reklama
agaagaaga14
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też mam pełno obaw co do tego jak sobie dam radę Ale mam nadzieję i bardzo w to wierzę że dam radę To nasze pierwsze dzieciątko Najgorsze to jest to że mieszkam u teściów i już sobie wyobrażam jak teściowa będzie się we wszystko wtrącać Jak ubrać.jak wykąpać itp.Hmm wolałabym aby to moja mama była wtedy przy mnie
ada1989
Mama Konradka :)
aninek no niby 13 kg ale np z pościelą już więcej albo jakby trzeba było mi samej przenieść przez kilka schodków np w centrum handlowym to z maluszkiem juz więcej waży mój poprzedni wózek był tego typu i sama jego waga to była 16 kg to juz w ogóle.... a na ebayu można bardzo często wózki z Polski spotkać, np ten jest właśnie wysyłany z PL i to za darmo, ja swój poprzedni kupowałam w Polsce i wtedy razem z łózeczkiem i innymi pierdółkami zrobiliśmy dużą paczkę z PL to się opłacało ale teraz na sam wózek to już niebardzo, więc kupimy na ebayu ale z Polski, te angileskie jakoś mnie nie przekonują ani cenowo ani wyglądem
aninek no niby 13 kg ale np z pościelą już więcej albo jakby trzeba było mi samej przenieść przez kilka schodków np w centrum handlowym to z maluszkiem juz więcej waży mój poprzedni wózek był tego typu i sama jego waga to była 16 kg to juz w ogóle.... a na ebayu można bardzo często wózki z Polski spotkać, np ten jest właśnie wysyłany z PL i to za darmo, ja swój poprzedni kupowałam w Polsce i wtedy razem z łózeczkiem i innymi pierdółkami zrobiliśmy dużą paczkę z PL to się opłacało ale teraz na sam wózek to już niebardzo, więc kupimy na ebayu ale z Polski, te angileskie jakoś mnie nie przekonują ani cenowo ani wyglądem
Aaaa z Polski - to dlatego mi sie podoba :-) Dzieki bardzo za ten link, teraz mysle ze to bardzo dobry pomysl, jeszcze wysylka za darmo, a tak to ja bym musiala myslec jak ten wozek z Polski przywiezc!
Co do wózków to ja jestem zachwycona tym Nowy 3 w 1 kosztuje coś koło 2, 5 tyś ale my zakupujemy taki po jednym dzieciaczku. Miałam okazję widziec na żywo i jest super W ogóle kubełkowe wózkijakoś tak przypadły mi do gustu.
quinny buzz - Szukaj w Google
quinny buzz - Szukaj w Google
Kropka87 jeśli kupujesz używanego quinny buzza to koniecznie sprawdź go na miejscu,tj składanie rozkladanie i hamulec i to po kilka razy bo są naprawdę bardzo awaryjne. Poprawione są te produkowane po styczniu 2011 roku.
Tekstualna
Początkująca w BB
hehe najpierw musze się dowiedziec, kto tez tam u mnie w brzuchu rezyduje - chłopak czy kobitka - wtedy zaczne robić listę na razie naszym priorytetem jest duużżaa szafa
niebieskaa81
Zaangażowana w BB
witam co do wózka to ja mam już kupiony taki The Mamas and Papas Skate review - Pushchair Trader tylko ze kolor fioletowy
ubranek na razie mam tylko kilka :
ubranek na razie mam tylko kilka :
dziewczyny a co sadzicie o takim wozku? WÓZEK QUINNY XL FREESTYLE BY MAXI COSI (2590482577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Znalazłam bardzo ładne ciuszki na allegro u jednego sprzedawcy, ma firmowe ciuszki mothercare, babaluno, ladybird itd
Może się Wam spodobają
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam ochotę kupić takie śpioszki
babaluno farma nowy komplet wyprawka pajacyk 68 cm (2589070995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może się Wam spodobają
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam ochotę kupić takie śpioszki
babaluno farma nowy komplet wyprawka pajacyk 68 cm (2589070995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.