reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Witam jestem czerwcoweczka 2014;)
Dostalam do przetestowania od firmy Lovi Laktator dwufazowy prolactis. Czas szybko leci wiec niedlugo i wy bedziecie sie nad tym zastanawiac wiec Chcialam wam go polecic.
Duzym plusem jest to, że jest on wlasnie dwufazowy,
tzn. że w pierwszej fazie pobudza on piersi do wydzielania pokarmu, a dopiero w drugiej fazie przechodzi do właściwego odciągania.
Ta pierwsza faza trwa 2 minuty i włącza się automatycznie po włączeniu laktatora,
jesli chcemy odrazu przejsc do fazy sciagania glebokiego nalezy wcisnac przycisk.
Oprócz tego możemy regulować siłę ssania, przez co odciąganie pokarmu nie jest bolesne.
W paczce brakuje smoczka do butelki, trzeba albo dokupic albo pokarm przelewac. Bardzo mi pomogl na nawal.

reklama
Fajnie macie, że cokolwiek po poprzednich maluchach Wam zostało:) ja pierwszy raz więc do kupienia mam.. wszystko :D
Wczoraj 5 godzin spędziłam na przeglądaniu dzieciowych artykułów :p ale w sumie wiem już co chcę :) wszystko co oglądałam podobało mi się w kolorze kremowym, więc w sumie pasuje i dla dziewczynki i dla chłopca :D po wakacjach chyba zacznę kompletować choć najpierw trzeba zrobić przemeblowanie i muszę pozbyć się mojej ukochanej toaletki bo mieszkamy chwilowo w jednym pokoju więc trzeba to wszystko pomieścić..

Witajcie drogie przyszłe i obecne mamusie pomyslalam sobie ze napisze tutaj wiadomosc a mianowicie moj synek rosnie a mi zbieraja sie cale kartony ubranek dla chlopczyka jesli ktoras chcialaby fajne kolorowe ciuszki sprzedam za symboliczne 1 - 2 zl za sztuke. wiekszosc byla kupowana nowa . zdjecia moge przeslac na e mail. mozemy sie dogadac:) rozmiary zaczynaja sie od 56 w gore. moj synek urodzil sie zima wiec porami roku bedziemy pasowac. jesli ktoras chcialaby kupic ale nie chce teraz kupowac tylko poczekac pare miesiecy to moge poczekac kwestia dogadania sie :) pozdrawiam i zycze zdrowka rosnijcie :)

W ta sobote niedaleko mojego miasta sa swietne wyprzedaze garazowe. Zamierzam sie na nie wybrac i popatrzec co ladnego dla maluszka maja ;)

Mnie czekają zakupy od podstaw :) To moja pierwsza ciąża :) Mam nadzieję, że nie zbankrutuje :-) Wszystko dla dzieci jest takie śliczne, że aż ciężko oderwać wzrok;-)

anikaaaa to pisz na bieżąco co kupujesz może nas natchniesz:tak: ja mam wszystko po córci ale jak zobaczę coś super nie omieszkam zakupić:-D

Ja już malutkie zakupy zrobiłam bo akurat jakąś wyprzedaż w tesco była :p w dziedzinie smoczków i gryzaków ;)

reklama
Do góry