reklama
januarka
Fanka BB :)
JA czapeczke kupilam tylko jedna, reszte dostalam, znajoma urodzila rowniez w styczniu tego roku tez ma synka wiec wszystkie mi dala, oczywscie jesli bedzie miala kiedys drugie malenstwo to jej zwroce i dodam cos od siebie, wiekszosc rzeczy mam od niej niektore sami kupilismy, no i moja mama troszke przyszalala ale co tam wkoncu to jej pierwszy wnuk A te buciczki wlasnie zakupila mi na wycieczce w Zakopanym, rpsoto z gor, wprawdzie gdzies na roczek dopiero beda dobre, ale urocze
agaagaaga14
Alicja32 .januarka prześliczne te wasze rożki
Hmmm ty januarka to zaszalałaś na całego Prześliczne te ciuszki
Hmmm ty januarka to zaszalałaś na całego Prześliczne te ciuszki
januarka no widac ze styl zakopianski, bardzo fajne i cieplusie, ja ostatnim razem jak bylam z moim F w Zakopanym (on pierwszy raz oczywiscie) to tez sobie przywiozlam papucie dla mnie z tym owczym futerkiem i sa rewelacyjne.
Moje drogie przedstawiam Wam zakupowe szalenstwo mojego mezczyzny z wczoraj:
Oczywiscie sie rozplywalam wczoraj nad tymi wszystkymi ciuszkami, zwlaszcza tymi z serii Mummy&Daddy , ale jednak odbiera mi przyjemnosc kupowania, wiec za kare jak jadl ten swoj makaron zaczelam mu tlumaczyc na jakiej zasadzie dziala aspirator Frida hahaha.
Moje drogie przedstawiam Wam zakupowe szalenstwo mojego mezczyzny z wczoraj:
Oczywiscie sie rozplywalam wczoraj nad tymi wszystkymi ciuszkami, zwlaszcza tymi z serii Mummy&Daddy , ale jednak odbiera mi przyjemnosc kupowania, wiec za kare jak jadl ten swoj makaron zaczelam mu tlumaczyc na jakiej zasadzie dziala aspirator Frida hahaha.
januarka
aninek ale cudenka Jej dla dziewczynek to taki wybor na kazdym kroku, ja sie ciesze, ze mialam od kogo dostac sporo tych ciuszkow bo co wchodze na zakupy i widze wsztko dla dziewczynek to mnie trafia taki wybor i takie cudenka sliczne a dla chlopcow jak jest to drogie, albo w wiekszosci nisc specjalnego.
No ma facet gust trzeba przyznac Widac, ze bedzie corunia tatunia
elisse no tak ja juz nie zakupuje tych najmnijszych rozmiarow te na zdieciach to wiekszosc 56/62 teraz jak widze cos ladnego to glownie juz po 3 miesiacu kupuje, ia mamie tez zapowiedzialam, ze jak szaleje to juz troche wieksze bo sporo dostalam wiec niema potrzeby az tyle tych najmniejszych kupowac
No ma facet gust trzeba przyznac Widac, ze bedzie corunia tatunia
elisse no tak ja juz nie zakupuje tych najmnijszych rozmiarow te na zdieciach to wiekszosc 56/62 teraz jak widze cos ladnego to glownie juz po 3 miesiacu kupuje, ia mamie tez zapowiedzialam, ze jak szaleje to juz troche wieksze bo sporo dostalam wiec niema potrzeby az tyle tych najmniejszych kupowac
monika2222
Zaangażowana w BB
Januarka śliczne ciuszki )). A body z Kubusiem Puchatkiem też mam w swojej kolekcji .
Aninek to masz chyba nietypowego mężczyznę- nie dość, że gust ma dobry, bo ubranka świetne, to jeszcze chce mu się kupować . Jakoś z moich znajomych żaden mężczyzna nie kupował ciuszków . Mój już uważa, że wystarczy, choć brakuje nam śpiochów, pajacyków, kaftaników, sweterków... ))
Aninek to masz chyba nietypowego mężczyznę- nie dość, że gust ma dobry, bo ubranka świetne, to jeszcze chce mu się kupować . Jakoś z moich znajomych żaden mężczyzna nie kupował ciuszków . Mój już uważa, że wystarczy, choć brakuje nam śpiochów, pajacyków, kaftaników, sweterków... ))
reklama
Dziewczyny ja sie pochwale moimi dzisiejszymi zdobyczami, bo skoro moj facet ostatnio zaszalal to teraz moja kolej :-)
Co myslicie o tym lezaczku? Ja nie moglam sie zdecydowac czy go brac czy nie, oczywiscie znow robilam zakupy w second handzie, za wszystko zaplacilam ok 15£, w tym lezaczek za 4,5£. Nie jest zniszczony, wibracje dzialaja, swiatelka i muzyczka tez, tylko jest troche przybrudzony, ale mysle ze pranie wystarczy.
Poza tym musze juz zrobic przeglad tych ciuszkow, bo tak kupujemy co nam sie podoba, no i wiekszosc jest na 0-3, troche 3-6, mysle ze brakuje nam takich calkiem malutkich.
Monika co do mojego mezczyzny, no to ponoc Wlosi slyna z upodobania do mody
Co myslicie o tym lezaczku? Ja nie moglam sie zdecydowac czy go brac czy nie, oczywiscie znow robilam zakupy w second handzie, za wszystko zaplacilam ok 15£, w tym lezaczek za 4,5£. Nie jest zniszczony, wibracje dzialaja, swiatelka i muzyczka tez, tylko jest troche przybrudzony, ale mysle ze pranie wystarczy.
Poza tym musze juz zrobic przeglad tych ciuszkow, bo tak kupujemy co nam sie podoba, no i wiekszosc jest na 0-3, troche 3-6, mysle ze brakuje nam takich calkiem malutkich.
Monika co do mojego mezczyzny, no to ponoc Wlosi slyna z upodobania do mody
Ostatnia edycja: