reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Magsia a jak corke ubierzesz na rozowo, wsadzisz do rozowego wozkaci nakryjesz rozowym kocykiem? To nie wyglada jak rozowa landrynka heheheehehe

reklama
No ja tez mam rozne kolory ubranek, nie rylko roz, kocyk mam jeden rozowy, drugi rozowy po jednek str po drugiej bialy w jakies serduszka, sukieneczki mam roznokolorowe, kombinezon mam fioletoey, bialy i rozowy. Mysle czy mala doda z niej nie wyjdzie heheheheeheh

ja już mam dla starszej tyle różowego że jak coś kupuję to każdy kolor biore pod uwagę tylko nie różowy hehehe:-D

Dorex3 widziałam tam ten wózek, mnie też się on podoba. Chcemy tam w przyszłym tyg jechać z mężem i pooglądać wszystko dokładnie.
Mnie wkurza to, że dla chłopców 90% rzeczy jest albo w brązie albo w niebieskim. Naprawdę ciężko znaleźć coś np zielonego czy pomarańczowego.
Dla dziewczynek jest większy wybór i tego wam zazdroszczę:p

ja mam dużo ubranek w pomarańczowym żółtym czy zielonym które kupiłam w lidlu albo biedronce:tak: a mi się ciągle wydaje że dla chłopców są ładniejsze:-D

Dorex jak ja przez 5 lat naogladalam sie tego niebieskiego, zoltego i zielonego to teraz szaleje z rozem :)))
Ale mowiac szczerze teraz da rade kupic kolorowe ladne ubranka dla chlopca. Jak ja kompletowalam wyprawke srednio bylo. Nawet ostatnio powiedziala to moja mama, ze teraz to wszystko jest piekne i dla dziewczynek i dla chlopcow.

Oto nasza szufladka z samym rozmiarem 56 :)

Załączniki

• 1417178180946.jpg
    1417178180946.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry