecacie materacyk Hmmm jest tyle rodzai że trudno się zdecydować Jak mam łóżeczko 60/120 to prześcieradło na gumkę też ma być 60/120 Czy ono ładnie przykryje nawet grubszy materacyk

reklama
Monika sliczne ciuszki!
Dotka, Mila no Wy to juz jestescie super przygotowane, cudne te rzeczy! No niby ja tez juz kupilam tetry, termometr do ucha, aspirator, okrycia kapielowe itp itd, ale dopiero czekam na przesylke, no i mi to wysla do Krakowa, wiec dopiero za jakis czas zobacze na zywo co kupilam.
caroline te okrycia sa z mikrofibry, ja kupilam na tej aukcji (bo jeszcze kupowalam co innego od tego sprzedawcy), ale mozesz znalezc troszke taniej:
BOBAS OKRYCIE KĄPIELOWE KAPTUREK MIKROFIBRA NOWOŚĆ (2688800488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Martinek przesliczny ten lezaczek i slonik tez superasny :-)

My ponoc dostaniemy taka mate edykacyjna z tym palakiem z zabawkami od wujka mojego F. Raz wyslal foto, ale ja go nie mam.

Hej Jaki polecacie materacyk Hmmm jest tyle rodzai że trudno się zdecydować Jak mam łóżeczko 60/120 to prześcieradło na gumkę też ma być 60/120 Czy ono ładnie przykryje nawet grubszy materacyk

Agaagaaga14 my kupiliśmy materac lateksowy na allegro, tutaj: MATERAC LATEKSOWY HEVEA 120x60 - Doskonały sen (2669795823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Lateksowe są podobno jednymi z najlepszych materacy.
Pozdrawiam

monika2222 super te ciuszki, troche ich już masz:)
dotka śliczne ubranka, karuzelka słodka i juz masz dużo akcesoriów:)
agaagaaga ja mam kokos gryka, do niedawna spał na nim mój synek i nie jest odształcony ani nic, odpowiednio twardy tak więc polecam:)
magda powiem ci że ja nigdy mu obcinaczkami nie ciachałam paznokci, cały czas nożyczkami, z tego zestawu to w sumie tylko one mi się nie przydały. Taki sam zestaw jest chyba w Argosie, bo ja wcześniej kupowałam włąśnie z argosu a teraz wypatrzyłam w toys r us i chyba 1 czy 2f taniej:tak:
Mila śliczne ciuszki, dzidzia będzie pieknie wyglądała:-)

DSC_0070.jpgDSC_0069.jpgDSC_0068.jpgDSC_0067.jpgDSC_0066.jpgDSC_0065.jpgDSC_0071.jpg Nasze prezenty ;)

Ostatnia edycja:
reklama
dotka85 ja mam ten kojec z motherhooda i zarówno w poprzedniej ciąży jak i w tej sprawuje się wzorowo i idealnie :) Przy synku był świetny przy karmieniu bo zastępował tą fasolkę i jeszcze mogłam drugą część podłożyć sobie za plecy, przez co nie męczył mi się kręgosłup, a czasem zdarzało się tak że karmienie trwało nawet 50 minut :/ Jeżeli zależy Ci tylko na poduszce do karmienia to na pewno będzie świetna, a i nie będziecie się od siebie pocić, bo dziecko się poci jak je więc na poduszce będzie mu wygodniej niż na ręce :)

Do góry