reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
O, ale okazja! Tez złowiłaś w lumpku? Żebym ja tak umiała polować :p Monika a w jakim rozmiarze kupujesz ciuszki? Ja naprawdę kompletnie nie wiem jaki jest najlepszy, dziś wzięłam 56 bo te 50 i 53 jakieś małe się wydają i wątpie, że dziecko w to wcisne

Made nie, to nowe legginsy ;) kupilam w tesco na wyprzedazach ;) ja kupuje na 56, 62. Te legginsy kupilam wieksze, bo jak mi siora da pudlo z ciuchami po swojej corci to boje sie, ze wielu ciuchow malej nie zaloze bo nie zdarze ;)

Anikaa wszystko byloby ok gdyby nie to ze..... jade dzisiaj do siostry po ubranka.. marne 6 kartonów :)))))

hehe tłumacz sobie że to tylko 6 kartonów....a tak na serio kupuj to na co masz ochotę.
Ja póki co mam kupione tylko 5 flanelek hehe, wózek po córci, ciuszki bede kupować gdy bede pewna co do płci. na szczęscie wzsystko jest tak ogólnie dostepne że wyprawka to 2 -3 wyjscia do sklepow. Tak miałam z Igą

Hejka! Dziś kupiłam w lumpku kurtko-płaszczyk ciążowy w idealnym stanie, ciepłe ponczo, narzutkę i sukienkę Milence :) Jestem przeszczęśliwa, bo zapłaciłam 30zł! :O a ja się szykowałam na kurtkę za 200-300zł hehe

reklama
Do góry